Dodaj do ulubionych

kiedy wesele

26.05.09, 20:14
Witam wszystkich na forum,pewnie jestem pierwszym albo jednym z nielicznych
facetów którzy tutaj piszą ale co tam.Planujemy ślub i jak to bywa pojawiły
się problemy.Mamy znajomego który gra na weselach jego narzeczona nagrywa
video i robia zdjecia.Byliśmy na paru "jego" weselach i każdy jest zadowolony
naprawde fajnie prowadzi.WIęc i szukanie zespoły fotografa i kamerzysty
odpada.Lecz niestety terminy którymi dysponuje to 30.10.09 a potem od 7
litopada do końca grudnia.Chcieliśmy wziąć ślub w październiku ale
zastanawiamy się nad przełożeniem na listopad(narzeczona nie bardzo chce
listopad) lub grudzień(poczatek).Nic nas nie goni ani nie zmusza sami
postanowiliśmy że to ten czas,ale chcielibyśmy żeby znajomy grał.Poraźcie co
robić.Szukać kogoś innego na 17.10.09 czy czekac na grudzień.Dzięki i
pozdrowieni dal wszystkich czekających na ten dzień.
Obserwuj wątek
    • psiapiola Re: kiedy wesele 27.05.09, 20:11
      Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką takich zimnych miesięcy. I poczekałabym
      jeszcze rok. A co do listopada to nie najlepszy termin na ślub, moim zdaniem to
      dość ponury miesiąc. Ale jeśli wam zależy, żeby to było teraz to może 5.12 dzień
      przed Mikołajkami.
      • facet811 Re: kiedy wesele 27.05.09, 20:16
        Dzieki za odpowiedź chcielibyśmy żeby bylo w tym roku i coraz bardzie sie sklaniamy na 5.12.Jesli bedzie prawdziwa zima moze byc zaje... ale jesli bedzie chlapa no to lipa.
        • ewelkade Re: kiedy wesele 29.05.09, 08:01
          Ja wesele miałam 25 grudnia niby zima ale szczerze powiem ze mielismy przepiekna
          pogodę słonce zandego deszczu,śniegu po prostu super.a myslalam ze bedzie
          brzydko snieg bedzie chlapa a tu nie a byłam u kolezanki w sierpniu na weselu i
          padal deszcz mialam lepsza pogode w grudniu niz w sierpniu.wiec tak w sumie to
          nie od nas zalezy jaka bedzie pogoda.a tak sobie pomysl ile wy bedziecie na tym
          dworzu przeciez wesela nie robicie pod gołym niebem tylko w srodku jedynie to
          tylko droga do kosciola ale to i tak na pewno bedziecie jechali autem.a listopad
          nie polecalabym taki miesiac troche smutny.wiec pomyslcie a jezeli bedziecie
          chcieli zrobic zdjecia w plenerze to przeciez zawsze mozna zrobic wczesniej albo
          pozniej ta kwestia jest dogadania sie a tym bardziej ze to robia wasi
          znajomi.trzymam za was kciuki:)
          -
          • facet811 Re: kiedy wesele 29.05.09, 13:47
            Dzieki serdeczne.Zaczeliśmy się zastanawiać nad lutym bo od listopada do świąt
            jest adwent a wiem ze na świeta część znajomych ma plany i raczej nie bedzie
            mogła przyjechać,cześć za granicą więc bilety kosmos ceny,a poza tym zima bedzie
            już "pełną gębą" i może trafimy na śnieg.Sala wolna, zespół też, fotograf i
            kamerzysta do dyspozycji.Więc jak by nie patrzeć ważniejsze rzeczy są.Więc może
            ten luty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka