terepak 21.07.09, 14:31 uroda.onet.pl/1566317,3257,0,1,0,dobry_biustonosz_moze_zdzialac_cuda,artykul.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psuj-ka Re: Coś w temacie 21.07.09, 14:41 Tekst jest bardzo fajnie napisany, ktoś go już chyba na lobby linkował, ale jeden komentarz mnie załatwił: uroda.onet.pl/forum.html#forum:MSwxNDQsOCw1ODg3MjY3OSwxNTczMzUxNDUsNjk0MzY4MCwwLGZvcnVtMDAxLmpz czy ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć, skąd się tacy ludzie biorą? fale internetowej nienawiści są coraz większe ;) kto w ogóle takie rzeczy pisze? nie znam się na psychologii :( Odpowiedz Link
urkye Re: Coś w temacie 21.07.09, 14:57 Na mój gust gimnazjaliści (płci brzydkiej zapewne-nie wiem dlaczego, ale chłopakami mi to śmierdzi;)) się nudzą w wakacje i 'robią sobie jaja' w ten sposób. Cóż, żałosne i tyle:P Odpowiedz Link
ko_kartka Re: Coś w temacie 21.07.09, 15:00 Chcą się dowartościować w oczach innych, bo w swoich są nic nie wartymi śmieciami. Przykro patrzeć, bo jak ludzie nie szanują sami siebie, to jak mają się szanować wzajemnie? Odpowiedz Link
masza.s mam 161 wzrostu, ważę pewnie z 60 kg... 24.07.09, 11:48 i mam idealną sylwetkę. ;) Co się będziemy przejmować ludźmi, którzy się w lato nudzą i robią sobie "żarty"? Odpowiedz Link
ko_kartka Re: Coś w temacie 21.07.09, 15:06 Bardzo fajny artykuł, a najbardziej podobało mi się stwierdzenie, że w Europie to stanik dobiorą bez problemu, a w Ameryce to taka chała ;) Odpowiedz Link
agacia2025 juz lobbistki dzialaja 21.07.09, 15:09 Ale patrzcie jak sie dziewczyny zainteresowaly i bez chamskich komentarzy, ze ja mam 75B i jest dobre a ty to gie wiesz, bo kto to slyszal o 60F czy 70J Odpowiedz Link
stary_dywanik Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 21.07.09, 15:13 Maggie podaje mi czerwony stanik z czarną koronką, czarnymi aksamitnymi ramiączkami, zdobionymi niewielkimi kokardkami w tym samym kolorze. [...] Nicoletti owija czerwony stanik w stylu Monte Carlo i wkłada go do czerwonej torby. Ten biustonosz ma nawet imię: Antoinette. Odpowiedz Link
100krotna Re: Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 21.07.09, 22:18 Też rozpoznaję :) Czy my kojarzymy już wszystkie staniki (w dobrej rozmiarówce) na świecie? :P Odpowiedz Link
kotwtrampkach Re: Autorka Antośkę Masquerade kupiła ? :)) 23.07.09, 16:47 nie wszystkie - przeciętna stanikomaniaczka rozpoznaje panache i freye głównie, od jakiegoś czasu też krągłe kaśki, effuniaki i pewno jeszcze kilka pojedynczych sztuk :-) też nad tym rozpoznawaniem dumałam jakiś czas temu.. Zabawne jest, ze kiedyś po konstrukcji nie wiedziałam, czy stanik ma szansę pasować, a teraz znam IMIONA staników :-) :-) Odpowiedz Link