Dodaj do ulubionych

CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI.

06.11.10, 16:38
Właśnie. O ile ogólnie jestem przeciwniczką wystających kości u kobiet to uważam, że (umiarkowanie rzecz jasna) zarysowane obojczyki są śliczne, seksowne, a jeśli kobieta ma w dodatku tą taką..dziurkę pod szyją to już w ogóle pełen szał. Nie wiem czy jest to związane z tym, że figury modelki bynajmniej nie mam, czy to jakieś uwarunkowania budowy ale ja owych nie mam za cholerę.
A chciałabym, chociaż takie malutkie..:(
Różne fora roją się od porad z półki "co zrobić z wystającymi obojczykami".. więc zakładając, że Lobby zna się na wszystkim: ktoś wie czy istnieje jakieś ćwiczenie w drugą stronę?
Obserwuj wątek
    • pierwszalitera Re: CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI. 06.11.10, 16:46
      Chirurgicznie? ;-) I nie gniewaj się, gdy zapytam: Chandra jesienna? ;-)
    • daslicht Re: CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI. 06.11.10, 17:29
      A ja chcę mieć szersze stopy. Niestety moge jedynie założyć grube skarpety.

A ty mozesz sobie podkreślić pudrem i różem. Nie wiem co prawda po co, ale ludzie mają różne pomysły.
    • prostokvashino Re: CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI. 06.11.10, 17:29
      Wiem, o czym piszesz:) Tez, jak przestałam tanczyć i dojrzewałam, strasznie mi się podobały wystające obojczyki u kobiet:) Ja wróciłąm do tańca i mam je.
      U siebie zauważyłam taką prawidłowość - nigdy nie byłam jakoś przesadnie gruba, więc odchudzania jako takiego nie potrzebowałam.
      Z moich obserwacji wynika, że pompki i wzmacnianie/rzeźbienie górnej części kręgosłupa i obręczy barkowej (jeśli chodzisz na siłownię).
      • szolem-a Re: CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI. 06.11.10, 19:17
        Dziewczyny, te obojczyki nie są jakimś nadrzędnym kompleksem mojego życia:)
        Po prostu kombinuję nie mając fiołkowego pojęcia o aerobiku - bo skoro niektórym przeszkadzają nadmiernie wystające i jakoś to poprawiają to czemu nie miałoby być też pozycji dla dziewczyn z niedoborem:)
        Prostokvashino, najwyraźniej prawdą jest to co piszesz bo moja znajoma baletnica (czy też w jej przypadku: baletniczka:) ) mimo bardzo młodego wieku ma bardzo wyraźne.. A na siłownię nie chodzę ale chyba wypadałoby zacząć:)
    • zazulla Re: CHCĘ MIEĆ OBOJCZYKI. 06.11.10, 20:11
      Też chcę, żeby moje obojczyki wróciły. Jak miałam 18 lat yo były super podkreślone. Moja mama miała głębokie dołki nad nimi, ja podobnie, w domu określałyśmy je jako solniczki :)))) Teraz jestem tak obtłuszczona, że w ogóle ich nie widać. Mam nadzieję, że jak pozbędę się nadwagi to znowu się pojawią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka