trusiaa 04.10.09, 00:47 ... ja w kwestii formalnej: w jakich godzinach Forum jest czynne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: godziny przyjęć 04.10.09, 01:16 ...nieeeee. Pytam na wszelki wypadek, gdyby człowiek w nocy potrzebował pomocy Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 04.10.09, 01:41 ja wiedziałam, że tak będzie... ja wiedziałam. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 11:19 ... w dyżurce? Łaziłam po ciemku. Do trzeciej obijałam się po korytarzu. Zleciałam ze schodów. Może zostawiajcie jakieś awaryjne oświetlenie i plan Placówki by się przydał... Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 12:27 Pan Prus nie zostawił ??? usiądż we fotelu i zobacz jak to miło nie być teraz nad wielką woda www.ustka.pl/kamery/java2.html Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 12:54 ... tak: być albo nie być. Ale zanim "umrzeć, zasnąć" może zaklepię kolejkę? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 04.10.09, 13:01 ... chociaż słyszałam, że... ale to nie może być prawda... Prawda? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 06.10.09, 22:29 ...ponawiam apel do Kierownictwa. Będąc pacjentką nieuświadomioną bardzo proszę o rozrysowanie planu tutejszej kliniki. Dziś pragnę krzyczeć i tańczyć ze szczęścia(!!!) i kompletnie nie wiem za którymi drzwiami mogę to uczynić nie przeszkadzając nikomu. Pomieszczenie dla sfrustrowanych z oczywistych powodów się nie nadaje. ... jeżeli nie uzyskam szybko odpowiedzi zadziałam na własną rękę: schowek na szczotki przerobię na tymczasową szałówkę - można? błagam - pospieszcie się, bo długo spokojnie nie ustoję... Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 06.10.09, 23:25 ... ooooo nadchodzi: www.youtube.com/watch?v=964PTzf6wUA&feature=related www.youtube.com/watch?v=swzh0ngMNJo&feature=PlayList&p=4A8C635FA74A21FA&playnext=1&playnext_from=PL&index=39 Yes! Yes! YES!!! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 07.10.09, 09:50 Sorki, Trusiuu, bAt > vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=23627950 Kochaj i rób, co chcesz! > Św. Augustyn, żeby nie było na mnie :p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 06:01 ... jakie to szczęście, że nie sypiam po nocach... budowałam, budowałam i zbudowałam - hurrra. ... niniejszym otwieram miękką izolatkę Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 09:17 W maleńkiej cichej tej izolatce >>> Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:14 ... dobrze, to Ty sobie duś kaczuszki a ja tymczasem... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 18:05 Osobiście nie duszę, wychowuję patriotycznie! ... Pan Frojd cię przyjmuje? Odpowiedz Link
drzejms-buond Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:46 trusiaa napisała: > ... niniejszym otwieram miękką izolatkę >lubisz się poobijać po kątach? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 11:50 ... uważam, że Placówka tutejsza bardzo potrzebowała wyciszonego i miękko wyściełanego pomieszczenia. Pozwoliłam sobie w tym celu zaanektować dawny schowek na szczotki. ...szczegółowe uzasadnienie zamieściłam kilka postów wyżej. Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 15:44 No ale proszę podać miejsce pobytu szczotek i ich samopoczucie czy nie czują syndromu wyparcia? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 09.10.09, 19:41 ... szczotki udały się na emigrację wewnętrzną - są, a jakoby nikogo nie było. O ile mi wiadomo dopadł je efekt słodkich cytryn. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 10.10.09, 19:07 ...czeka mnie taka rozmowa ... to może lepiej od razu się zastrzelę? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 11.10.09, 13:53 Trusiuu, pokaż im, gdzie kaczki zimują! Powodzenia! W razie co, wesprę Cię www.youtube.com/watch?v=_iYbEPZVVIA&hl=pl:p Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 13.10.09, 14:10 ... dzięki, ale ta zbroja mi nie pasuje. U kogo dostanę wypis z życia? Odpowiedz Link
