Dodaj do ulubionych

Telefony i internet.

27.12.12, 18:36
Witam,
mam małe pytanko dla bardziej zorientowanych. Mógłby mi ktoś polecić jakiegoś australijskiego operatora gdzie dostanę w miarę tanie sms'y i rozmowy oraz najważniejsze nielimitowany internet na 4 miesiące? Ciężko się ogarnąć na stronach a może ktoś jest w temacie. Z góry dziękuję za pomoc wink
Obserwuj wątek
    • osmanthus Re: Telefony i internet. 27.12.12, 23:01
      bori.bori napisał(a):

> Witam,
      > mam małe pytanko dla bardziej zorientowanych. Mógłby mi ktoś polecić jakiegoś a
      > ustralijskiego operatora gdzie dostanę w miarę tanie sms'y i rozmowy oraz najwa
      > żniejsze nielimitowany internet na 4 miesiące? Ciężko się ogarnąć na stronach a
      > może ktoś jest w temacie. Z góry dziękuję za pomoc wink

Nielimitowany internet na 4 miesiace ?- za przyzwoita cene? -Osobiscie wątpie by byla taka mozliwosc.

SMS/rozmowy (kiepskie pokrycie poza duzymi miastami) - Vodafone za $ 30/28 dni
      Up to $450 worth of flexible credit to use on a huge range of services (excluding premium services including premium TXT).
      Infinite TXT anytime to any network in Australia (Excludes special numbers and services).
      Infinite mobile access to Facebook?, Twitter, MySpace™, LinkedIn and foursquare.
      500MB of data included in your recharge
      www.vodafone.com.au/personal/prepaid/home/options/30-cap-recharge?pid=v:pers:prepaid:prepaid:main:ban:prepaid-30-cap-recharge

Ask the Expert - How can I get a temporary internet connection with no contract?
      www.comparebroadband.com.au/qa_14167_pstrongspan-style=font-size-medium;How-can-I-get-a-.htm
      www.comparebroadband.com.au/?utm_medium=cpc&ref=ABI1000&gclid=CKTwv-XHu7QCFRElpgodST8AhA
      www.whistleout.com.au/Broadband/Mobile-Broadband-Plans?utm_source=Google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Compare%2BBroadband&gclid=CLrd28XIu7QCFQVKpgodYRQA9g
      comms.iselect.com.au/broadband/?ref=BB_S_G_[internet_wireless]
      • bogo200 Re: Telefony i internet. 28.12.12, 15:29
        ja rowniez, ale moze to cie zainteresuje...
        www.amaysim.com.au/mobile-plans/amaysim-mobile-broadband.html

osmanthus napisała:

> Nielimitowany internet na 4 miesiace ?- za przyzwoita cene? -Osobiscie wątpie by byla taka
        > mozliwosc.
        • yvona73pol Re: Telefony i internet. 01.01.13, 12:26
          Kolega mial niemile doswiadczenia z amaysim, podobno tez sciagaja dziwne sumy ni stad ni zowad wink
          polecam lebare. Prepaid, ale jak postpaid. Rozne opcje, ja mam dil, ze nieograniczone tel i sms w Au, ilestam minut zagranicznych i 3giga netu.
    • nie.mam.20 Re: Telefony i internet. 05.01.13, 02:48
      sprawdz amaysim, uzywaja Optusa, ceny OK. Nielimitowany internet wireless? To raczej mala szansa.
    • nie.mam.20 Re: Telefony i internet. 05.01.13, 02:50
      aha, sprawdz forums na whirlpool.net.au/
      • szopen_cn Re: Telefony i internet. 09.01.13, 01:29
        whirlpool jest najlepszym zrodlem informacji na takie tematy.

Nielimitowany internet 40$/miesiac z miesiecznym tylko kontraktem (bez potrzeby podpisywania rocznego) oferuje clubtelco.
        Dodac jednak musisz linie telefoniczna (23$/miesiac od telstry) i 50$ oplaty wstepnej/rocznej.
        • nie.mam.20 Re: Telefony i internet. 09.01.13, 08:30
          ja jestem naked, zlikwidowalem rachunek w telstrze, ale druty sa. Mam internet bez telefonu tradycyjnego, oplata miesieczna nieco wieksza, ale mam voip z wlasnym numerem, bardzo niskimi cenami i 150 GB.
      • starypierdola Zasada o ktorej warto pamietac 10.01.13, 03:26
        "You get what you paid for"

z polskim ciagiem dalszym: (1) cudow nie ma: i 2."chyba ze Cie wyciulaja"

Realista SP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka