Dodaj do ulubionych

Melbourne w lutym

27.01.11, 12:42
poleccie jakies miejsca, koncerty, widowiska, oczywiscie w miare biezace, ostatni raz bylismy ponad 2 lata temu. Moze cos dla dzieciakow? Najpewniej specjalnie sie z Melbourne nie ruszymy w tym roku, wiec kazde info z Melboure teraz dla mnie na wage zlota smile
Obserwuj wątek
    • bogo2 przeciez to wszystko jest dostepne za kliknieciem 27.01.11, 15:28
      klawisza...jak juz taka wyluzowana jestes, to do sopotu, na festiwal, poszla won... sad

www.thatsmelbourne.com.au/Pages/Home.aspx
      www.melbourne.vic.gov.au/Pages/default.aspx
      i_bella napisała:

> poleccie jakies miejsca, koncerty, widowiska, oczywiscie w miare biezace,
      • i_bella Re: przeciez to wszystko jest dostepne za klikni 27.01.11, 15:39
        prędzej mnie na openerze zobaczysz niż w sopocie. Nie chodzlo mi o klikniecia, tylko o info z pierwszej reki, a jesli Cie to tak wkurza to po co odpowiadasz?
        • kan_z_oz Re: przeciez to wszystko jest dostepne za klikni 28.01.11, 00:52
          Bella - korzystam przewaznie z tych dwoch stron;

www.ticketmaster.com.au/
          premier.ticketek.com.au/
          Te organizuja duze imprezy sportowe, kulturalne itp.

Oprocz tego - sprawdz strony internetowe malych klubow czy teatrow - tych akurat nie znam w Melbourne...

Wszystko kupuje na necie i sporo przed imprezami. Warunki dostawy czy odbioru biletow masz podane przy zakupie...

Kan
          • i_bella Re: przeciez to wszystko jest dostepne za klikni 28.01.11, 10:01
            dziekuje smile juz ogladam
    • spocit Re: Melbourne w lutym 28.01.11, 01:19
      od 9 lutego w Sidney Myer Music Bawl zaczyna sie coroczna seria darmowych koncertow orkiestry symfonicznej. Info tutaj: www.mso.com.au/cpa/htm/htm_article.asp?page_id=183
      W tym roku maja limitowac wejscia wiec warto przyjsc nie na ostatnia chwile.
      Polecam.
    • spocit Re: Melbourne w lutym 28.01.11, 01:46
      Jesli chodzi o cos dla dzieciakow to w Melbourne Zoo sa juz 2 male sloniki. Dla dzieciakow to atrakcja niebywala, tym bardziej ze generalnie Zoo w Melbourne jest fajne.

Byliscie juz w Scienceworks?
      • i_bella Re: Melbourne w lutym 28.01.11, 10:05
        Do zoo pojdziemy na pewno. Podoba mi sie atmosfera wielkiego pikniku tam (ale to prawie w kazdym parku w Australii tak sie czuje)
        Scienceworks - bylismy, ale na pewno wrocimy, bo dzieciaki starsze teraz, bardziej skorzystaja. To tam wlasnie, na zewnatrz, dwoch rodowitych australijczykow wpadlo w konfuzje przed znakiem ostrzegajacym przed wezami. Nie mogli uwierzyc! wink
    • antkasgw Re: Melbourne w lutym 28.01.11, 02:22
      A ja proponuję French Island. Najpierw przejażdżka promem ze Stony Point. Koniecznie zarezerwujcie sobie 'Island Tour' z panią Lois. Sprawdżcie też wcześniej o której odpływa prom bo w niektóre dni są tylko chyba dwa dziennie. Fajna wycieczka dla dzieci. A tobie może pomóc zadecydowac o emigracjii.
      • i_bella Re: Melbourne w lutym 28.01.11, 09:57
        smile husband powatpiewa, ale to dlatego, że on zdecydowanie preferuje "city", to ja go przeganiam po gorach czasami wink dzięki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka