22.10.06, 23:03
W zwiazku z nadliczbowa kasa od AECTsmile chce kupic synkowi (1,5 roku) zabawki.
Przede wszystkim musze kupic duzy plastikowy samochod, w ktorym bedzie mogl
jezdzic, bo takie samochody uwielbia. Klocki tez by sie przydaly. Czy mozecie
polecic jekies fajne sklepy zabawkowe? A moze sa jakies jakosciowo dobre, a
tansze niz inne? Ktorych sie wystrzegac?
Obserwuj wątek
    • poledownunder Re: Zabawki 23.10.06, 03:17
      fajne zabawki, czesto w bardzo dobrym stanie znajdziesz na trade me. takie
      samochody o jakich mowisz sa tam dosc czesto, wydaje mi sie ze najlepsze sa
      marki "little tikes". wszystkie sklepy zabawkowe maja mniej wiecej ten sam
      asortyment, kwestia trafienia na tego, kto ma akurat najlepsza promocje.
      toys'r'us maja zawsze wyprzedaze zbiegajace sie ze szkolnymi wakacjami,
      warehouse ma wyprzedaze "tylko jeden dzien, tylko dzisiaj, spiesz sie"
      praktycznie co weekend. Ja bym zaczela od trade me.
      • beatrix10 Re: Zabawki 23.10.06, 13:19
        A co myslisz o przejechaniu sie w sobote po tzw.Garage Sales. Ja bylam i jestem
        wielka fanka tej instytucji.Na niektorych mozna sobie bardzo swietne zabawki
        zalapac po groszach.Dzien wczesniej w gazecie lokalnej drukowane sa ulice a
        czasami adresy wyprzedazy ,z mapka opracuj plan dzialania.Fajna frajda.W Polsce
        jezdzimy teraz od czasu do czasu do Klodzka na tzw.Szrot targ gdzie
        kilkudziesieciu sprzedawcow po tygodniowych lowach w niemczech sprzedaje swoje
        lupy.Ja tam swojemu synkowi nakupowalam metalowych samochodzikow i czego dusza
        zapragnie oczywiscie za grosze smileWiadomo jak jest z zabawkami i maluchami smile
      • kowalsia Re: Zabawki 12.11.06, 08:48
        Kupilam synkowi fajny duzy skuterek na trede me. Kupilam tez klocki, ale przy
        odbiorze okazalo sie, ze sa niezle zdewastowanie i nie wzielam ichsad nie zawsze
        uczciwie opisuja przedmioty. odnosze wrazenie, ze w PL na allegro (odpowiednik
        trade me) sa solidniejsze opisy, no i o niebo lepsze fotki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka