Dodaj do ulubionych

Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"?

30.03.10, 08:43
Widziałam wczoraj jakiś fragment, jak kobitka tłumaczyła, ze piersi
mają być całe w miseczce, a nie rozpłaszczone jak talerze. Czy ktoś
z Lobby maczał paluszki w scenariuszu?;-)
Aż sobie chyba dzić obejrzę ten odcinek :-)
Obserwuj wątek
    • szarsz Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 08:45
      Nie widziałam, też dzisiaj włączę.

Ale za to widziałam w jakimś show Kasię Cichopek w gosecie
      antośkowym :) Mój mąż skakał po kanałach i mówi w pewnym momencie -
      Ty masz taki stanik, tylko czerwony :D
      • po.rzeczka Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 19:31
        A ja trafiłam w marcowych Koniach i rumakach na w miarę uświadomioną odpowiedź
        na list z pytaniem,jaki biustonosz nadaje się do jazdy konnej.Pierwsze zdanie
        było o za luźnych obwodach i za małych miseczkach,potem już ciut gorzej o
        minimiserach i kamizelce na wierzch,które ma trzymać biust.Nie padła żadna nazwa
        marki,ale było wyraźne nawiązanie do Shock Absorber.
    • scarlet_agta Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 20:41
      Rzeczywiście było kilka złotych stanikowych prawd w tym odcinku. :D
    • edhelwen OT - IT Crowd ;) 30.03.10, 20:54
      chodzi o jeden odcinek 2 serii pt. "Smoke and Mirrors", w którym Jen narzeka, że
      ma niewygodny stanik, który nie daje jej odpowiedniego supportu, wrzyna się itd.
      Moss postanawia skonstruować "idealny" stanik ;) Kwestie wypowiadane przez Jen
      wydawały mi się napisane przez jakąś "uświadomioną" dziewczynę z ekipy, a może
      to był pomysł samej aktorki?
    • veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 10:36
      > Czy ktoś
      > z Lobby maczał paluszki w scenariuszu?;-)

Powiedzmy, że pośrednio tak ;))

v.
      • roza_am Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 13:35
        Oo, a ja myślałam, że to reklama firmy T, bo jej szyld pojawiał się pomiędzy
        tymi złotymi prawdami.
        • veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 16:49
          > Oo, a ja myślałam, że to reklama firmy T, bo jej szyld pojawiał się pomiędzy
          > tymi złotymi prawdami.

Jedno nie wyklucza drugiego, firma T mogła zapłacić za product placement, a
          scenarzyści - przemycić prawdę niezależnie od tego ;)

v.

PS. Powyższe to tylko moje spekulacje, żeby nie było.
          • roza_am Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 19:19
            > Jedno nie wyklucza drugiego, firma T mogła zapłacić za product placement, a
            > scenarzyści - przemycić prawdę niezależnie od tego ;)

Raczej zależnie (w sensie skutków). Przecież jeśli pomiędzy agresywnym (w
            znaczeniu: wyrazistym, intensywnym) podawaniem informacji nt. doboru staników
            pojawia się pp firmy te staniki szyjących, to następuje automatyczne skojarzenie
            jednego z drugim. I to w obie strony: 1. te treści to element kampanii
            reklamowej firmy T., 2. firma T. zapewni Ci dobór taki, jak w tych tezach.
            • veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 02.04.10, 00:49

Chodziło mi o to, że jeśli już firma T (czy tam X albo ĄĆ) kupuje sobie product
              placement w serialu, to scenarzyści i dialogiści owszem, muszą to uwzględnić,
              ale mogą to zrobić różnie, albo po prostu pojechać banałem o najlepszej w Polsce
              bieliźnie (soczkach, autach, butach), albo przepchnąć przy okazji parę słów
              prawdy nazwijmy to "ogólnej", którą to prawdę dana firma akurat niekoniecznie
              głosi jako swój najważniejszy postulat.

A co do samej firmy T., to osobiście też nie jestem fanką, ale znowu bez
              przesady, mnóstwo Polek się tam zaopatruje w bieliznę i często wcale źle na tym
              nie wychodzą. Jakbym się mieściła w 70D i nie mogła/nie chciała kupować przez
              sieć, to chyba wolałabym stanik z T. niż z jakiejś sieciówki, gdzie może i
              ślicznie, ale do pierwszego prania ;)

v.
    • paskudek1 Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 11:05
      aaa to dlatego Ziębowa tak sobie biust oglądała i ściskała? Widziałam fragment i nie chciało mi się oglądać dalej. Fajnie, może będzie trochę lepiej
      • cissnei Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 18:58
        Tylko jak dla mnie to wyglądało trochę prześmiewczo. Zwłaszcza, że pani
        uświadamiająca ma na imię Hania i "się zna, bo od dwudziestu lat bieliznę
        sprzedaje" :P No i raczej mało która lobbystka uprzykrza życie szefowej kuchni,
        przy klientach pytając jaki ta nosi rozmiar stanika ;)
        • kocio-kocio Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 19:05
          cissnei napisała:

No i raczej mało która lobbystka uprzykrza życie szefowej kuchni,
          > przy klientach pytając jaki ta nosi rozmiar stanika ;)
          >

Jesteś pewna? ;o)
        • paskudek1 Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 06.04.10, 09:53
          widziała następny kawałek. Jak ta pani pryzniosła ZIębowej jakieś staniczki. Na oko moje niewprawne - twarde skorupki zdecydowanie za małe na bujne wdzięki pani Dykiel.... ale ja jestem lajkonik w tych sprawach:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka