kamulka84 13.10.08, 13:27 Witam:) Planuje wesele na wrzesien 2009. Zdecydowalismy sie na Ville Milenium w Mielnie. Czy ktos moze slyszal cos o tym miejscu? Na pierwszy rzut oka wszytsko wyglada ok, a sala jest naprawde piekna:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marbiel26 Re: wesele w Villi Milenium/ Mielno 08.01.09, 20:07 Witam ja planuje wesele na czerwiec 2009 właśnie w Villi milenium, sala rzeczywiście jest piękna, ale jak narazie nie słyszałam opinii na temat organizacji wesela, jeśli będzie pani coś wiedziała proszę o kontakt na maila masterkom@pocza.onet.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: wesele w Villi Milenium/ Mielno 09.01.09, 19:00 Sala rzeczwyiście bardzo ładna, ale na mnie ogólna oferta nie zrobiła dobrego wrażenia. Tańsze wersje menu są kiepskie, w większości gotowe rzeczy wyjęte na talerze, a cena poprawin to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
kamulka84 Re: wesele w Villi Milenium/ Mielno 14.01.09, 20:06 No ja nadal nic nie wiem i nie znam zadnych opinii. A na ktory zestaw menu sie Pani zdecydowala marbiel26? Ja caly czas mam nadzieje ze dokonalam wlasciwego wyboru:) Odpowiedz Link Zgłoś