Dodaj do ulubionych

godziny przyjęć

04.10.09, 00:47
... ja w kwestii formalnej: w jakich godzinach Forum jest czynne?

Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: godziny przyjęć 04.10.09, 00:51
      Bo co? Trzeba mieć papier?

:p
      • trusiaa Re: godziny przyjęć 04.10.09, 01:16
        ...nieeeee.
        Pytam na wszelki wypadek, gdyby człowiek w nocy potrzebował pomocy
        • trusiaa Re: godziny przyjęć 04.10.09, 01:41
          ja wiedziałam, że tak będzie... ja wiedziałam.

https://www.sesja.neostrada.pl/image023.gif
          • trusiaa Re: godziny przyjęć 04.10.09, 02:18
            ... śniło mi się!!!

https://c2.api.ning.com/files/f9Uym3OPqGJX1PfeOVSmP3te6S1csFoxOIx8AfD4XDiFOD0v4mShE0nPADmwu6GVw0KvpM*flWhYQ2Yh-aIxk7wl1fgvOrXj/KnittingForPsychos1.jpg
            • ave.duce Re: godziny przyjęć 04.10.09, 08:23
              Jak milutko! wink

• tropem_misia1 Forum otwarte non stop. 04.10.09, 11:07

a w dyżurce czuwa zapomnienie
                • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 11:19
                  ... w dyżurce?
                  Łaziłam po ciemku. Do trzeciej obijałam się po korytarzu.
                  Zleciałam ze schodów.

Może zostawiajcie jakieś awaryjne oświetlenie i plan Placówki by się przydał...
                  • alfredka1 Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 12:27
                    Pan Prus nie zostawił ???
                    usiądż we fotelu i zobacz jak to miło nie być teraz nad wielką woda

www.ustka.pl/kamery/java2.html
                    • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 12:54
                      ... tak: być albo nie być.
                      Ale zanim "umrzeć, zasnąć" może zaklepię kolejkę?

https://www.cartoonstock.com/newscartoons/cartoonists/jko/lowres/jkon780l.jpg

• trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 13:01
                        ... chociaż słyszałam, że...
                        ale to nie może być prawda...
                        Prawda?

https://www.rabbit-comics.org/Ressources9/x2016sick-rabbits.png
                        • nu-nua Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 19:33
                          Prawda,jak ze wszystkim tutajwink
                          • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 06.10.09, 22:29
                            ...ponawiam apel do Kierownictwa. Będąc pacjentką nieuświadomioną bardzo proszę
                            o rozrysowanie planu tutejszej kliniki.
                            Dziś pragnę krzyczeć i tańczyć ze szczęścia(!!!)
                            i kompletnie nie wiem za którymi drzwiami mogę to uczynić nie przeszkadzając
                            nikomu.
                            Pomieszczenie dla sfrustrowanych z oczywistych powodów się nie nadaje.

... jeżeli nie uzyskam szybko odpowiedzi zadziałam na własną rękę: schowek na
                            szczotki przerobię na tymczasową szałówkę - można?

błagam - pospieszcie się, bo długo spokojnie nie ustoję...
                            • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 06.10.09, 23:25
                              ... ooooo nadchodzi:
                              www.youtube.com/watch?v=964PTzf6wUA&feature=related
                              www.youtube.com/watch?v=swzh0ngMNJo&feature=PlayList&p=4A8C635FA74A21FA&playnext=1&playnext_from=PL&index=39
                              Yes! Yes! YES!!!
                              • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 07.10.09, 09:50
                                Sorki, Trusiuu, bAt >

vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=23627950
                                Kochaj i rób, co chcesz! > Św. Augustyn, żeby nie było na mnie wink

• trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 06:01
                                  ... jakie to szczęście, że nie sypiam po nocach...
                                  budowałam, budowałam i zbudowałam - hurrra.
                                  ... niniejszym otwieram miękką izolatkę

https://bi.gazeta.pl/im/1/7058/z7058901O.jpg
                                  • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 09:17
                                    W maleńkiej cichej tej izolatce >>>

https://norrt.wrzuta.pl/sr/f/0t2Auv9kH3p/patriotyczna_postawa
                                    • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:14
                                      ... dobrze, to Ty sobie duś kaczuszki a ja tymczasem...

https://2.bp.blogspot.com/_nlc_CHp_9QE/RsL83PoppLI/AAAAAAAABi4/tnF97EDg1A8/s320/sad-bunny-700777.gif

• ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 18:05
                                        Osobiście nie duszę, wychowuję patriotycznie!

... Pan Frojd cię przyjmuje?

https://render.vide.pl/vide_R35684.jpg
                                  • drzejms-buond Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:46
                                    trusiaa napisała:

> ... niniejszym otwieram miękką izolatkę

>lubisz się poobijać po kątach?
                                    • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:50
                                      ... uważam, że Placówka tutejsza bardzo potrzebowała wyciszonego i miękko
                                      wyściełanego pomieszczenia. Pozwoliłam sobie w tym celu zaanektować dawny
                                      schowek na szczotki.
                                      ...szczegółowe uzasadnienie zamieściłam kilka postów wyżej.
                                      • krokodyl_13 Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 15:44
                                        No ale proszę podać miejsce pobytu szczotek i ich samopoczucie czy nie
                                        czują syndromu wyparcia?
                                        • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 18:07
                                          Szczotki dały drapaka wink

tongue_out
                                          • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 19:41
                                            ... szczotki udały się na emigrację wewnętrzną - są, a jakoby nikogo nie było.
                                            O ile mi wiadomo dopadł je efekt słodkich cytryn.
                                            • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 10.10.09, 19:07
                                              ...czeka mnie taka rozmowa

https://jorunn.org/img/cute_bunny.gif

... to może lepiej od razu się zastrzelę?

https://www.andreaxmas.com/images/bunnysuicides.gif
                                              • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 11.10.09, 13:53
                                                Trusiuu, pokaż im, gdzie kaczki zimują!

https://www.brickshelf.com/gallery/Toa-Ju/BIO-rhythm/NicleLady-Bunny/bunny01_front.jpg

Powodzenia!
                                                W razie co, wesprę Cię wink

www.youtube.com/watch?v=_iYbEPZVVIA&hl=pl:p
                                                • trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 13.10.09, 14:10
                                                  ... dzięki, ale ta zbroja mi nie pasuje.

