pitupitu10 23.12.09, 11:51 Jaki prezent, który dostałyście, sprawił wam najwięcej radości? Mi - pudełko 48 kredek woskowych (zużyte do długości 10 mm) oraz wielkie pudło klocków LEGO (bawiłam się nimi przez całe dzieciństwo). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_girl Re: Najpiękniejszy prezent to... 23.12.09, 14:29 W wieku wczesnoprzedszkolnym MARZYŁAM o kucyku Pony. Dostałam go potem na Gwiazdkę i zdziczałam ze szczęścia. Urządziłam mu domek w opakowaniu po patelni, którą dostała moja mama i opiekowałam się nim ;). Potem około wieku nastoletniego, kiedy stałam się fanatycznym fanem trójki, dostałam własną miniwieżę i przez długi czas na liście ulubionych prezentów to był zdecydowany numer 1. Potem przyszły 18te urodziny, na które moja siostra zafundowała mi wycieczkę do Londynu, o której od dawna marzyłam i która, jak na razie jest liderem w kategorii "Najwspanialsze prezenty ever" :). Odpowiedz Link
ancia_1987 Re: Najpiękniejszy prezent to... 23.12.09, 16:22 A u mnie nigdy nie było takiej tradycji jak prezenty pod choinkę. Teraz też nie ma. Odpowiedz Link
daslicht Re: Najpiękniejszy prezent to... 23.12.09, 16:49 Przecież nie pisze, że pod choinke, tylko ze prezent ogólnie :) Odpowiedz Link
ancia_1987 rzeczywiście:) 23.12.09, 16:58 dostałam "Kruma" na DVD bo sobie to zażyczyłam:) Odpowiedz Link
daslicht Re: Najpiękniejszy prezent to... 23.12.09, 16:36 Radiomagnetofon Unitra Viking na 2. urodziny - bo uwielbiałam słuchać muzyki z kaset, więc dostałam własne radyjko żebym starych gruchotów nie zamęczyła. Bardzo się też cieszyłam jak wstawili mi do pokoju stary gramofon (też Unitra, Tosca konkretnie) z kolumnami wielkości szafy, cóż to był za szpan ^^ A parę lat później jak już Viking wyciagał taśmę z kaset, dostałam dotację do nowego magnetofonu (tym razem nie Unitra, tylko Sony). Magnetofon był wielki i ciężki, a ja byłam jedną z pierwszych osób w klasie, które miały odtwarzacz CD. Niedługo później miałam także płyty do tego odtwarzacza ^^ A do dzisiaj się cieszę jak ktoś mi fajną płytę kupi lub coś do przechowywania tego wszystkiego :))))) Odpowiedz Link
plica świety spokój 23.12.09, 21:26 szczegolnie pod choinke. poza tym nieodmiennie ciesza mnie ksiazki z mojej listy oraz jakies markowe slodycze Odpowiedz Link
sunako-chan Re: Najpiękniejszy prezent to... 24.12.09, 00:10 z tego co sobie na szybko przypominam, to w ostatnich latach artbook Angel Sanctuary, Sztuka Świata Dysku, album Luwru i pluszowa żaba ;) Odpowiedz Link
ida14 Re: Najpiękniejszy prezent to... 24.12.09, 00:26 mmmm nie mam pojecia.... zastanowie sie powaznie i napisze. OT: czy sunako-chan to ta Sunako z Balkonetki czy calkiem inna fanka PGE? Odpowiedz Link
stary_dywanik Re: Najpiękniejszy prezent to... 24.12.09, 01:54 forumka czworga nicków? z tak charakterystycznym stylem? Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Najpiękniejszy prezent to... 25.12.09, 18:38 Najbardziej w pamięć zapadła mi pierwsza lalka Barbie - dostałam na imieniny od rodziców w wieku 6 lat. Mniej więcej w tym samym czasie tata przywiózł mi z Niemiec jeansową mini spódnicę (ale to był wtedy szpan ;) ), drugą Barbie - mulatkę, w żółtej spódnicy bombce w czarne grochy (pamiętam ją do dziś) oraz plecak w kształcie Troskliwego Misia :) Ale byłam wtedy szczęśliwa :) Odpowiedz Link
bathilda Mój najpiękniejszy prezent był bez okazji... 25.12.09, 19:59 Mój syn miał wtedy jakieś 5 miesięcy. Jego głównym hobby było wycie przez cały dzień i domaganie się nieustannej uwagi. Dodatkowo w nocy budził się po 5-6 razy i za każdym razem jadł po 20-30 minut. A dzień zaczynał o 5 rano. Myślałam, ze padnę. I któregoś dnia mój mąż się obudził rano, cichutko ubrał gada i zabrał na spacer. O 7 rano. Bo w wózku jaszczur spał. Chodził z nim po osiedlu przez 2 godziny (przez co spóźnił się do pracy) a ja niczego nieświadoma spałam. Wyspałam się wtedy pierwszy raz od porodu. Odpowiedz Link
kk345 Re: Mój najpiękniejszy prezent był bez okazji... 27.12.09, 11:39 Bathildo, jaka piękna opowieść:) Moje pierwsze skojarzenie: "Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj" Odpowiedz Link
kaga9 Re: Najpiękniejszy prezent to... 25.12.09, 21:22 ...mąż. Dostałam go na swoje 28.urodziny. Wprawdzie bez ozdobnego opakowania i kokardy, ale przebaczam Losowi;) Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Najpiękniejszy prezent to... 26.12.09, 20:46 duzo fajnych dostałam, ale jeden z ostatnich, który dobrze pamiętam - od mojego brata --> pudełko z pojedynczymi herbatami (każda inna, z 30 szt) w torebeczkach, każda z żółtą karteczką i podpisem głupawkowo-filozoficznym ;-) Miałam je z pół roku, bo żal było wypić.. Odpowiedz Link
e.m.i1 Re: Najpiękniejszy prezent to... 27.12.09, 01:30 A ja 3 lata temu dzień przed wigilia dostałam chłopaka;) Odpowiedz Link