tropem_misia1 Re: Drogie zdrowie 20.09.12, 18:40 Fakt. Nie wymienię ile razy byłam prywatnie byłam u lekarza, a co za tym idzie,ile razy robiłam prywatnie badania. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Drogie zdrowie 20.09.12, 18:51 No własnieprzecież wszyscy płacimy składki zdrowotne, a jak trzeba do lekarza ,to nie maja już "punktów" i każą w przyszłym roku przychodzić, albo możesz za kasę ,to chętnie przyjmą. Odpowiedz Link
skuter44 Re: Drogie zdrowie 20.09.12, 21:22 Tyle lat trwa ten bałagan i łamanie konstytucji. Wszelkie manifestacje uliczne nie powinny pomijać tematów ochrony zdrowia. Czas wyjść masowo na ulicę z konstytucyjnymi żądaniami: "Każdy ma prawo do ochrony zdrowia". "Żądamy równego i nieodpłatnego dostępu do świadczeń opieki zdrowotnej" "Żądamy szczególnej opieki zdrowotnej dla dzieci, kobiet ciężarnych, osób niepełnosprawnych i osób w podeszłym wieku." Takie m.in. hasła są najważniejsze (od podnoszonych przez PiS) bo dotycza wszystkich Polaków a skala łamania konstytuacja jest od lat ogromna. Odpowiedz Link