Dodaj do ulubionych

Przecież jesteśmy piękne.

10.10.11, 13:12
Zapraszam wszystkie Biuściaste do dyskusji o tym, co robić, aby się przekonać, że jesteśmy piękne. Na nowym forum Lobbystek - Biuściaste Perły.
Obserwuj wątek
    • roza_am Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 13:17
      A możesz nam wyjaśnić kim jesteś i w jakim celu założyłaś to nowe forum? Dlaczego nie wypowiadasz się po prostu na Lobby czy Offtopach?
      • moniach_1 Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 13:57
        szczerze mówiąc to wszystko brzmi tak ogólnikowo, że jest podejrzane. upiększamy się już stanikami, kosmetykami i ciuchami na różnych forach, kolejne nie jest potrzebne. I w ogóle czym to forum miałoby się zajmować? jak sobie to wyobrażasz?
      • amorettka Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 15:10
        Witam. Jestem zwykłą kobietą, która na co dzień widzi, jak jest ciężko, gdy ma się niskie poczucie wartości, gdy trudno uwierzyć w siebie. Gdy tak bardzo pragnie się wsparcia, choćby ciepłego słowa. Ale żeby to przełamać nie wystarczy iść do kosmetyczki, czy po nowe ciuchy. Trzeba uwierzyć, przestawić trybiki w głowie. I o tym warto porozmawiać. Na Offtopach jest miszmasz, LB to problemy stanikowe. Chciałabym, aby Perły skupiły się na tym przestawieniu trybików. Pozdrawiam wszystkie Forumki.
        • roza_am Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 15:15
          No, ale na naszych forach nie jest tak, że przychodzi ktoś z zewnątrz i stwierdza, że założy sobie nowe forum na osobny temat. Włącz się w nasze rozmowy jako zwykła forumka. Być może będziemy mogły Ci pomóc. Jeśli nadal będziesz widziała potrzebę założenia osobnego forum, napisz o tym, podając argumenty. Wtedy zdecydujemy w rozmowie, czy osobne forum jest nam potrzebne, czy nie.
        • magdalaena1977 Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 15:29
          amorettka napisała:

> Witam. Jestem zwykłą kobietą, która na co dzień widzi, jak jest ciężko, gdy ma
          > się niskie poczucie wartości, gdy trudno uwierzyć w siebie. Gdy tak bardzo prag
          > nie się wsparcia, choćby ciepłego słowa. Ale żeby to przełamać nie wystarczy iś
          > ć do kosmetyczki, czy po nowe ciuchy.

Ale dlaczego chcesz o tym dyskutować pod szyldem Lobbystki, skoro wcześniej nie bywałaś na Lobby?
          Czemu nie założysz swojego forum dla zakompleksionych po prostu jako forum prywatnego w kategorii Uroda czy Kobieta?
    • magdalaena1977 Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 14:30
      Ja też mam wątpliwości co do czystości intencji autorki wątku.

Dlaczego założyła nowe forum w katalogu Lobbystki, mimo że wcześniej na forum się nie udzielała? Jej nick na gazecie jest zupełnie nowy.
      I dlaczego na forum wypowiadają się tylko dwa inne nowe nicki biala_aisza i zwykla_magda (poza kk345, która zaprasza na właściwe Lobby) ?
      • genepi Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 14:39
        A może po prostu dziewczyna ma duży biust i chce się powyżalać że jest trudno jej zaakceptować siebie. Może to forum jest dla niej sposobem poradzenia sobie z tym problemem?
        • genepi Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 14:43
          Ale też na początku pomyślałam że to będzie taki scenariusz:
          -Kto nie lubi swojego biustu?
          - Ja!
          - I ja!
          - I ja też
          - Zapraszam Was więc na tańsze o 50% konsultacje do kliniki operacji plastycznych. Gwarantujemy mniejszy biust już po pierwszej operacji!

(ale ja jestem teraz z racji zawodu w temacie chirurgii plastycznej więc mi się wszystki kojarzy, wybaczcie cynizm)
          • maith Jeszcze się okaże, że miałaś rację ;)) 10.10.11, 15:08
            genepi napisał:

> Ale też na początku pomyślałam że to będzie taki scenariusz:
            > -Kto nie lubi swojego biustu?
            > - Ja!
            > - I ja!
            > - I ja też
            > - Zapraszam Was więc na tańsze o 50% konsultacje do kliniki operacji plastyczny
            > ch. Gwarantujemy mniejszy biust już po pierwszej operacji!

