Dodaj do ulubionych

odkurzacz samochodowy

23.11.09, 14:43
Przymierzam się do zakupu odkurzacza samochodowego, takiego ręcznego.
Czy któraś z Was posiada i jest użytkowniczką? jak się sprawuje, jak moc i czy dobrze "wciąga"??? Podzielcie sie uwagami czy warto kupić i zainwestować? czy lepie taki tani ( np.maki Tesco) czy też jakiś "markowy"
Obserwuj wątek
    • anna-pia Re: odkurzacz samochodowy 23.11.09, 22:01
      Mam. Od dwóch lat leży na piecyku i czeka na naprawę.
      Jak bym miała teraz kupować, to kupiłabym tani i wywaliła, kiedy się zepsuje.
    • teresa104 Mam i jestem bardzo zadowolona. 19.06.13, 12:55
      Jest tani, dobry, ciągnie jak smok, z wieloma końcówkami, bez marki. Wożę ze sobą na stałe w bagażniku. I mam wnioski: główną wadą każdego odkurzacza samochodowego jest konieczność jego używania. Nie przychodzi mi w tej chwili do głowy czynność upierdliwsza od dawania nura pod siedzenia z rzycią wypiętą przez otwarte drzwi. Człowiek się czochra, konfekcja się targa, ręce się drapią, piach leci w oczy. Wolę raz na miesiąc wysupłać 3 dychy, żeby mi samochód posprzątali przedsiębiorczy młodzi, zdeterminowani, żeby mieć stałych klientów za trzy dychy.
    • akna Re: odkurzacz samochodowy 19.06.13, 13:34
      Nie wyjdzie Ci taniej skorzystanie z takiego odkurzacza na myjni ?
      • akna Re: odkurzacz samochodowy 19.06.13, 13:35
        %&^%^&$ dałam się złapać na wyciąganie wątków sprzed wojny ;-)
    • amanda2008 Re: odkurzacz samochodowy 22.06.13, 18:39
      O taki mały mieszczący wszędzie by mi się przydał, zawsze mam problem z miejscami mało dostępnymi, czy takie odkurzacze mają takie małe wkładki aby tam też odkurzyć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka