zawsze_zielona 09.02.09, 15:20 Chyba nie mamy tu watku o tym, co nam sie udalo. Zapraszam wszystkie chwalipiety:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malagracja Trafilam z pytaniami :) 09.02.09, 15:24 Poszlam na sprawdzian z calego semestru nie uczac sie przez cale ferie i trafilam z KAZDYM pytaniem! Jestem szalenie szczesliwa, ze zaliczylam na maksa! Je! Je! Je! Odpowiedz Link
zawsze_zielona Narty! 09.02.09, 15:24 W zeszla niedziele mialam pierwszy raz na nogach narty. I w ciagu tygodnia nauczylam sie jezdzic:)) I jak sie bardzo skupie, to potrafie ladnie skrecic w prawo (skrecanie w lewo jakos szybko poszlo). Jestem z siebie strasznie dumna, bo zawsze uwazalams ie za lamage sportowa.. Ale przyznam bez bicia, jezdzilam z instruktorem przez 6 dni. Odpowiedz Link
twoj_aniol_stroz Re: Chwalimy sie! 09.02.09, 15:35 Zaliczyłam test z pierwszej pomocy i lada moment dostanę zaświadczenie z PCK, że taki kurs odbyłam i wiem jak ratować poszkodowanego :) I najciekawsze jest, że ja to faktycznie wiem :), tylko nie wiem jak to będzie wygladało kiedy faktycznie znajdę się w sytuacji, że będę musiała przeprowadzić resuscytację :( Mam nadzieję, że mnie nerwy nie zjedzą, bo jednak fantom to co innego niż żywy cżłowiek. Odpowiedz Link
helenka333 Wreszcie, wreszcie, wreszcie!!! :DDDD 10.02.09, 22:26 dostałam pracę :DDD a już takiego doła miałam, presję czułam, brak kasy strasznie doskwierał :/ pierwszy raz praca na pełen etat, trochę się boję jak wyrobię, bo nie przyzwyczajona jestem ;) i czy mgrkę w czas napiszę, ale póki co sama radość ;D Odpowiedz Link
lila_lu Re: Chwalimy sie! 10.02.09, 23:46 Będzie! Premiera płytki 16.03!!!Hurra! A od kwietnia nagrywam następną, z kimś innym jeszcze...jaaa... Niestety Glück im Spiel, Unglück in der Liebe... Odpowiedz Link
malagracja Dyrektor szkoły powiedział mi 11.02.09, 14:44 że jestem najładniejszą dziewczyną w szkole :D I bardzo sie ciesze z tego powodu, chociaz to zaden wyczyn z wymienionymi wczesniej przez Was, ale od razu pomyslalam, ze dobrze, ze na wagary nie poszlam (a taki byl plan) :) Odpowiedz Link
lavaenn zdałam wszystko :) 11.02.09, 16:07 niby żaden wielki wyczyn, ale w moim obecnym stanie fizycznym i psychicznym zdanie 5 egzaminów w pierwszym terminie to jest coś z czego się bardzo cieszę :) a jeszcze bardziej z 2 tygodni wolnego :D Odpowiedz Link
klymenystra Re: Chwalimy sie! 12.02.09, 16:18 Dostalam 5 z zaliczenia z psychologii ;) Instrukorka na zajeciach z tanca systematycznie mnie chwali - wczoraj za akcenty biustem i ladne rece i nogi w obrocie, poprzednio za shimmy, obrot z twistem i wielblada i za kazdym razem cos jest. No i mam w pamieci slowa dwoch innych instruktorek: "tancz dalej, koniecznie tancz" i drugiej "tanczysz super, tylko sie za bardzo oszczedzasz" po czym wziela mnie na srodek i kazala zademonstrowac bieganie z twistem :))))))))))))))) Odpowiedz Link
malagracja Zapisałam się na terapie. 18.02.09, 16:38 I jest cudownie, nie moge się doczekać nastpnej wizyty. Bardzo podobają mi się metody tej psycholozki - terapeutki. I wiecie co? Po wyjsciu z gabinetu cieszyłam się jak głupia :) Az mialam lzy ze szczescia, ze moze ktos mi w koncu "realnie" pomoze. Uslyszałam, ze jestem bardzo silna. To mnie motywuje i tego bede sie trzymac. Odpowiedz Link
roza_am Super! 18.02.09, 17:02 Cieszę się. Gratuluję. I życzę powodzenia. Świetna wiadomość! <ścisk, ścisk> Odpowiedz Link
milstar Re: Zapisałam się na terapie. 19.02.09, 10:53 No wreszcie ;) Gratuluję decyzji i życzę wytrwałości. Odpowiedz Link