trusiaa Re: Forum otwarte non stop. 14.10.09, 17:11 ... tu spoczywa trusiaa - idealistka, ignorantka, nieprzystosowana do życia kretynka. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Forum otwarte non stop. 14.10.09, 19:28 Trusiuu, puk! puk! Tak łatwo się nie idzie pod glebę, zwłaszcza trusiee nie. C00ltura kreteńska to co innego > rozkwita przed zimą! > gci.czerniceborowe.pl/1/zdjecia/przyroda/11.JPG :p Odpowiedz Link
trusiaa Dzień, w którym ryknęła trusiaa 18.10.09, 12:04 No, myly państwooo! Człowiek tyle czasu leżał sześć stóp pod ziemią i nikt, z wyjątkiem Duce (Ave Ci, Duce) nie zastukał, nie westchnął, znicza nie zapalił? Zatem jako ta Rose: www.youtube.com/watch?v=pcwtmmUpK6U&feature=related chociaż w depresji, różowymi kokardkami ozdabiam giezło, resztki humusu z strzepuję i oświadczam co następuje: trzeba z żywymi naprzód iść. Dlatego w tej chwili zapraszam Was Drodzy moi do trusiowego wątku i let's party! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dzień, w którym ryknęła trusiaa 22.01.10, 12:53 Dzie to party? Byle nie w jakiejś kempie :p Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:42 Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić z kanapką. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 14:56 Sorry, że jeden, ale kłopoty z kasą. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:26 Na każdą rzecz można patrzeć z dwóch stron. Jest prawda czasów, o których mówimy i prawda ekranu, która mówi: “Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera”. Zróbcie mi przebitkę zająca na gruszy ... Nie, nie ! Zamieńcie go na psa. Zamieńcie go na psa. Niech on się odszczekuje swoim prześladowcom z pańskiego dworu! Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:29 z Twoim wdziękiem i urokiem to kasa nieważna byłby z Ciebie sliczny Skarpetek... ymhhhhmmm Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:33 ymhhhhmmm Wszystkie tak mówią, a potem wiadomo. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:39 sie zadajesz pewnie z jakimiś zmaterializowanymi nietoperzycami a potem cierpisz Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 15:54 Yeyhm. Ta chciała z mety na początek. Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: godziny przyjęć 20.01.10, 16:10 za wrażliwy i zbyt uczuciowy jesteś na taką zdzirę! zwłaszcza teraz, jak się zbiegłeś rozejrzyj sie za innym dziewczęciem Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 20.01.10, 16:14 Siedź w kącie, znajdą cię => maksymalna maksyma maksymalisty. Ukłony! Znikam. Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 08:24 Jaką terapię można zastosować wobec znikniętego zbiega? Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:02 Do żywych? Wiary w ludzi? Proszę o podpowiedź względem Pana oczekiwań. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:09 Przywrócenie ducha! Jeśli Pani będzie do mnie mówić per "pan", to lepiej dać spokój tej kuracji Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:18 Zatem Gacku, duch ochoczy ma być! nawet jeśli ciało mdłe. A u Ciebie - kondycja na najwyższym, akrobatycznym poziomie - w zdrowym ciele zdrowe cielę... wrrrróć: zdrowy duch! Więc czuj duch i ducha nie gaś. Ubytków na ciele i duszy - nie stwierdzono, za co własnoręcznym badaniem palpacyjno-organoleptycznym ręczę. Podpisano: trusiaa drugiej klasy etc. etc. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:34 > Podpisano: trusiaa drugiej klasy etc. etc. Drugoroczna? Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:39 Przebóg - nigdy! Podważasz moje kwalifikacje?! Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:44 Przebóg, nigdy! Jestem ostrożny. To źle? Z Pelagią wyszło mi to na dobre Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 09:58 Stosowne doświadczenie posiadam, a i ostrożności nigdy za wiele Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: godziny przyjęć 21.01.10, 10:01 Trusia Empiryczka. Co z "klasą"? Kiedy awans? Odpowiedz Link
trusiaa Re: godziny przyjęć 21.01.10, 10:12 Noooo, czekam na awanse, czekam. A! że "zawodowy" - jestem klasą sama dla siebie (i SKROMNA jaka!) Odpowiedz Link