kolunia1 18.09.04, 14:39 Od prawie miesiąca jesteśmy małżeństwem,jest CUDNIE;-)Cieszę się że trafiłam na to forum>Będę tu częściej.Póki co pozdrawiam WSZYSTKI mężatki:-)Odezwę się niebawem:-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzysialinka Re: REWELACJA;-))) 20.09.04, 17:57 Gratulacje i życzę, aby całe Wasze wspólne życie było tak cudne jak ten pierwszy miesiąc!!! Pozdrowionka!! Aga i Kubuś Odpowiedz Link
kurczeno Re: REWELACJA;-))) 20.09.04, 18:09 gratuluje, ja już ponad miesiąc jestem mężatką więc wyobrażam sobie że się cieszysz, Odpowiedz Link
kolunia1 Re: REWELACJA;-))) 20.09.04, 18:31 Dziękuję dziewczyny:-)Jak tylko mam chwile wolną to od razu tu jestem,miło tak jakoś...oj ile już sie tutaj rzeczy dowiedziałam:-)Jutro minie właśnie nam miesiąc od naszego ślubu,nie żałujemy ani chwili :-)Jest cudnie,ciągle jesteśmy razem,póki co,a od jutra przeprowadzka i urządzanie się:-)Czyli zakupy i to co większość kobiet lubi najbardziej:-)Nawet nie wiedziałam ile radości może człowiek w sobie pomieścić,ile szczęścia...z tego właśnie jednego powodu...że ma KOGOŚ bliskiego, kogoś kogo kocha...tyle do szczęścia potrzebne,jak tylko znajdę więcej czasu...napiszę więcej...a póki co...zmykam:-) Odpowiedz Link