Dobra dobra, początek się zgadza. Tylko jak tu teraz wcisnąć tę reklamę kliniki, jak pomysł został rozpracowany ;))
            Bo prawda jest taka, że do tej pory pasażerowie na gapę zakładali forum, które znikało, zanim ktoś im się tam odezwał. A tutaj od razu je niby znalazły osoby pasujące do obrazu zakompleksionej biuściastej.

No i to przecież niemożliwe, żeby biuściasta dziewczyna po znalezieniu lobbowych for nie zainteresowała się pokazywanymi tu możliwościami (całą masą bielizny i ciuchów na duże biusty, korzyściami z dopasowania do siebie rozmiaru stanika itd.).
            To za bardzo wygląda na realizację jakiegoś obranego wcześniej celu...
            • genepi Re: Jeszcze się okaże, że miałaś rację ;)) 10.10.11, 15:15
              A może to będzie kryptoreklama minimajzerów? Albo takich pajączków przeciw garbieniu? Albo wielkich abażurów które się nakłada na siebie i człowiek jest niewidoczny?
              Już się nie mogę doczekać jaka jest prawidłowa odpowiedź...

ps. wszystkie osoby na tym forum mają nowe nicki bez żadnej historii. Więc na pewno to jakaś kampania, mało sprawnie prowadzona. Może triumph z ubraniami korygującymi sylwetkę?
              Stawiam na to że niedługo nowe forum się zwinie, bez kart na stół.

• zenobia44 Re: Jeszcze się okaże, że miałaś rację ;)) 10.10.11, 23:33
                >Albo wielkich abażurów które się nakłada na siebie i człowiek jest niewidoczny?

Byłabym zainteresowana! Można mi przesłać ofertę.
                Abażury domowe, wyjściowe, letnie i zimowe, specjalne we wzorki choinek na święta i w ptasie kupy na wiosnę, w maju koniecznie w pyłki brzozy.
                Trochę większe dla xxlek, bo co by było gdyby np. tylko widoczne nogi wystawały?
                A specjalne dla biuściastych - żądamy abażurów na każdy rozmiar - w miseczkach od A do K, co tam do K, do Z!
                • ko_kartka Re: Jeszcze się okaże, że miałaś rację ;)) 11.10.11, 00:57
                  enobia44 napisała:

> >Albo wielkich abażurów które się nakłada na siebie i człowiek jest niewido
                  > czny?
                  >
                  > Byłabym zainteresowana! Można mi przesłać ofertę.

Mnie też można. Ale czy koniecznie musi to być abażur? Może palto? Żeby nie zaczepiać przechodniów, bo ja nieśmiała jezdem...?
      • kk345 Re: Przecież jesteśmy piękne. 10.10.11, 18:04
        > (poza kk345, która zaprasza na właściwe Lobby) ?

Poza kk, która straciła czujność i nie zakumała bazy :)))
    • maith Ale o co chodzi? 10.10.11, 14:49
      W tym dziale nie zakładają for nie znane nam osoby, nieudzielające się wcześniej na naszych forach.

Jednocześnie lobby nie głosi wyższości żadnego typu figury. Jakbyś trochę poczytała nasze fora, wiedziałabyś, że wypowiadają się tu osoby o różnych wielkościach biustu i ogólny przekaz jest raczej taki, że piękno istnieje w różnorodności.

Amorettko - jeżeli masz problem z zaakceptowaniem swojego dużego biustu, to może zweryfikuj najpierw rozmiar, w wątku rozmiarowym na LB, albo wybierz się na bra-fitting do dobrego sklepu ze Stanikowej mapy.
    • teresa104 "Biuściaste Perły" 10.10.11, 15:02
      Brzmi mi to trochę jak z zawycieraczkowej reklamy burdelu w Bedoniu.

Przepraszam Bedoń, na pewno nie ma tam burdelu,
      Pupiasty Brylant
      • sbarazzina Re: "Biuściaste Perły" 10.10.11, 15:13
        Teresa :))))))))))))))
      • maheda Mnie się to skojarzyło z takim dowcipasem. 10.10.11, 15:45
        Uczeń pyta swego mistrza, jaka jest różnica między kobietą a perłą.

Mistrz: Drogi uczniu, perłę nadziewa się z dwóch stron, a kobietę z jednej.
        Uczeń: Ależ Mistrzu, wiemy, że są kobiety, które można nadziewać z dwóch stron.
        Mistrz: Tak, ale to nie są kobiety. To są perły.

