ane-tta 12.05.09, 19:53 czy ktoś się orientuje gdzie teraz jest Pizzeria Wenecja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinioritag Re: pizzeria wenecja 12.05.09, 20:32 mi się wydaje, że ta pizzeria splajtowała. Nie wiem czemu ale od pewnego czasu tam było coraz ciemniej i coraz zimniej... może właściciel się zmienił i dlatego? chyba, że ktoś zna prawdziwy powód to sama się z miłą chęcią dowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
annbed Re: pizzeria wenecja 13.05.09, 00:53 Szkoda, że już nie ma tej pizzerii, to był mój i męża ulubiony lokal, choć rzeczywiście przed zamknięciem atmosfera nie była tam za ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
bulikinia Re: pizzeria wenecja 13.05.09, 09:10 No właśnie ostatnio zauważyłam, że tam chyba powstał teraz bar sushi? Moze wlasciciel zmienil ze tak powiem profesje i zmienil menu lokalu? Szkoda, bo to byla jedna z najlepszych pizzerii:( Odpowiedz Link Zgłoś
ane-tta Re: pizzeria wenecja 14.05.09, 18:03 no to szkoda, bo to też był nasz ulubiony lokal. A miałam nadzieje, że gdzieś się tylko przenieśli a nie całkiem zamknęli. Odpowiedz Link Zgłoś