pierwszalitera Re: Zapisałam się na terapie. 19.02.09, 13:25 No bomba! Miło usłyszeć. :-D Odpowiedz Link
nieco8 Re: Zapisałam się na terapie. 24.02.09, 18:29 Też mi się cała gęba cieszy. Powodzenia Odpowiedz Link
madzioreck To i ja siępochwalę :) 18.02.09, 19:31 Kupiłam książkę Grishama w oryginale, czyli po angielsku (na naszym bazarku, za kilka zł, więc się skusiłam), myślałam, że będę dukać ze słownikiem, dwie strony na godzinę... a czytam swobodnie, nie rozumiem tylko pojedynczych słów. Ale jestem z siebie dumna!!!!! Odpowiedz Link
mauzonka Przestawiłam się na linuksa:) 19.02.09, 12:35 Gratulacje dla sukcesów powyżej!:) A teraz ja: wczoraj przeżyłam katastrofę wirusowo-windowsową, a że nie mogę sobie pozwolić na przerwę w pracy i zabawę w stawianie nowego windowsa, zainstalowałam sobie linuksa. I nie gryzie! I udało mi się przestawić!:) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Chwalimy sie! 22.02.09, 02:38 Mauzonka - jaka dystrybucja? Na dobry poczatek odchudzania zgubilam 2 kg w ciagu minionego tygodnia :D Odpowiedz Link
mauzonka bebe, Ubuntu 22.02.09, 02:53 Rzecz jasna - Ubuntu (Intrrepid Ibex) z Gnomem. Wkurza mnie tylko, że nie mogę sobie kolorów monitora skaliborwać - pod łindą miałam taki interfejs do kalibracji przy sterowniku karty graficznej, a pod ubuntu czegoś podobnego nie znalazłam. I skazana jestem na zabawę guzikami od monitora - po godzinie manewrów wciąż nie moge osiągnąć szarości bez różu:) Może zna ktoś jakis sposób? Gratuluję 2 kilo, ta poza tym!:) Odpowiedz Link
987ania Re: bebe, Ubuntu 24.02.09, 21:29 mauzonka Ty takie mądre rzeczy piszesz, że ja nie rozumiem, ale skoro to w wątku Chwalę się, to chwalę Cię :) Odpowiedz Link
miss.et debiut :) 24.02.09, 23:02 Skończyłam oficjalnie studia i absolutorium nie bolało (w zeszłym roku była rzeź niewiniątek). Więc teraz "tylko" dyplom i mam wyższe wykształcenie :D No i, ekhem ekhem, udało się nam (mój rok i znajomi z lat sąsiednich) zorganizowac wystawę i tydzień temu przeżyłam swój pierwszy wernisaż :)) Gwoli ścisłości to wystawialiśmy się już w jednej galerii, ale w czasie wernisażu tyrałam za granicą i mnie ominął. Więc "fizycznie" to mój debiut ;) Odpowiedz Link
mauzonka Re: debiut :) 08.03.09, 17:06 Gratulacje, miss.et! A gdzie można poogladać Twoje prace? Odpowiedz Link
miss.et Re: debiut :) 11.03.09, 16:38 W BWA Zamek Książ w Wałbrzychu. Miejscówka trochę na odludziu, ale zamek robi wrażenie :D bwa.walbrzych.pl/?p=wystawy&idg=2&lang=pl&id=13&page= link do strony galerii, nawet jestem na jednym zdjęciu ;) Odpowiedz Link
bathilda Re: Chwalimy sie! 25.02.09, 13:55 Wymarzyłam sobie do kuchni kafelki wycofane z produkcji i nie dostępne w całej Warszawie. Jak się wzięłam ze sprawą za bary to stanęło na tym, że regionalny dyrektor sprzedaży producenta obiecał że mi je osobiście przywieźć do Warszawy w piątek :) Mój tupet i siła przebicia czasem wprawiają mnie w nabożne zdumienie :) Ale po raz kolejny przekonałam się, że warto pytać, prosić, upewniać się czy nie ma jakiś niestandardowych rozwiązań. Bo częsciej niż się nam wydaje osiągamy sukces. Odpowiedz Link
po.rzeczka Re: Chwalimy sie! 25.02.09, 19:32 Zostałam dziś mgr inż. Z wielkim poślizgiem,ale w końcu się zebrałam. Odpowiedz Link
chocochoco Schudałm !! :-) 07.03.09, 18:03 2 kg w tydzień praktycznie się nie męcząc i nie głodując, po prostu się zdrowo odżywiając :-))) Super jest zobaczyć na wadze 5 na początku zamiast 6 :D. Z 61, 5 na 59, 5, już czuje po większości ubrań. JUPI!! Odpowiedz Link
