tropem_misia1 21.05.10, 06:18 spodnie nie wyschły. No to sie wbiłam w spódniczkę , którą kupiłam miesiąc temu. I co? Ledwo dycham, a ona poszła w górę zbereźna jakaś. Czego to tak sie dzieje/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invalid.cursor Re: Wyprane 21.05.10, 06:21 Skurczyła się, po prostu spódniczka-skurczybyczka Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Wyprane 21.05.10, 14:38 zostaw ja na gorze i ciesz sie swoboda ruchow Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Swoboda ;) 22.05.10, 06:34 a takie szpilki to wygodne nie sa, gdzie tu swoboda? Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: Swoboda ;) 22.05.10, 10:45 Zawsze można założyć ekstremalną mini i być przy tym nas boso! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Swoboda ;) 25.05.10, 21:00 co zasłania jedynie pamiątkę bo złączeniu z macierzą? a nie chodzi Ci o pas? albo pas , taki szeroki,samurajski? Odpowiedz Link
sootball Re: Wyprane 27.05.10, 18:22 antygrawitacyjna spódniczka. Mam jedną antygrawitacyjną bluzkę. Odpowiedz Link
sootball Re: Wyprane 28.05.10, 20:46 znaczy porusza się wbrew siłom grawitacji i jest szczerze przekonana, że mój pępek powinni oglądać wszyscy. A to zimno! Odpowiedz Link
sootball Re: Wyprane 29.05.10, 10:10 Nerki są na nie. Poza tym jakoś nie do końca komfortowo się czuję, ze każdy nadchodzący z naprzeciwka młody człowiek w odpowiednim przedziale wzrostu, może na moim przykładzie swobodnie zweryfikować teorię niebieskich kłaczków. Bo dżinsy to ja bardzo. A włoski, chociaż delikatne i niewidoczne, na pewno też układają się koncentrycznie i robią swoje Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wyprane 29.05.10, 11:24 Młody człowiek, który mieści się w tym przedziale wzrostu, jest chyba zbyt niedoświadczony(przedszkole?) by mógł wydać obiektywna opinię na temat kłaczków. Odpowiedz Link