marudna_maruda Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 11.07.10, 09:32 A dziś ja podnoszę ;) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 12.07.10, 08:44 a dzis ja :D Odpowiedz Link
sbarazzina Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 13.07.10, 10:28 Jesli dobrze rozumiem co tu chca powiedziec: zwanger.jongegezinnen.nl/Droombaby/Babygalerij.htm Tzn ze jestesmy na miejscu 2 w generalnej klasyfikacji :) To moze jakas zbiorowa mobilizacja? :) Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 15.07.10, 10:07 Wow! Łobuziak zakwalifikował się do trójki z największą ilością głosów. Klikadełko działa do 10. sierpnia. Dzięki za zaanagażowanie. Prywata: jeżeli czytuje tu Pani ekspedientka z Lady's Place Metro Centrum, która pomagała mi wczoraj mierzyc HotMilkowe bezfiszbinowce i odkryła, że Tango Plunge to nie dla mnie, to zdradzę, że piorunujący efekt był taki, że potem ubrałam towarzyszącą mi mamę w stanik 70 w obwodzie, i przynajmniej zobaczyła, jak pozbyc się sześciobiuścia z pleców, i że mimo wszystko miska DDdduża może być i małą, i dużą. Aż mi było nie tak, że któregoś nie wybrałam, ale ja nadal jestem średnio przekonana do bezfiszbinowców. ;) Jak będę miała chwilkę, to wkleję ten post w wątek sklepowy na 'biuściastym' forum. A sklep oczywiście już pocztą pantoflową poleciłam ;). Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Konkurs (...), dzieciowy... SVP! n/t 17.07.10, 09:44 To też jakimś cudem tym razem ja podnoszę sama ;). Odpowiedz Link
sarahdonnel Hop! 05.08.10, 07:23 Kończyłam przez noc jedną robotę 'na wczoraj', jak każda dbająca o siebie ciężarówka; tym razem zdążyłam sama. ;) Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 09.08.10, 09:13 Po raz kolejny podbijam sama ;). Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: UP! 10.08.10, 19:17 Właśnie, czy to ostatni dzień? Bo ja się kliknie, to wyskakuje napis, że jutro znów mogę zagłosować na tego dzieciaczka (przynajmniej tak to rozumiem, na bazie niemieckiego). Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: UP! 10.08.10, 20:46 Sprawdzę po północy i dam cynka, co i jak. Dziękuje za zaangażowanie... i za super-stołek ;). [Ale ten wózek, jak go zobaczyłam w wersji ciemnofioletowej na wystawie w sklepie, jeszcze bardziej kusi, i jeszcze bardziej zielenieję z zazdrości, jak widzę te limuzyny na ulicy. Nie wiem, na ile pasuje do 'ładunku' płci męskiej, ale tak naprawdę, to wózek (w kwestiach wizualnych) jest dla rodzica, nie dla dziecka ;). Odpowiedz Link
kulka_kulkowa Re: Melduję, że nadal działa! n/t 11.08.10, 21:49 Podnoszę, bo spadło m.in. przeze mnie i nie mogłam znaleźć. Odpowiedz Link
madzioreck Re: Melduję, że nadal działa! n/t 11.08.10, 22:08 Sarah, ale co tam właściwie się klika...? Bo "Stem op mij" jest nieklikalne... te cyferki pod spodem? Odpowiedz Link
sarahdonnel Re: Konkurs na ilość kliknięć, dzieciowy... SVP! 13.08.10, 16:56 Po raz kolejny bezczelnie podbijam, bo pod oknem przedefilowała pani z dzieciem wpakowanym w taki wózek, i znów zzieleniałam z zazdrości. ;) Odpowiedz Link