malagracja Re: Schudałm !! :-) 08.03.09, 17:25 Gratuluje! Zdrowa dieta dobrze wplynie nie tylko na Twoja wage ale i na cala Ciebie :-) trzymam kciuki! :D Odpowiedz Link
plecionka Re: Chwalimy sie! 11.03.09, 20:19 To ja tez sie pochwale. Co prawda sukcesik nie jest za duzy, ale zawsze:) Mianowicie dostalam sie na Erasmusa, co oznacza, ze w przyszlym roku akademickim jeden semestr spedze na Malcie. Ogromnie sie ciesze:) Odpowiedz Link
malagracja Re: Chwalimy sie! 14.03.09, 20:50 ;D ale Ci faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajnie! :D Odpowiedz Link
wariamiktoria Jestem w ciąży :) 13.03.09, 14:44 Po prawie dwóch latach starań udało się :D To dopiero 3tydzień ale badanie krwi potwierdziło sprawę więc już jestem spokojna i mega szczęśliwa :)) Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: Jestem w ciąży :) 13.03.09, 17:48 Dziękuję za gratulacje :) Ciężko mi w to jeszcze uwierzyć, gdyby nie znajoma ginekolog to bym zapomniała że powinnam brać kwas foliowy. Kolega już wypytuje znajomych o dobrego położnika a ja bardzo się boję, że to wszystko jest tylko snem albo, że skończy się w najmniej spodziewanym momencie. Mój mąż stara się zachować spokój ale widzę, że tak jak i ja chodzi na uszach :D Odpowiedz Link
agafka88 Re: Jestem w ciąży :) 13.03.09, 18:03 Jeszcze raz gratuluję - naprawdę świetnie! :) :) :) Aż mi się humor poprawił :) Odpowiedz Link
heidowata Re: Jestem w ciąży :) 27.03.09, 20:13 Ogromne gratulacje :D ! Ale mi humor poprawiłaś, niesamowite ;). Odpowiedz Link
missmurder Chwalę się, a co! :) Dostałam pracę :) 23.03.09, 12:53 Nadszedł ten czas, że w końcu trzeba było zacząć pracę, taką na umowę o pracę, a nie zlecenie i nie dorywczą. I się udało :) Jutro podpisuję umowę, a od przyszłego tygodnia zaczynam kierat ;) Odpowiedz Link
wariamiktoria Re: Chwalę się, a co! :) Dostałam pracę :) 23.03.09, 17:36 Gratulacje :) Świetnych ludzi i rozwijających zajęć życzę :) Odpowiedz Link
melmire Znalazlam prace! 26.03.09, 23:01 Bede bogata i kupie sobie mnooooostwo stanikow! Ale na poczatek sie przeprowadzimy w jakis spokojniejszy kat , zebym mogla w dzien spac, bo praca na trzy zmiany :/ Odpowiedz Link
missmurder Re: Znalazlam prace! 27.03.09, 01:32 Gratulacje!! :) I witam wśród szczęśliwych ze znalezienia pracy :) Ja zaczynam we wtorek :) Odpowiedz Link
wera9954 Re: Znalazlam prace! 27.03.09, 19:47 Ooo, gratuluję :) Życzę powodzenia w szukaniu spokojnego kąta i w kupowaniu staników ;) Odpowiedz Link
veebee Re: Chwalimy sie! 31.03.09, 23:10 Moj narzeczony po miesięcznym "bezrobociu" - znalazł pracę! a ja o stycznia schudlam już 8 kilogramów:) bez cierpień i wiecznego głodu:) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Chwalimy sie! 01.04.09, 00:55 Prawko. Prawo jazdy. Permis de conduire. Przepustka do szalenstwa na niemieckich autostradach ;) Kiedys, daaaawno temu, w liceum jeszcze, robilam, zdawalam, oblalam 3 razy praktyczny (jeszcze wtedy manewry na placu byly). I teraz.....pelna mobilizacja. Zdalam dzisiaj teorie, ale ze wzgledu na idiotyczne przepisy praktyke mam dopiero 26 maja. I zdam. Wiem, bo dzisiaj po raz pierwszy kierowanie samochodem sprawilo mi autentyczna przyjemnosc. Tak juz zostanie. Bede kierowca :D Odpowiedz Link
irena.earl Chwalenie się i autoreklama 02.04.09, 23:00 Wychodzą mi buły. Myślicie, że to nie powód do chwalenia się? Zaraz wam też wyjdą: foooood.blogspot.com/2009/04/wyjdzie-bua.html Odpowiedz Link