Dodaj do ulubionych

Prognoza pogody

05.07.11, 10:02
Sprawdzałam właśnie prognozę pogody na następne dni w Polsce i jestem mocno zawirowna. Przeróżne strony internetowe pokazują na środę, czwartek i piątek w interesującym mnie regionie zupełnie różne wyniki. Temperatury od 19 do 29 stopni, raz deszcz, raz zupełnie sucho, a w jeszcze innym miejscu burze z piorunami. I to wszystko dla tego samego miasta. Czy ktoś ma jakieś dobre, sprawdzone miejsce w internecie, gdy prognozie można choć troszkę zaufać, czy mam sobie od razu wróżyć z fusów? :-)
Obserwuj wątek
    • koza-1985 Re: Prognoza pogody 05.07.11, 10:21
      new.meteo.pl/
      • magdalaena1977 Re: Prognoza pogody 05.07.11, 10:44
        popieram
        • pierwszalitera Re: Prognoza pogody 05.07.11, 10:55
          No to pakuję całkiem coś innego do torby, bo z tych grafików wychodzą temperatury nieco powyżej 20 stopni i żadne tam upały. :-)
    • miss-alchemist Re: Prognoza pogody 05.07.11, 11:33
      pogodynka.pl

Oficjalny serwis IMGW. Sprawdza się najczęściej, ale nie zawsze.
      • grecz Re: Prognoza pogody 07.07.11, 23:23
        Tak, zwłaszcza gdy w nocy pokazuje temp ok 20st a w dzień około 2... ;)
        Akurat moje doświadczenie wskazuję na niewielką przydatność pogodynki.pl ;)
    • mniickhiateal Re: Prognoza pogody 05.07.11, 12:58
      pierwszalitera napisała:

> Sprawdzałam właśnie prognozę pogody na następne dni w Polsce i jestem mocno zaw
      > irowna. Przeróżne strony internetowe pokazują na środę, czwartek i piątek w int
      > eresującym mnie regionie zupełnie różne wyniki. Temperatury od 19 do 29 stopni,
      > raz deszcz, raz zupełnie sucho, a w jeszcze innym miejscu burze z piorunami. I
      > to wszystko dla tego samego miasta. Czy ktoś ma jakieś dobre, sprawdzone miejs
      > ce w internecie, gdy prognozie można choć troszkę zaufać, czy mam sobie od razu
      > wróżyć z fusów? :-)

Ja korzystam z twojapogoda.pl. Zwykle się całkiem nieźle sprawdza (również prognozy dłużej-terminowe), i ma dużo informacji, które mnie interesują, np. wiatr itp., ale nie wiem, czy to nie zależy od konkretnego regionu.
    • magdalaena1977 Re: Prognoza pogody 05.07.11, 13:32
      A może macie jakąś dobrą mobilną prognozę ? Interesuje mnie wersja na Androida.
      Najlepiej taka z GPS, która sama ustala miejsce.
      • akj77 Re: Prognoza pogody 05.07.11, 13:38
        Pod Androidem korzystam z new.meteo.pl po prostu. Ale bez lokalizacji.
    • dziudziulek Re: Prognoza pogody 05.07.11, 16:41
      www.yr.no/
      jeszcze mi się nie zdarzyło by było inaczej niż zapowiadają
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka