Dodaj do ulubionych

Australia's got Talent

01.06.11, 14:40
Na kogo glosujecie? moze byc po cichu..haha

Faworyta?
www.youtube.com/watch?v=sjBfsrc71bE
skromne talenty muzyczne?
www.youtube.com/watch?v=ey2MjjfaQl8
wolakne klasycznie?
www.youtube.com/watch?v=kfGzE5fprYE
lub inaczej
www.youtube.com/watch?v=92BGAI509zk&feature=related
A moze Matty?
www.youtube.com/watch?v=lRIh_N9cp0A
oraz dlaczego Chooka odpadl?
www.youtube.com/watch?v=4uE1xsuEywQ&feature=related
Kan

Obserwuj wątek
    • luiza-w-ogrodzie Re: Australia's got Talent 02.06.11, 00:59
      Nie ogladam, wiec nie glosuje. A Ty komu kibicujesz, Kan?

Luiza-w-Ogrodzie
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>¸¸.
      Jak gadać z królikami
      • kan_z_oz Re: Australia's got Talent 02.06.11, 05:36
        Podobal mi sie 'chooka', ale on odpadl. Moze wiec bedzie Matty? albo Bree De Rome - nie wiem jeszcze.

Kan
        • docsq Glosujcie na Janna Castora 04.06.11, 08:28
          to Australijczyk, ktory jako student zalozyl w PRLu zespol Republika, ale pod nazwa Res Publika, gdyz na tyle cenzura pozwolila. Kastor czasowo przebywa w Los Angeles. Obiecuje wrocic do Australii, bo tu bylo mu najlepiej.
          Jest w tej chwili na 6 miejscu listy przebojow programu 3-go PR.
          Patrz: Jon Anderson & Jann Castor Unbroken Spirit

Kastor napisal te piosenke z mysla o Jonie Andersonie, po tym jak ten wyszedl z komy. Spiewa Jon (niegdys 1/2 duetu Jon&Vangelis, a wczesniej glos zespolu YES).
          lp3.polskieradio.pl/notowania/

• yvona73pol Re: Glosujcie na Janna Castora 06.06.11, 02:22
            A skad wiesz, ze Chooka odpadl, skoro jeszcze nie wyemitowali drugiego semi? Jakies info z drugiej reki?

a ja glosuje na "inaczej" tongue_out
            www.youtube.com/watch?v=qzjURKukE24
    • starypierdola Ja mysle ze najwiekszy talem a AU ma Kan :) 08.06.11, 01:31
      Zeby jeszcze tylko dala rade zalapac sie do tego programu. I zreferiowac sprawe... moze "niebeskich ludkow"??

Mysliciel z Kal
      SP
      • yvona73pol Re: Ja mysle ze najwiekszy talem a AU ma Kan :) 08.06.11, 02:28
        Eeee tam, rzucac perly przed wieprze? big_grin big_grin big_grin
        • starypierdola Bardzo Cie przepraszam ... 08.06.11, 03:49
          ... ( zeby nie powiedziec 'jatrzysz spawe kolezanko!) ....
          ale skonsultowalem sprawe z Zielonymi Ludkami, ktorzy potwierdzili talent Kan smile

Konsultant SP
          • kan_z_oz Re: Bardzo Cie przepraszam ... 08.06.11, 10:49
            Yvona - masz racje. Chooka jeszcze nie odpadl. Wczoraj wlasnie ogladal jego kolejny wystep...trzymam wiec kciuki i glosuje.
            Dziewczyny Dash/DeBree (pisownia chyba niepoprawna) tez mi sie podobaly. Zreszta w tym roku skads wzielo sie tylu utalentowanych ludzi i w tak roznych dziedzinach, ze az strach. Mnie bylo przyjemnie ogladac, sluchac, nie raz odwracac sie z mieszanymi uczuciami...haha

SP - talent, a dla wiekszosci bajdurzenie niemozebne az do 'bolu zebow'. Niemniej opowiesci dziwnej tresci zostaly ladnie opakowane i zamkniete w ramy programow sprzedawanych w swiecie korporacyjnym...jak widac 'zielone ludki' i biznes musza pochodzic obydwa z innej planety bo sie dogaduja i o dziwo doskonale rozumieja. Nie radzilabym przesuwac zielonosci do swiata rozrywki...