U kogo dostanę wypis z życia?
                                                  • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 13.10.09, 22:13
                                                    A po co Ci to? wink

• trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 14.10.09, 17:11
                                                    ... tu spoczywa trusiaa - idealistka, ignorantka, nieprzystosowana do życia kretynka.

https://www.kamieniarstwo.wroclaw.pl/nagrobki/nagrobek_zwierzeta2.jpg
                                                  • ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 14.10.09, 19:28
                                                    Trusiuu, puk! puk! wink

Tak łatwo się nie idzie pod glebę, zwłaszcza trusiee nie.
                                                    C00ltura kreteńska to co innego > rozkwita przed zimą! >

gci.czerniceborowe.pl/1/zdjecia/przyroda/11.JPG
                                                  • trusiaa Dzień, w którym ryknęła trusiaa 18.10.09, 12:04
                                                    No, myly państwooo!
                                                    Człowiek tyle czasu leżał sześć stóp pod ziemią i nikt, z wyjątkiem Duce (Ave
                                                    Ci, Duce) nie zastukał, nie westchnął, znicza nie zapalił?

Zatem jako ta Rose:

www.youtube.com/watch?v=pcwtmmUpK6U&feature=related
                                                    chociaż w depresji, różowymi kokardkami ozdabiam giezło, resztki humusu z
                                                    strzepuję i oświadczam co następuje: trzeba z żywymi naprzód iść.

Dlatego w tej chwili zapraszam Was Drodzy moi do trusiowego wątku i let's party!
                                                  • ave.duce Re: Dzień, w którym ryknęła trusiaa 22.01.10, 12:53
                                                    Dzie to party? Byle nie w jakiejś kempie wink

• blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:42
      Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić
      z kanapką.
      • trusiaa Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:45
        ..?
        a ja taka o - ... przepraszam!
        • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:54
          https://chustka.com/wp-content/uploads/2008/11/kwiatek-blog.jpg
          • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:56
            Sorry, że jeden, ale kłopoty z kasą.
            • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:26
              Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: “Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”. Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy ... Nie, nie ! Zamieńcie go na psa. Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu!

https://republika.pl/blog_pz_3581734/4303354/tr/kotek_i_krolik2.jpg
            • kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:29
              z Twoim wdziękiem i urokiem to kasa nieważna
              byłby z Ciebie sliczny Skarpetek... ymhhhhmmm
              • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:33
                ymhhhhmmm

Wszystkie tak mówią, a potem wiadomo.
                • kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:39
                  sie zadajesz pewnie z jakimiś zmaterializowanymi nietoperzycami a potem cierpiszwink
                  • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:54
                    Yeyhm.
                    Ta chciała z mety
                    na początek.
                    • kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 16:10
                      za wrażliwy i zbyt uczuciowy jesteś na taką zdzirę!
                      zwłaszcza teraz, jak się zbiegłeś
                      rozejrzyj sie za innym dziewczęciemwink
                      • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 16:14
                        Siedź w kącie, znajdą cię => maksymalna maksyma maksymalisty.
                        Ukłony! Znikam.
                        • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 08:24
                          Jaką terapię można zastosować wobec znikniętego zbiega?
                          • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 08:58
                            Zacząc od "przywracania".
                            • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:02
                              Do żywych?
                              Wiary w ludzi?
                              Proszę o podpowiedź względem Pana oczekiwań.
                              • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:09
                                Przywrócenie ducha!
                                Jeśli Pani będzie do mnie mówić per "pan", to lepiej dać spokój tej kuracji smile
                                • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:18
                                  Zatem Gacku, duch ochoczy ma być! nawet jeśli ciało mdłe.

A u Ciebie - kondycja na najwyższym, akrobatycznym poziomie - w zdrowym ciele
                                  zdrowe cielę... wrrrróć: zdrowy duch!
                                  Więc czuj duch i ducha nie gaś.

Ubytków na ciele i duszy - nie stwierdzono, za co własnoręcznym badaniem
                                  palpacyjno-organoleptycznym ręczę.

Podpisano: trusiaa drugiej klasy etc. etc.
                                  • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:34
                                    > Podpisano: trusiaa drugiej klasy etc. etc.

Drugoroczna?
                                    • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:39
                                      Przebóg - nigdy!
                                      Podważasz moje kwalifikacje?!
                                      • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:44
                                        Przebóg, nigdy!
                                        Jestem ostrożny. To źle?
                                        Z Pelagią wyszło mi to na dobre smile
                                        • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:50
                                          Doskonale: ostrożność przede wszystkim!
                                          • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:52
                                            Profesjonalizm przede wszystkim!
                                            • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:58
                                              Stosowne doświadczenie posiadam, a i ostrożności nigdy za wiele smile
                                              • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 10:01
                                                Trusia Empiryczka.
                                                Co z "klasą"? Kiedy awans?
                                                • trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 10:12
                                                  Noooo, czekam na awanse, czekam.

A! że "zawodowy" - jestem klasą sama dla siebie (i SKROMNA jaka!) big_grin
                                                  • blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 22.01.10, 15:22
                                                    Proponuję business class! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka