tropem_misia1 20.08.09, 11:17 forum, bo mnie zatkało: dla mnie to chore!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: zwinęłam z jednego 20.08.09, 11:28 A ja nie doczekałam końca,tak mnie to wkurza.Czy jest coś piękniejszego,niż dziecko samo,bez upiekszeń i tych fryz.Przecież to czupiradła.Że też rodzice się na to godzą. Odpowiedz Link
agat-a52 Re: zwinęłam z jednego 20.08.09, 11:44 To są niespełnione ambicje rodziców. Jak można zabierać dziecku najpiękniejsze lata beztroskiego dzieciństwa. To nie tylko tak się dzieje w Stanach. U nas też. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: zwinęłam z jednego 20.08.09, 12:19 Ale niech sobie wystepuje,jak dziecko to bawi,ale właśnie bawi,a nie zmuszanie ,bo rodzice myślą,ale o sobie.Tu mi chodzi o robienie z dzieci na wzór dorosły,a wyglada to tragicznie i komicznie. Odpowiedz Link
metalin Re: zwinęłam z jednego 20.08.09, 13:17 Z min tych dzieci szczęściem i radością nie emanuje............. rodziców za coś takiego powinno się karać. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: zwinęłam z jednego 20.08.09, 15:49 Biedne dzieci, zabawki dla podłych rodziców !!! jedni chą zaistnieć inni rarobić a wszystko jest wielkim skandalem. Jest tyle Towarezystw do opieki nad pieskami, żabkami, muszkami, tylko nie ma Towarzystwa do opieki psychologicznej nad zwyrodniałymi rodzicami : (( Odpowiedz Link
czarny.humor Nie tylko rodzice są tu chorzy. 20.08.09, 20:05 Tak samo jurorzy, organizatorzy i publiczność. Ciekawe, kiedy zaczną tym dzieciom robić operacje plastyczne, żeby je upodobnić do swoich dziecięcych lalek Barbie. I wszystkim chodzi wyłącznie o pieniądze. Żałosne widowisko Odpowiedz Link
52ania Re: Nie tylko rodzice są tu chorzy. 20.08.09, 20:33 Takie konkurencje powinny byc zabronione.Przecież te dzieci też przeżywają porażkę.Poza tym robienie z malucha dorosłego to obrzydlistwo.Dzisiaj,wracając z wnusią ze spaceru wstąpiłam po pieczywo, a pani z piekarni mowi do Madzi, prawdziwe dziecko,umorusana buzia i brudne rączki.Wszystko to w zwiazku z tym,że wnusia chciała rogalika do rączki.Rodzicom nie wolno pozbawiać dzieci dzieciństwa. Odpowiedz Link