alex_k 30.03.10, 08:43 Widziałam wczoraj jakiś fragment, jak kobitka tłumaczyła, ze piersi mają być całe w miseczce, a nie rozpłaszczone jak talerze. Czy ktoś z Lobby maczał paluszki w scenariuszu?;-) Aż sobie chyba dzić obejrzę ten odcinek :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 08:45 Nie widziałam, też dzisiaj włączę. Ale za to widziałam w jakimś show Kasię Cichopek w gosecie antośkowym :) Mój mąż skakał po kanałach i mówi w pewnym momencie - Ty masz taki stanik, tylko czerwony :D Odpowiedz Link
po.rzeczka Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 19:31 A ja trafiłam w marcowych Koniach i rumakach na w miarę uświadomioną odpowiedź na list z pytaniem,jaki biustonosz nadaje się do jazdy konnej.Pierwsze zdanie było o za luźnych obwodach i za małych miseczkach,potem już ciut gorzej o minimiserach i kamizelce na wierzch,które ma trzymać biust.Nie padła żadna nazwa marki,ale było wyraźne nawiązanie do Shock Absorber. Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 30.03.10, 20:41 Rzeczywiście było kilka złotych stanikowych prawd w tym odcinku. :D Odpowiedz Link
edhelwen OT - IT Crowd ;) 30.03.10, 20:54 chodzi o jeden odcinek 2 serii pt. "Smoke and Mirrors", w którym Jen narzeka, że ma niewygodny stanik, który nie daje jej odpowiedniego supportu, wrzyna się itd. Moss postanawia skonstruować "idealny" stanik ;) Kwestie wypowiadane przez Jen wydawały mi się napisane przez jakąś "uświadomioną" dziewczynę z ekipy, a może to był pomysł samej aktorki? Odpowiedz Link
veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 10:36 > Czy ktoś > z Lobby maczał paluszki w scenariuszu?;-) Powiedzmy, że pośrednio tak ;)) v. Odpowiedz Link
roza_am Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 13:35 Oo, a ja myślałam, że to reklama firmy T, bo jej szyld pojawiał się pomiędzy tymi złotymi prawdami. Odpowiedz Link
veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 16:49 > Oo, a ja myślałam, że to reklama firmy T, bo jej szyld pojawiał się pomiędzy > tymi złotymi prawdami. Jedno nie wyklucza drugiego, firma T mogła zapłacić za product placement, a scenarzyści - przemycić prawdę niezależnie od tego ;) v. PS. Powyższe to tylko moje spekulacje, żeby nie było. Odpowiedz Link
roza_am Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 19:19 > Jedno nie wyklucza drugiego, firma T mogła zapłacić za product placement, a > scenarzyści - przemycić prawdę niezależnie od tego ;) Raczej zależnie (w sensie skutków). Przecież jeśli pomiędzy agresywnym (w znaczeniu: wyrazistym, intensywnym) podawaniem informacji nt. doboru staników pojawia się pp firmy te staniki szyjących, to następuje automatyczne skojarzenie jednego z drugim. I to w obie strony: 1. te treści to element kampanii reklamowej firmy T., 2. firma T. zapewni Ci dobór taki, jak w tych tezach. Odpowiedz Link
veev Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 02.04.10, 00:49 Chodziło mi o to, że jeśli już firma T (czy tam X albo ĄĆ) kupuje sobie product placement w serialu, to scenarzyści i dialogiści owszem, muszą to uwzględnić, ale mogą to zrobić różnie, albo po prostu pojechać banałem o najlepszej w Polsce bieliźnie (soczkach, autach, butach), albo przepchnąć przy okazji parę słów prawdy nazwijmy to "ogólnej", którą to prawdę dana firma akurat niekoniecznie głosi jako swój najważniejszy postulat. A co do samej firmy T., to osobiście też nie jestem fanką, ale znowu bez przesady, mnóstwo Polek się tam zaopatruje w bieliznę i często wcale źle na tym nie wychodzą. Jakbym się mieściła w 70D i nie mogła/nie chciała kupować przez sieć, to chyba wolałabym stanik z T. niż z jakiejś sieciówki, gdzie może i ślicznie, ale do pierwszego prania ;) v. Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 11:05 aaa to dlatego Ziębowa tak sobie biust oglądała i ściskała? Widziałam fragment i nie chciało mi się oglądać dalej. Fajnie, może będzie trochę lepiej Odpowiedz Link
cissnei Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 18:58 Tylko jak dla mnie to wyglądało trochę prześmiewczo. Zwłaszcza, że pani uświadamiająca ma na imię Hania i "się zna, bo od dwudziestu lat bieliznę sprzedaje" :P No i raczej mało która lobbystka uprzykrza życie szefowej kuchni, przy klientach pytając jaki ta nosi rozmiar stanika ;) Odpowiedz Link
kocio-kocio Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 01.04.10, 19:05 cissnei napisała: No i raczej mało która lobbystka uprzykrza życie szefowej kuchni, > przy klientach pytając jaki ta nosi rozmiar stanika ;) > Jesteś pewna? ;o) Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Stanikomaniaczka "Na Wspólnej"? 06.04.10, 09:53 widziała następny kawałek. Jak ta pani pryzniosła ZIębowej jakieś staniczki. Na oko moje niewprawne - twarde skorupki zdecydowanie za małe na bujne wdzięki pani Dykiel.... ale ja jestem lajkonik w tych sprawach:) Odpowiedz Link