Dodaj do ulubionych

Coś w temacie

21.07.09, 14:31
uroda.onet.pl/1566317,3257,0,1,0,dobry_biustonosz_moze_zdzialac_cuda,artykul.html
Obserwuj wątek
    • psuj-ka Re: Coś w temacie 21.07.09, 14:41
      Tekst jest bardzo fajnie napisany, ktoś go już chyba na lobby linkował, ale jeden komentarz mnie załatwił:
      uroda.onet.pl/forum.html#forum:MSwxNDQsOCw1ODg3MjY3OSwxNTczMzUxNDUsNjk0MzY4MCwwLGZvcnVtMDAxLmpz
      czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć, skąd się tacy ludzie biorą? fale internetowej nienawiści są coraz większe ;) kto w ogóle takie rzeczy pisze? nie znam się na psychologii :(
      • urkye Re: Coś w temacie 21.07.09, 14:57
        Na mój gust gimnazjaliści (płci brzydkiej zapewne-nie wiem dlaczego, ale
        chłopakami mi to śmierdzi;)) się nudzą w wakacje i 'robią sobie jaja' w ten
        sposób. Cóż, żałosne i tyle:P
      • ko_kartka Re: Coś w temacie 21.07.09, 15:00
        Chcą się dowartościować w oczach innych, bo w swoich są nic nie wartymi
        śmieciami. Przykro patrzeć, bo jak ludzie nie szanują sami siebie, to jak mają
        się szanować wzajemnie?
      • masza.s mam 161 wzrostu, ważę pewnie z 60 kg... 24.07.09, 11:48
        i mam idealną sylwetkę. ;)

Co się będziemy przejmować ludźmi, którzy się w lato nudzą i robią sobie "żarty"?
    • ko_kartka Re: Coś w temacie 21.07.09, 15:06
      Bardzo fajny artykuł, a najbardziej podobało mi się stwierdzenie, że w Europie
      to stanik dobiorą bez problemu, a w Ameryce to taka chała ;)
    • agacia2025 juz lobbistki dzialaja 21.07.09, 15:09
      Ale patrzcie jak sie dziewczyny zainteresowaly i bez chamskich komentarzy, ze ja
      mam 75B i jest dobre a ty to gie wiesz, bo kto to slyszal o 60F czy 70J
    • stary_dywanik Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 21.07.09, 15:13
      Maggie podaje mi czerwony stanik z czarną koronką, czarnymi
      aksamitnymi ramiączkami, zdobionymi niewielkimi kokardkami w tym
      samym kolorze.
      [...]

Nicoletti owija czerwony stanik w stylu Monte Carlo i wkłada go do
      czerwonej torby. Ten biustonosz ma nawet imię: Antoinette.
      • 100krotna Re: Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 21.07.09, 22:18
        Też rozpoznaję :) Czy my kojarzymy już wszystkie staniki (w dobrej rozmiarówce)
        na świecie? :P
        • kotwtrampkach Re: Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 23.07.09, 16:47
          nie wszystkie - przeciętna stanikomaniaczka rozpoznaje panache i freye głównie,
          od jakiegoś czasu też krągłe kaśki, effuniaki i pewno jeszcze kilka pojedynczych
          sztuk :-)

też nad tym rozpoznawaniem dumałam jakiś czas temu.. Zabawne jest, ze kiedyś po
          konstrukcji nie wiedziałam, czy stanik ma szansę pasować, a teraz znam IMIONA
          staników :-) :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka