tropem_misia1 17.06.14, 22:22 ile warte są dwa papierosy........? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Wiecie 18.06.14, 05:59 Do 5 lat pozbawienia wolności. Tak wydedukowałam z tekstu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiecie 18.06.14, 06:02 albo czyjeś życie... a 5 lat to za mało bo co drzemie we łbach,które w ten sposób myślą Odpowiedz Link
zegor Re: Wiecie 18.06.14, 09:41 Nic nie drzemie ! Tam jest bolesna pustka ! A za kilka lat to będą najlepsi "uliczni dyskutanci polityczni" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wiecie 18.06.14, 18:59 Zegor, weź nas nie strasz! Mamy już wystarczająco wielu polityków, którzy powinni trafić do kicia, a Ty chcesz ich stamtąd rekrutować? Odpowiedz Link
zegor Re: Wiecie 18.06.14, 20:39 Debciu,te wszystkie nawiedzone istoty, te najmądrzejsze i wszystko wiedzące, te,co im się nic nie podoba, co wszędzie wietrzą intrygę i zdradę, to myślisz ,że z prawdziwej inteligencji ????? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wiecie 20.06.14, 21:20 Myślę, że w większości są to pogrobowcy socjalizmu, który wywindował tzw. niskie stany na pozycje władców narodu Odpowiedz Link
zegor Re: Wiecie 20.06.14, 21:27 debi_bebi napisała: > Myślę, że w większości są to pogrobowcy socjalizmu, który wywindował tzw. nisk > ie stany na pozycje władców narodu No popatrz,to ja się nie zorientowałem, ,,,,,,,,,,,,,,ze te obecne władce narodu to wywindowane przez pogrobowców socjalizmu Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wiecie 20.06.14, 21:29 No a kto posłał analfabetów do szkół, i zrobił z nich przywódczą siłę narodu? Chyba nie hrabia Potocki? Odpowiedz Link
zegor Re: Wiecie 20.06.14, 21:32 debi_bebi napisała: > No a kto posłał analfabetów do szkół, i zrobił z nich przywódczą siłę narodu? C > hyba nie hrabia Potocki? A tak....posłał do szkół ! Teraz już nie posyła,ale socjalizm się nie nazywa Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Wiecie 20.06.14, 21:37 Dlatego to pogrobowcy. Socjalizm umarł, a oni żyją jako jego wytwór. O- ja tez jestem takim wytworem, bo gdyby nie socjalizm, to ja bym pewnie z tatusiem i z mamusią dziś na zabitej dechami wiosze gnój po polu roztrząsała, i nie jest powiedziane, że po własnym. Resztę można sobie dośpiewać Odpowiedz Link