rudka-a Re: sie przeraziłam; 12.07.13, 06:25 O, matulu....straszne te zabiegi ) najlepsza, to chyba ta maska owocowa...reszta, jak z horroru )) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sie przeraziłam; 12.07.13, 06:27 no właśnie a poza tym co za głupota walczyć z piegami to pocałunki słońca Odpowiedz Link
rudka-a Re: sie przeraziłam; 12.07.13, 06:37 slyszalam o myciu twarzy w mleku od klaczy...podobno wybiela piegi najbardziej sa widoczne wlasnie latem, kiedy slonce mocno operuje ale one przeciez dodaja uroku ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: sie przeraziłam też: 12.07.13, 06:56 tej pani, to juz niewiele pomoze patrzac na nia mialabym ochote ukluc ja igla tu i tamoj, zeby powietrze zszlo Odpowiedz Link
anus-hka Re: sie przeraziłam też: 12.07.13, 07:00 rudka-a napisała: > tej pani, to juz niewiele pomoze > patrzac na nia mialabym ochote ukluc ja igla tu i tamoj, zeby powietrze zszlo : > > Nie rozumiem - komu sie podobają takie pontony...? Odpowiedz Link
anus-hka Re: sie przeraziłam; 12.07.13, 06:54 No na tym fotelu to zeszłabym chyba ze śmiechu na łaskotki Trwała ondulacja...ach ta niemiecka precyzja .......a piegi swoje uwielbiam Kobiety to jedna wiele mogą znieść Odpowiedz Link
rudka-a Re: sie przeraziłam; 12.07.13, 07:07 a suszarki do wlosow? ze chalupe mozna ogrzewac )))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: sie przeraziłam; 13.07.13, 06:54 Ta specjalna maska służąca do zaróżowienia twarzy....gdyby mi zabrakło powietrza to nawet bym się zaczerwieniła - nie mówiąc o różu...- przynajmniej na początku ( potem bym zbladła ) Odpowiedz Link
darima_ka Re: sie przeraziłam; 15.07.13, 18:10 Niektore urządzenia wygladają pkrpnie,można się przestraszyć. Odpowiedz Link