justinehh 02.09.09, 22:29 Czy któraś z was planuje zakupy w brytyjskim Amazonie? Potrzebuję taką jedną książkę, a w Polsce jej nie kupię ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna-pia Re: zakupy w Amazonie 03.09.09, 12:22 Owszem, a czy ten twój zakup jest pilny? Bo ja to tak za jakiś czas. Odpowiedz Link
jul-kaa Re: zakupy w Amazonie 09.09.09, 19:56 Dziewczęta, dajcie znać, jeśli będziecie coś zamawiać na amazonie, chętnie dołączę :) Odpowiedz Link
justinehh Re: zakupy w Amazonie 09.09.09, 21:02 no tak średnio pilny, jakbyś się przymierzała do zakupów, to prosze o info .... Odpowiedz Link
jul-kaa Re: zakupy w Amazonie 09.09.09, 23:59 justinehh napisała: > no tak średnio pilny, jakbyś się przymierzała do zakupów, to prosze o info .... > Ja też :) Odpowiedz Link
anna-pia jul-kaa, odezwij się! 22.09.09, 13:18 pisałam maila, chyba nie dotarł? do mnie na gazetowy napisz Odpowiedz Link
jul-kaa Re: jul-kaa, odezwij się! 22.09.09, 13:42 Mejla od Ciebie nie dostałam, ale juz do Ciebie napisałam. Odpowiedz Link
sheilunia Re: zakupy w Amazonie 20.10.09, 12:57 Podbijam;) Czy w ciągu najbliższych trzech di będzie ktoś robił zakupy? Bardzo zależy mi na boskiej torebce www.amazon.co.uk/Ladies-Black-Shaped-Womens-Clutch/dp/B002LBXW74 ale nie mam karty kredytowej i nigdy nie kupowałam sama za granicą. To byłby pewnie cud, gdyby ktoś akurat teraz planował robić zakupy, ale cuda się zdarzają :D Odpowiedz Link