Kan
            • starypierdola Nie martw sie, Kan:) 09.06.11, 01:53
              Ja stale uwazam ze masz duzo do zaoferowania i do zaimponowania smile

Twoj wielbiciel SP
              • yvona73pol Re: Nie martw sie, Kan:) 09.06.11, 02:36
                "Moje" dziewczyny odpadly sad

A jak wam sie podobaly zyletki? wink
                Szol i kostiumy mniodzio, ale wolalabym jednak nie, troche brzydliwa jestem.
                • kan_z_oz Re: Nie martw sie, Kan:) 09.06.11, 03:43
                  Yak...brrr - to na zyletki.
                  • yvona73pol Re: Nie martw sie, Kan:) 10.06.11, 06:44
                    Mnie sie podobal ten a la "Janusz Stoklosa", choc nie moje klimaty. Gosciu calkowicie zmienia sie na scenie jak spiewa, wrecz promienieje smile Niesamowite zjawisko.
                    Chooka mi sie zaczyna nie podobac, ta noga na klawiaturze, po co? Poza tym, mam wrazenie, ze na sile robia z niego chlopka roztropka, nie ma telewizji, nie ma komputera, zyje w buszu....
                    Dzieci z buszu maja czesto szkole przez internet. Poza tym, chyba nie zyl w prozni, jesli nawet nie mial komputera tylko chodzil do szkoly, to costam z cywilizacji liznal. Owszem, jest genialnym samoukiem, ale co ma do tego brak telewizji, chodzi mi o takie podkreslanie tego faktu.
                    Rozsadni ludzie moga przeciez miec odbiornik i uzywac go edukacyjnie, chociazby byc na biezaco z tym, co sie dzieje w swiecie. To tez w jakis sposob rozwija, tak?
                    wink
                    • kan_z_oz Re: Nie martw sie, Kan:) 14.06.11, 14:14
                      Czesc nastepna sie odbyla. Dzisiaj sie zachwycalam tez m.in. gitarzysta z Tasmanii. Nowego nagrania jeszcze nie ma. Zamieszczam wiec stare, wykonane pare tygodni temu...

Tom Ward - kompozycja wlasna z eliminacji.

www.youtube.com/watch?v=2IAemmMlwGU
                      Kan
                      • yvona73pol Re: Nie martw sie, Kan:) 15.06.11, 12:47
                        No, niezly byl smile
                        chociaz ten ostatni to chyba czarny kon tongue_out (ten co spiewa swoje kompozycje)
                        • kan_z_oz Australia's got Talent 16.06.11, 17:01
                          Iwona - masz racje - jest tyle talenu w tym roku, ze nie wiadomo gdzie patrzec.
                          Kan
                          • yvona73pol Re: Australia's got Talent 29.06.11, 05:16
                            Ku mojej radosci Old Fella przeszedl big_grin
                            A teraz kibicuje temu kontorsjoniscie, Beau, chlopak jest niesamowity
                            • docsq Re: Australia's got Talent 29.06.11, 10:09
                              w ktorym kanale i kiedy pokazuja te cuda? Przez 2 tygodnie probowalem, pstrykajac po kanalach dzien w dzien, i nigdy nie natrafilem na wasze Talenty
                              • janek_z_sydney Re: > w ktorym kanale 29.06.11, 10:19
                                Channel 7. Trudno nie znalezc, w AU kanałów jest kilka, policzyc można na palcach jednej ręki.
                                No chyba, że się ma cable tv, lub mieszka się w BM. Kanałów musi tam nie brakowac, żeby
                                > przez 2 tygodnie pstrykac i ich nie znalezc
                                • janek_z_sydney Re: > kiedy pokazuja te cuda? 29.06.11, 10:41
                                  Pokazują w Tuesday od 7:30pm do 9:00pm.
                                  Jak faktycznie mieszkasz w BM to w tym dniu i w tym czasie możesz sobie to oglądac
                                  • janek_z_sydney Re: > nigdy nie natrafilem 29.06.11, 11:56
                                    Jeżeli się mieszka w AU to jest bardzo trudno nie natrafic na ten reality tv show zwłaszcza kiedy jednym z wystepujacych w nim jest Kyle Sandilands.
                                    Nadają już ten show z przerwami od przeszło czterech lat. I przez ten czas w AU wiele się mówiło i pisało w mediach o tym programie.
                                    Trudno było go nie zauważyc mieszkając w Newcastle NSW, nadawają go tam w PRiME7 w tym samym dniu i w takich samych godzinach co w Channel7.
                                    Chyba, że się jedynie troluje i tylko pisze, że się mieszka w AU. Co niektórym widac sprawia to przyjemnośc. Są rózne formy zboczenia...
                                    • kan_z_oz Re: > nigdy nie natrafilem 30.06.11, 03:45
                                      Jasiu - wdech, wydech i spoko.

