tropem_misia1 12.02.10, 06:22 Przy wzroście 168 cm.....zmysł węchu odpada. Zmysł wzroku przy świetle żarówki nie dopisuje szczególnie. Pozostał zmysł dotyku.....kurna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 09:32 badałaś brązy na drodze dotykiem? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 09:48 Należałoby by zaopatrzyć się w kijek do badania. Odpowiedz Link
gucia.2 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 16:46 tropem_misia1 napisała: > > Przy wzroście 168 cm.....zmysł węchu odpada. > Zmysł wzroku przy świetle żarówki nie dopisuje szczególnie. > > Pozostał zmysł dotyku.....kurna. nie kumam - dotyk czego? ręki? nieobutej nogi? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 17:17 noga,stopa znaczy się ,a ściślej paluch nie chciało mi się schylać to mam Odpowiedz Link
gucia.2 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 17:57 to tylko doświadczenie życiowe które wzbogaca.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 18:46 ale i tak radujem se,bo Majka zdrowieje to jeden z objawów ,że wraca do normy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 18:54 tak myślę,jest bardzo chora..trzustka Odpowiedz Link
gucia.2 Re: O brązowej zawartości drogi. 12.02.10, 19:08 wybacz nietakt, naprawdę nie wiedziałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 sie nie przejmuj 12.02.10, 19:38 skąd mogłaś wiedzieć,musiałabyś przelecieć wszystkie wątki , a to przeca niemożliwe , tu jeszcze zdrowa i objada się ,teraz na drakońskiej diecie,zero szyneczek Odpowiedz Link
gucia.2 Re: sie nie przejmuj 12.02.10, 19:47 ważne że się dobrze czuje, a szyneczki wyeliminuj, chyba że własnej roboty (a jeśli tak -podaję na priv adres do siebie!) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sie nie przejmuj 12.02.10, 19:49 Nie może szyneczek..żadnych tylko K3 - to pokarm dla kotów z chora trzustką i wątrobą ,suchy zresztą ale dzięki, Odpowiedz Link
gucia.2 Re: sie nie przejmuj 12.02.10, 19:58 dlatego proszę Cię o przesłanie niezjedzonych szyneczek na mój adres! z przyjemnością skonsumuję. A K3? nie znam Odpowiedz Link
gucia.2 Re: sie nie przejmuj 12.02.10, 20:25 przeczytałam, dzięki, ale źle się czuję ze nieświadomie mogłam sprawić Ci przykrość, tym bardziej że jestem mocno wyczulona na choroby i cierpienia zwierzaczków. OLAĆ SZYNECZKI Odpowiedz Link
tropem_misia1 Ileż ja 12.02.10, 20:29 błędów popełniłam przez niewiedzę. Sie nie martw mówię! Mój chyba najgorszy błąd to: wróciłam z urlopu i po jakimś czasie zapukałam do sąsiadki bo czegoś potrzebowałam od jej męża. Jak wisiała klepsydra nie było mnie w domku. Nie wiedziałam ,że nie zyje. Myślałam ,że się skręcę na wycieraczce ze wstydu,zażenowania i rozpaczy. Odpowiedz Link
gucia.2 Re: Ileż ja 12.02.10, 20:45 rozumiem Cie, ale też ciągle pamiętam swoja największą gafę -ojciec znajomego był dosyć ostrym i nadużywającym człowiekiem , ale w sumie był dobry... po ok roku niewidzenia się ze znajomym spotkaliśmy się i pytam co u nich, a on na to ze ojca nie ma , a ja ( znajomy zwierzał mi się z problemów rodzinnych) powiedziałam -" to pewnie ulżyło Ci", nie wiedząc że jego ojciec zmarł, a nie wyprowadził się... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ileż ja 12.02.10, 21:06 sama widzisz sie nie przejmować i do przodu alleluja Odpowiedz Link