tropem_misia1 18.01.14, 10:04 w naszych sądach.....małe kary ....to może jeszcze laurkę i pogłaskanie po główce? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 11:15 "jeśli nie będzie się nad nim znęcał"... dbać o niego też nie będzie, bo nie nie dochodowy przecież jest....i jeszcze zamiast kasy, wyrok w zawieszeniu...( to moja ironia), bo cóż to jest za kara?? no i co z tego, że wcześniej nie karany....wiedział, że zwierzę się do tego nie nadaje, a mimo wszystko gonił to biedne konisko... dowaliłabym taką karę, że spadłby mu kapelusz z tego durnego łba... Odpowiedz Link
zegor Re: Jak zwykle 18.01.14, 11:20 Zrobi jeszcze ze dwa kursy na Morskie Oko po cichu i mu się zasądzane pieniądze "wyzerują" Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 11:46 Zanim się wyzerują, to sam powinien tę budę z turystami pociągnąć.. ..przy obfitym smaganiu batem po tylnej części.. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Jak zwykle 18.01.14, 11:57 rudka-a napisała: > Zanim się wyzerują, to sam powinien tę budę z turystami pociągnąć.. > ..przy obfitym smaganiu batem po tylnej części.. Podpisuje się pod tym! Górale to taki pazerny naród ,że jest w stanie własną babę zaprząc do tej fury! Odpowiedz Link
zegor Re: Jak zwykle 18.01.14, 12:39 Tylko raz namówiono mnie na taką jazdę........ Nie dość,że koń miał ....zepsuty "katalizator" to jeszcze faktycznie wozak eksploatował go za pomocą bata ! I strach się odezwać,bo oni wszyscy po jednych pieniądzach ! Może nie wszyscy,przepraszam niektórych uczciwych! Wolałem następnymi razami drałować na własnych kopytkach ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 12:54 zegor napisał: > Tylko raz namówiono mnie na taką jazdę........ > Nie dość,że koń miał ....zepsuty "katalizator" > to jeszcze faktycznie wozak eksploatował go za pomocą bata ! > I strach się odezwać,bo oni wszyscy po jednych pieniądzach ! > Może nie wszyscy,przepraszam niektórych uczciwych! > Wolałem następnymi razami drałować na własnych kopytkach W tym roku dopiero będzie lament...turyści uciekali w święta, bo wiało okrutnie, śniegu nie ma, same tyły ale odkąd pamiętam, to zawsze liczą straty.... od pewnego czasu już nie wspomagam rodzimej turystyki za te same, lub mniejsze pieniądze można wypoczywać w innych miejscach.... Odpowiedz Link
zegor Re: Jak zwykle 18.01.14, 14:30 Kiedy ja mam sentyment do Zakopanego i lubię tam wracać ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 20:28 Rozumiem ten sentyment...rzeczywiście są takie miejsca do których się wraca ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 12:49 > Podpisuje się pod tym! > Górale to taki pazerny naród ,że jest w stanie własną babę zaprząc do tej fury! Po tym incydencie były jakies słuchy, że powinni tego zakazać, ale jak zwykle...rozeszło się po kościach.... Odpowiedz Link
zegor Re: Jak zwykle 18.01.14, 14:32 Busa tam nie puszczą, bo raz ochrona środowiska, dwa by się tam zaj.....echał,a konikiem pojadą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Jak zwykle 18.01.14, 20:30 śmigać na nóżkach dla zdrowia chociażby i własnej satysfakcji pokonania km urzędasy za biurkami siedzą, krzepa maleje.... jedyna okazja ) Odpowiedz Link