anus-hka 08.04.14, 11:47 kiedy kocica moja jest w ten sposób "bezczelna" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Uwielbiam 08.04.14, 20:55 Kot wyczuwa nastrój swojego właściciela. A to wejście pod rękę,żeby dostać się w pobliże twarzy to charakterystyczne dla kota ! Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Uwielbiam 09.04.14, 14:47 tropem_misia1 napisała: > jak miły dla oka obrazek Też mi się podoba: Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uwielbiam 09.04.14, 18:00 Słuchajcie, ale o co chodzi, bo mnie się, kurde, nic nie wyświetla poza pierwszym obrazkiem Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Uwielbiam 09.04.14, 18:25 A, więc nie jestem osamotniona w niewidzeniu? Tymczasem wynalazłam sposób na niewidzialne obrazki: trzeba kliknać w odpowiedz, w tym pod spodem, co sie zaczyna od "x napisał" zaznaczyć link do obrazka, potem kliknąc w zaznaczony prawym klawiszem myszki i kazać mu się otworzyc w innej karcie. Tym sposobem ujrzałam chamskie rajstopy w innym wątku Anuszki. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Uwielbiam 09.04.14, 18:26 przeczytałam :"schudłabyś krowo........" włoski na rencach mi stanęły dęba....... Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 18:39 No ja nie wiem co sie dzieje ale ostatnio co innego wklejam co innego sie pokazuje dam sobie spokój bo jeszcze sie ktoś moze fochnąc na mnie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 18:48 Nie przejmuj się, Anuszka, każdy obrazek na pewno doczeka się ciekawego komentarza, i może być zaczątkiem sympatycznej konwersacji podczas prania, a o to nam przeciez chodzi, co nie? Odpowiedz Link
zegor Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 19:56 anus-hka napisała: > No ja nie wiem co sie dzieje ale ostatnio co innego wklejam co innego sie pokaz > uje dam sobie spokój bo jeszcze sie ktoś moze fochnąc na mnie Anusia a nie możesz przesyłać otwartych obrazków np.tak Odpowiedz Link
anus-hka Re: Chcia?abym..... 09.04.14, 20:22 Kiedy mnie się wydawało żetak właśnie robie Odpowiedz Link