super.halusia 03.05.20, 14:00 mam pytanko,tak bardzo chciałaś uczestniczyć w Naszym forum,a teraz się nie pokazujesz,o co chodzi? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Maria 03.05.20, 15:33 super.halusia ty taka super że ja ci nie dorownuje absolutnie... jakie to forumowanie ? mi lepsze jest kronikarstwo bardziej mozna wspomnieć kogoś kto podobnie śp - s.222 ```````````jak zajmę się swoim forum to braknie czasu na inne u ciebie raczej czaty jednozdaniowe i robę ci tylko jakis bąlagan swoimi wpisami ---- z tym dobrze wam i jest wam ok,,,, --i czy komus się podoba moje forumowanei ? -------to minęly czasy,zeby tym się zajmowac i tlumaczyć !!! -- Odpowiedz Link
marii51 Re: Maria 03.05.20, 17:44 nie wiem dlaczego tak mnie wciąz chcesz sprawdzac super.halusiu ty ? wkleisz obrazek nie chcez do żadnego watku wpisac sie, bo ci nic nei pasuje albbo gdzies tam lecisz dalej gdzie lubisz i bywasz ewentulanie uwage mi wpiszesz ja nie zaczepiam nikogo nei zmuszam i super ci wysylam podrowionka ale lubisz prackę ciachanie ciach i kogoś skreslasz tyci wywiadzik i skreslanie jestem wolna uwolnioną i bez żadnych nakazów czasen na fer lub visyulke albo sobie gzdies tam sobie.... nie umiem u ciebie ::czatować po jednym zdaniu Odpowiedz Link