tropem_misia1 04.06.14, 06:01 mnie wołał? Bo ja nie pojmuję czemu wstałam o piątej. Ostatni tydzień popołudniówek.Powinnam uprawiać szczyt lenistwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farma.iluzji Re: Czy ktoś 04.06.14, 08:15 dziwne do prawdy...ja nie wołałam...spokojnie możesz uprawiać to lenistwo, ciekawe co z tego wykiełkuje? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 10:04 Nie uprawiałam , bo wstałam. Uprawiałam co innego. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:16 Uprawiam ogromny wysiłek. Znaczy podnoszę powieki i trzyyyymammmmmm by nie opadły.Uf. Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:25 To Ci powiem Tropciu, że to kawał roboty jest Pozdr Ejno Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:35 O Ti..Ti... a żebyś wiedziała że kawał wymaltretowane szare komórki uciekają w snu otchłanie a sen jako,że bratem śmierci jest niesie zapomnienie Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:40 zrozumiałam, że to kawał roboty bo właśnie z tym walczę, ale tym rozszerzeniem wypowiedzi to mnie zmaltretowałaś, ja już nie mielę głębokich wypowiedzi hehehehe O Ja Ja Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:45 No Ty,Ty)) Bo ja tak mam ,że ponieważ Bóg dostrzegł ,że niechcący obdarzył mnie nadmiarem emocji postanowił złagodzić ten dostatek i dodał do tego taki wyłącznik: sen.Jak się całkiem zmaltretuję - zasypiam ( czując ogromne zmęczenie ) Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:47 Tropa zdycham i ja....ledwo siedzę ale chyba zaraz odjadę...aż mnie oczęta pieką.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:54 Proponuję znaleźć się w poziomie.W pionie może być niebezpiecznie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy ktoś 04.06.14, 19:21 Prawdę mówiąc rano intensywnie o Tobie myślałam. Głównie pożadajac Twojej rannej obecności, więc w sumie mogłaś poczuć się zawołana Ale dziwi mnie, że nie spostrzegłam tego wątku. Chyba w głowie mi szwankuje. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy ktoś 04.06.14, 21:18 Aaaaaaaaaaa. No tak)) Od poniedziałku bladym świtem będę trzeźwieć przy kawie i kompie.Idę na 8:00 do roboty. Teraz się lenię rankami. Odpowiedz Link