• teresa104 Taki wcipas marynarski. 10.10.11, 16:51
          Było klikać na post?
          • maheda No wiesz... 10.10.11, 16:56
            Nie było "n/t"!
        • indigo-rose Dziewczyny!... :D:D:D 10.10.11, 16:54

• marikooo Tereso, Bedoń jest Przykościelny :))) 10.10.11, 20:22

:D
        • maheda Ale też jest Bedoń-Wieś i Nowy Bedoń. n/t 10.10.11, 20:39

• brykanty Re: Ale też jest Bedoń-Wieś i Nowy Bedoń. n/t 11.10.11, 14:18
            I przez te głupie wybory przeczytałam bez sensu Biedroń. Przykościelny Biedroń. Ech...
            • tfu.tfu Re: Ale też jest Bedoń-Wieś i Nowy Bedoń. n/t 11.10.11, 15:52
              a ja się popłakałam ze śmiechu i teraz stanowię rozrywkę dla gawiedzi pfffffff ;-P
              złe, złe kobiety jesteście
    • cavova Re: Przecież jesteśmy piękne. 11.10.11, 14:43
      amorettko - jeżeli ty tak na serio - radzę zakładać forum o "przestawianiu trybików" w innym dziale, a nie akurat u lobbystek. bo ładujesz się z buciorami do kategorii stworzonej w gruncie rzeczy pod konkretną społeczność internetową i mam wrażenie - usiłujesz wykorzystać jej popularność. i nie, nie wystarczy ci założenie wątków na więcej niż jednym forum na raz, ty musisz od razu zakładać nowe forum.

jeżeli zaś - co podejrzewam - usiłujesz tutaj przeprowadzać jakąś akcję marketingu szeptanego to mam dla ciebie przykrą informację - robisz to bardzo źle.
      następnym razem, jak będziesz próbowała komuś wcisnąć nowy produkt, zareklamować stronę internetową, czy co tam chcesz i postanowisz wykorzystać do tego działające już forum:
      - zacznij od wcześniejszej aktywności na tym forum, powiązanej z jego tematyką. jeśli to forum eksperckie, na którym można zdobyć wiedzę na dany temat, poudawaj chociaż, że cię ta wiedza interesuje.
      - dopisuj się do już istniejących wątków, zamiast zakładać kolejne nowe, w dodatku pozbawione jakiejkolwiek sensownej treści.
      - postaraj się poznać zasady jakimi kieruje się dana społeczność internetowa. będzie to wymagało poczytania trochę forum i odrobiny myślenia.
      - dopiero zastosowawszy się do powyższych punktów próbuj reklamować co tam sobie chciałaś reklamować. odrobina sprytu i inteligencji powinna wystarczyć, żeby zainteresować część osób obecnych na forum tematem i nie zostać odesłaną do diabła za natrętne wciskanie kitu.
      • kk345 Re: Przecież jesteśmy piękne. 11.10.11, 14:48
        A jak to właściwie jest- czy każdy chętny może sobie podpiąć nowe forum pod kategorię Lobbystki? Niezależnie od jego zawartości? Bo pamiętam, ze wszystkie wcześniejsze pseudolobbystyczne fora były dotąd usuwane z naszej kategorii.
        • cavova Re: Przecież jesteśmy piękne. 11.10.11, 19:09
          zdaje się że właśnie każdy może sobie podpiąć. o ile pamiętam, to usunięcie takiego forum zawsze parę dni trwało, czyli pewnie moderatorki muszą się z tym zwrócić do "sił wyższych" ;) administrujących forami gazety.
        • maith Re: Przecież jesteśmy piękne. 12.10.11, 16:57
          kk345 napisała:

> A jak to właściwie jest- czy każdy chętny może sobie podpiąć nowe forum pod kat
          > egorię Lobbystki? Niezależnie od jego zawartości? Bo pamiętam, ze wszystkie wcz
          > eśniejsze pseudolobbystyczne fora były dotąd usuwane z naszej kategorii.

Gazeta chroni nas przed podrzucaniem nam tu obcych for, ale technicznie usunięcia musi dokonać gazetowa administracja. Z czym nie ma problemów, jak widać i po odpowiednim zgłoszeniu, to też już zostało usunięte, uff :)

Bo to jak powstają (pączkują) nasze fora to widać. Jakiś temat się rozwija, dziewczyny stwierdzają, że może by tak forum, to ktoś się zgłasza do założenia i zakłada je oczywiście w dziale "Lobbystki". Ale wtedy zawsze wiemy, że to nasze, bo wyszło od środka.

A wszystkie takie "a co to tu robi, co to za kretyński temat i kto to jest ten założyciel?" (zwykle ktoś z 1 postem na gazecie) od razu widać, że nie są nasze, więc prosimy o ich usunięcie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka