heidowata The day the music died ['] 26.06.09, 11:10 Zostałam dziś obudzona tą wiadomością i wciąż nie mogę uwierzyć. Świat stracił wielkiego artystę... Odpowiedz Link
bell9 Re: ['] 26.06.09, 19:17 niech mówią co chcą, ale jego piosenki były kultowe a teledyski odjechane. Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: ['] 26.06.09, 21:18 Nigdy nie lubiłam jego muzyki, a zły stan zdrowia w znacznym stopniu sam sobie zafundował. Odpowiedz Link
ederlezi1981 Re: ['] 26.06.09, 21:25 magdalaena1977 napisała: > Nigdy nie lubiłam jego muzyki, tez nie byłam jego fanką, ale MJ był dla mnie symbolem, odkąd pamiętam, istniał. magdalaena1977 napisała: >a zły stan zdrowia w znacznym stopniu sam sobie > zafundował Trudno sie z Toba nie zgodzić, choć masa innych artystów bardziej szalala. Odpowiedz Link
pinupgirl_dg Re: ['] 28.06.09, 12:36 Oj, byłabym bardzo ostrożna w ocenach, kto co sobie zafundował... Jest mi naprawdę bardzo przykro. Odpowiedz Link
nightsong "Better on the other side" 27.06.09, 20:25 właśnie coś takiego znalazłam i polecam - www.youtube.com/watch?v=WwqW8cnHQKE&feature=topvideos Odpowiedz Link
madzi1 Re: ['] 29.06.09, 21:43 Szok po prostu. Wychowałam się na muzyce MJ, jego muzyka ukształtowała mój gust muzyczny na dobre. W podstawówce z koleżankami naśladowałyśmy jego styl tańca, uczyłyśmy się układów tanecznych oglądając jego teledyski. Był dziwny, ale czy wy byście byli normalni jakbyście musieli harować od 6 roku życia? Słysząc codziennie od ojca jacy to jesteście beznadziejni i dostając lanie za to że ojcu się śpiew nie podoba? Właściwie to nawet nie myślałam, że MJ kiedyś nie będzie na świecie ;) Był od zawsze od kiedy ja jestem i nie brałam pod uwagę, że będzie inaczej :/ Odpowiedz Link