yaga7
21.01.11, 08:23
Zwykle w takich tematach nie szukam porad, ale ponieważ coś czuję, że w tej konkretnej sytuacji nie dam sobie rady, proszę o burzę mózgów.
Otóż szukam butów, które będą dobre do sukienek w typie Madisonka, albo te nowe bravissimowe sukienki:
www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bl95-details.aspx?ck=K%2f%2bibL3vZIE%3d
www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/ix21-details.aspx?ck=K%2f%2bibL3vZIE%3d
www.bravissimo.com/products/clothing/dresses-and-skirts/bravissimo/bl93-details.aspx?ck=K%2f%2bibL3vZIE%3d
Nie żebym nie miała butów. Mam. I to ze trzy pary. Obcas 10-12 cm, platforma albo i nie, cudne są. Jak się w nich siedzi, to nawet całkiem wygodne są (wszystkie trzy pary, a co). Ale absolutnie nie są wygodne w klimacie - idziemy na miasto na kolację, a potem romantyczny spacerek Plantami.
W związku z czym szukam butów na niższym obcasie - podejrzewam, że 6 cm to będzie max, w kompletnie płaskich to nie wyjdę, tylko problem w tym, że ja w sklepach nie widzę takich butów. No nie widzę i już. A jak widzę, to zawsze stwierdzam, że mi się nie podobają, a te obok leżące czółenka na 10 centymetrowych obcasach to jest właśnie to, co mi się podoba. No i stąd te trzy pary (a może i więcej, nie wiem, w pewne miejsca swojej szafy wolę nie zaglądać :P ).
Będę wdzięczna za wszelkie linki do sklepów netowych, linki do zdjęć butów, które wg Was pasowałaby do takich sukienek, a które byłyby po prostu na niższym obcasie. I fajnie by były, gdyby miały paseczki. Mogą też być jakieś botki (o ile pasują), ale nie sandały (bo takie mam).
Jest szansa, że jak mi napiszecie, że coś będzie pasować, to Wam uwierzę, kupię i będę mogła w tym chodzić ;) ;)