Gość: ja IP: *.chello.pl 05.08.10, 23:52 który nie zna żadnego obcego języka !!! Dobre !!! W rodzinach szlacheckich mogło na chleb brakować ale na naukę języka obcego ---NIGDY !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Hrabia-!!! IP: *.chello.pl 06.08.10, 11:07 Boli Cię, że nie wygrał Twój Prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_zimny_lech Prezesik siedzi sobie w komórce i ..... 06.08.10, 16:27 .........z wściekłości gryzie swojego malca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyprezio Re: Hrabia-!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 19:56 A mlaskacz ile zna języków ? Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_zimny_lech Re: Hrabia-!!! 06.08.10, 20:14 Mlaskacz nie zna dobrze nawet swojego - ojczystego, Polskiego języka, myli zwrotki hymnu państwowego, nie potrafi się przeżegnać aby tego gestu nie spieprzyć. Z obcych języków tylko potrafi porozumieć się z Migalskim.Ów, mówi chyba po jakiemuś....albo tak nie wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hrabia-!!! IP: *.chello.pl 06.08.10, 21:50 tak jestem zwolennikiem Kaczyńskiego . Nie wiem czy zna czy nie obcy język (podejrzewam że jak każdy z nas rosyjski ze szkoły) ale w przeciwieństwie do waszego idola nie mówi że jest z rodziny szlacheckiej . Z tego co słyszałem to pokrewieństwo z generałem i to hrabiostwo to tak samo blisko jak moje pokrewieństwo z Jagiełłą (tym od Grunwaldu ). Jak mówią poczekamy pożyjemy zobaczymy . A wracając do tematu to >>>> niby inteligencja ,niby zwolennicy zgody ,miłości (PO tak o sobie mówi ) a piszący w wątku (ci krytykujący tak kaczyńskiego )to zwykła HOŁOTA. Już chyba zwolennicy leppera są bardziej kulturalni . Podajcie argumenty co wam się nie podoba a nie wyzwiska ,bo ja i inni też mogą o waszym idolu i szlachetnej małżonce napisać co nieco >>>>> a chyba lepiej pisać rzeczywiście o faktach a nie o wymysłach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Hrabia-!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.08.10, 19:48 Najpierw mialem cie chlopcze za przyglupa. Jednak okazales sie sfrustrowanym kmiotem. Pewnie z kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
pis-off-pl mamrotki, co tam słychać? Jak mlaskacz? 09.08.10, 20:51 Wiemy, wiemy prezes kaczyński włada biegle rosyjskim. Swój swojego musi dobrze rozumieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Do Buc IP: *.chello.pl 10.08.10, 10:53 a ja napiszę tak .Wolę być kmiotem jak sprzedajną ..... Coś widzę że za kasę to i MATKĘ byś opluł . Ciekawe czy rodzice są dumni z takiego syna. Oj długo musisz jeszcze się uczyć. Jak nie wiesz jak rozładować frustracje to zapytaj p Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter Re: Do Buc IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.10, 16:48 Matkie to pewnie wykorzystujesz eroptomanie ....... Niby mleko z cyca ssie a tu łapa na obydwu. Odpowiedz Link Zgłoś
o.szechter Re: Do Buc 11.08.10, 12:12 Gość portalu: o.szechter napisał(a): > Matkie to pewnie wykorzystujesz eroptomanie ....... Niby mleko z cyca ssie a tu > łapa na obydwu. Widzisz debilu... podszywasz się pode mnie ale marnie ci to wychodzi. Ja się zawsze loguję. Nie robię też takich błędów jak ty. No ale fakt - czego wymagać od człowieka, który 2 razy powtarzał klasę w podstawówce... PS. Pospiesz się, bo w opiece społecznej zabraknie posiłków. Jesteś śmieciem i nierobem. Tyle lat na zasiłku, bo ci się nie chce pracować. Wiadomo, pewnie masz wygórowane wymagania finansowe. Ale co ty potrafisz matołku ??? chyba tylko cały dzień siedzieć przed kompem albo stać przed blokiem z butelczyną... PS - altana śmietnikowa nie służy do tego abyś w niej sikał, prostaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o.szechter Pomni ofiar kompleksów kurdupla !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 17:06 I taki właśnie powinien powstać ! Wstydze sie że na niego tyle razy głosowałem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Edi To chyba niemożliwe aby nasz Pan Prezydent !!! IP: *.chello.pl 11.08.10, 17:53 Nie znał żadnego obcego języka ?!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_zimny_lech Poprzednik nie znał polskiego i było dobrze :)) 11.08.10, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Poprzednik nie znał polskiego IP: *.chello.pl 12.08.10, 21:56 a przypomnij sobie kto najbardziej krytykował tę ułomność ( tak chyba w dzisiejszych czasach można to nazwać ). Przypomnę że był równnież ktoś kto domagał sie uporczywie raportu na temat zdrowia Prezydenta. Gdzie jest teraz !!!! Już stadardy się zmieniły czy standardy zmienił ten człowiek ??? Odpowiedz Link Zgłoś