marii51 06.01.10, 10:27 wiatajcie, życzę miłego dnia- będę zerkać, a czasem troszkę kliknę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: Pozdrowienia z Gdańska 07.01.10, 10:58 no Szefowo, klikanie wskazane jak najbardziej,,,,, miej sobie milo "na wyganiu" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pozdrowienia z Gdańska 07.01.10, 19:59 Sie napatrzy,poogląda,zwiedzi Odpowiedz Link
marii51 Re: Pozdrowienia z Gdańska 07.01.10, 21:26 Nie, nie kochani-żadnych zwiedzań, opiekuję się przedszkolaczkami wnuczętami(troszkę im się zachorowało) -gdy rodzice w pracy. A na forum, troszkę się dzieje- bardzo mnie to cieszy, bo ja nie mam czasu- wcześnie wstaję ,wiec wieczorkiem pomykam do snu , by nabrać sił do dziennych "rozprawek" wnuczętowych. Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowienia z Gdańska 08.01.10, 13:21 Marii obys sie sama nie zarazila chorobskiem a dzieciaczkom zycze szybkiego powrotu do zdrowia, usciski dla "rebiaty" Odpowiedz Link
pragata Re: Pozdrowienia z Gdańska 08.01.10, 18:13 O ooooo! to życzę zdrowia,całej rodzince,a wnuczętom aby babci nie zamęczyły Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pozdrowienia z Gdańska 09.01.10, 09:25 Żech sie wnucząt jeszcze nie dorobiłam (: Miło czas spędzajcie ,bez większych utrapień ) Odpowiedz Link
pragata Re: Pozdrowienia z Gdańska 09.01.10, 17:08 tropem misia1, o wnukach było do Szefowej forum,dalej życzę zdrowia, Tobie także z-ca wszystkiego dobrego! O! Odpowiedz Link
kendo Re: Pozdrowienia z Gdańska 14.01.10, 12:48 czyzby szfowa od wnuczat cusik poderwala?? tak dlugo "na opiekunczym siedzi", moze jakas kontrol trza by podeslac dla sprawdzenia Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pozdrowienia z Gdańska 14.01.10, 18:08 pragata napisała: > tropem misia1, > > o wnukach było do Szefowej forum,dalej życzę zdrowia, > > Tobie także z-ca wszystkiego dobrego! O! wiem, że do Marii skomentowałam stan rzeczy i tęsknotę ujawniłam Odpowiedz Link
marii51 Re: Pozdrowienia z Gdańska 14.01.10, 22:09 kendus-tesuniu- ok wszystko do piątku jestem z młodszymi-ale od soboty gościnnie-towarzysko z najmłodszymi,a od poniedziałku z najstarszymi(szkolnymi)też towarzysko -gościnnie mam fajnie- mówię wam -- Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Pozdrowienia z Gdańska 15.01.10, 08:17 pojawi sie pewnikiem często tak jest,że w najmniej spodziewanym momencie Odpowiedz Link