Kan
                                      • docsq Re: > nigdy nie natrafilem 30.06.11, 10:26
                                        zgadza sie, troche jogi Jasiowi by nie zaszkodzilo
                                        • yvona73pol Re: > nigdy nie natrafilem 01.07.11, 14:42
                                          Tak na kanwie tiwi szolow, i coby nie tworzyc zbednych watkow wink
                                          W Amazing Race jest zajawka kolejnego odcinka, towarzystwo jedzie do Polski i co? Oczywiscie jedna grupe okradli w pociagu PKP do golych doop tongue_out
                                          No i coz, stereotypy jednak maja pokrycie w realiach nieco wink
                                          • kan_z_oz Re: > nigdy nie natrafilem 01.07.11, 16:58
                                            Ja ubolewam nad tym faktem. Faktem tez istnienia stereotypow i nad tym, ze ludzie je jednak wypelniaja. Patrzac z drugiej strony, byc moze zmiast ublowec - nalezy przyznac pradwe nieprzyjemna - yep, my z narodu koory i zlodzieja, i tak sie dokonuje zmiana w swiadomosci ludzkiej.
                                            Zmiana polegajca glownie na fakcie rozpoznania gdzie sie jest obecnie i rozpoznania mozliwosci nieograniczonych, gdzie sie mozna znalesc nastepnego dnia.
                                            Moje rozpoznanie bylo w momencie gdy mi w wozku w suprmarkecie przy placeniu zapodzialo sie avokado. Wrocilam w furii z bagaznika samochodu do kasy i zazadalam aby mi za nie policzono...hahah
                                            Rekomenduje kazdemu w ramach wlasnej terapii - jestem zlodziejem, bo kamery mnie obserwuja? i kim jestem jesli ich nie ma. Dla mnie bylo konfrontujace...

Kan

• yvona73pol Re: > nigdy nie natrafilem 02.07.11, 10:18
                                              No, mnie tez glupio....
                                              Pocieszam sie, ze moze jest to taki trick na ogladalnosc programu i zadnej kradziezy nie bylo, ale jednak marne to pocieszenie, bo Ozony przekaz dostana - chcesz by cie okradli - jedz do Polski sad
                                              • yvona73pol Re: > nigdy nie natrafilem 14.07.11, 04:56
                                                No i co teraz? Kurcze, obejrzalam we wtorek ten niby pierwszy final i jestem w kropce...
                                                Wszyscy sa rownie dobrzy, jak na moje niewprawne ucho/oko. Wiadomo, najmniej mnie rusza ten caly Instant Bun bo nie moje klimaty, ten magik tez fajny ale jakos nie wiem...
                                                Jack zaspiewal fenomenalnie, Chooki kompozycja mnie ruszyla, Bree jest super, mlody co spiewa swoje kawalki chwytny i wpadajacy w ucho, nawet De Vito zaszalal....
                                                No i moj ulubiony Majestic smile

w sumie nie zaglosowalam wiec, bo nie mam poja na kogo....
                                                • docsq Re: > nigdy nie natrafilem 15.07.11, 13:02
                                                  a ja wciaz neti-neti jestem

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka