Dodaj do ulubionych

Likwidacja bazarku

10.09.13, 16:56
W związku z tym, że bazarek od jakiegoś czasu jest martwy, nadszedł czas na likwidację. Odpadnie jedno martwe forum z zakładek :)
Myślałam, żeby utworzyć jeden wątek na offtopach dotyczący sprzedaży lub zamiany rzeczy. Tu zagląda więcej osób, nie trzeba będzie trzeba pamiętać o kolejnym forum. W razie zapełnienia się wątku, można będzie wątek wyciąć i utworzyć kolejny, nowy. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • yaga7 Re: Likwidacja bazarku 10.09.13, 17:13
      Za :)

Bazarek faktycznie nie żyje, ale taki wątek myślę, że się przyda.
    • szarsz Re: Likwidacja bazarku 10.09.13, 19:42
      Za i za. Uzasadnienie napisała Yaga.
    • scarlet_agta Re: Likwidacja bazarku 10.09.13, 21:47
      Fajnie, jestem za. Myślę, że wątek na offtopach sprawdzi się lepiej.
    • magdalaena1977 Re: Likwidacja bazarku 10.09.13, 21:59
      Za.
      • grecz za 10.09.13, 22:38

• nientepaura Re: za 11.09.13, 10:11
          za;) pod warunkiem, iż nie będzie wymogu jak na bazarku, że trzeba się gdzieśtam zgłosić, by uzyskać dostęp;) inna rzecz, że dostęp mógłby być np automatyczny, powiązany z dostępem do galerii, no ale skoro likwidacja, to pomysł z powiązanym dostępem upada;)
          może teraz będzie łatwiej ;) bo, że zapotrzebowanie jest - pokazuje analogiczne podforum na balko;)
          • roza_am Re: za 11.09.13, 11:45
            Tak na wszelki wypadek - czy ty (inne rozmówczynie też?) przypadkiem nie mylisz Bazarku (towary różne) z Giełdą (staniki + ubrania)?
            • slotna Re: za 11.09.13, 15:20
              Hehe, ja bylam pewna, ze chodzi o gielde, o zadnym bazarku w ogole nie pamietalam (jesli nawet wiedzialam kiedys, ze istnieje).
    • kis-moho Re: Likwidacja bazarku 11.09.13, 10:43
      > Myślałam, żeby utworzyć jeden wątek na offtopach dotyczący sprzedaży lub zamian
      > y rzeczy. Tu zagląda więcej osób, nie trzeba będzie trzeba pamiętać o kolejnym
      > forum.

Za! Muszę powiedzieć, że powoli nie ogarniam tych wszystkich odgałęzień lobbystycznych - kosmetyczne, odzieżowe, kotowe, dla wysokich, a jestem nawet na zamkniętych np. XXL. Wszystko, co zmniejsza tą różnorodność będzie mile widziane :o) A Wy radzicie sobie z tymi wszystkimi podforami/potworami?
      • roza_am Re: Likwidacja bazarku 11.09.13, 11:49
        > Za! Muszę powiedzieć, że powoli nie ogarniam tych wszystkich odgałęzień lobbyst
        > ycznych - kosmetyczne, odzieżowe, kotowe, dla wysokich, a jestem nawet na zamkn
        > iętych np. XXL. Wszystko, co zmniejsza tą różnorodność będzie mile widziane :o)
        > A Wy radzicie sobie z tymi wszystkimi podforami/potworami?

Wszystkich nie ogarniam. Ogarniam tylko (staram się) te, które mnie interesują/dotyczą. Do jednych zaglądam częściej, do innych rzadziej. O istnieniu pozostałych (w tym bazarku) zwyczajnie nie pamiętam.
        • yo_anka za 11.09.13, 20:35
          roza_am napisała:

> > Za! Muszę powiedzieć, że powoli nie ogarniam tych wszystkich odgałęzień l
          > obbyst
          > > ycznych - kosmetyczne, odzieżowe, kotowe, dla wysokich, a jestem nawet na
          > zamkn
          > > iętych np. XXL. Wszystko, co zmniejsza tą różnorodność będzie mile widzia
          > ne :o)
          > > A Wy radzicie sobie z tymi wszystkimi podforami/potworami?
          >
          > Wszystkich nie ogarniam. Ogarniam tylko (staram się) te, które mnie interesują/
          > dotyczą. Do jednych zaglądam częściej, do innych rzadziej. O istnieniu pozostał
          > ych (w tym bazarku) zwyczajnie nie pamiętam.
          >

jak wyżej :)
      • turzyca Re: Likwidacja bazarku 11.09.13, 21:17
        > A Wy radzicie sobie z tymi wszystkimi podforami/potworami?

Po prawej stronie pod panelem do logowania mam caly przeglad kategorii, wiec traktuje to jakos sciage. Aczkolwiek przy niektorych mam "trzeba by bylo zajrzec, ale to moze nastepnym razem" - nie wiem, czemu okresowo mi sie na niektore fora wlacza len.
    • monika3411 Re: Likwidacja bazarku 11.09.13, 14:16
      i ja za, pomysł z wątkiem tutaj świetny :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka