tropem_misia1 08.07.15, 06:10 wiatr , a drzewa się kłaniają nisko wściekłemu niebu. Pociemniałe wydaje groźne pomruki. Zbliża się do mnie coś ......... Trochę się bojam.Tego lyskania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudka-a Re: Wiatr goni 08.07.15, 08:24 Nieciekawie się zrobiło, ale nawet dość łagodnie potraktowało. Ku mej uciesze, bo boję się burzy! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiatr goni 08.07.15, 08:46 Było minęło. I to na czas...bo do roboty wychodzę. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiatr goni 08.07.15, 09:01 Świtem wiało i przestało. Mam wrażenie ,że burza tylko liznęła moje osiedle i pognała dalej. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiatr goni 08.07.15, 09:20 To nie spisek!! Deszcz potrzebny - susza. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiatr goni 08.07.15, 09:24 U mię właśnie wylazło słońce. Znaczy sauna mię czeka.Choliera. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiatr goni 08.07.15, 09:33 Robi się gorąco ... o, się mnie przypomniało..) Zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić, bo mnie nogi bolą, po tym polu chodzić. Nogi bolą chodzić, ręce bolą robić. zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić. Za las, słonko za las! nie wyglądaj na nas, wrócisz tutaj jutro, jak będzie raniutko. Zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić, bo mnie nogi bolą, po tym polu chodzić. Nogi bolą chodzić, ręce bolą robić. zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić. Za las, słonko za las! nie wyglądaj na nas, wrócisz tutaj jutro, jak będzie raniutko. Zachodźże, słoneczko, skoro masz zachodzić, bo mnie nogi bolą, po tym polu chodzić. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wiatr goni 09.07.15, 22:24 to nie była pastereczka śpiewano piosenkę ciężko pracując w polu Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wiatr goni 08.07.15, 12:46 tropem_misia1 napisała: > To nie spisek!! > Deszcz potrzebny - susza. > Jaka ulga po deszczu,jest czym oddychać wreszcie. Odpowiedz Link
lilith70 Re: Wiatr goni 08.07.15, 18:14 U mnie w nocy była burza a w dzień na przemian, raz wiatr i chmury, raz piękne słońce, ale nie jest źle - 25 stopni. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiatr goni 08.07.15, 22:44 Przed 7 burza, zachmurzyło się, trochę zmoczyło ziemię...później wylazło słonko, zrobiła sie sauna...po południu burza, cos pomruczało i polało....teraz skonczyła się kolejna burza i lało do wiwatu..nareszcie jest czym oddychać Odpowiedz Link
lilith70 Re: Wiatr goni 08.07.15, 23:01 U mnie już po tej nocnej burzy było ok. Jak słońce schowało się za chmurami i powiało to nawet dreszcze biegały po plecach, ale jak słońce wyszło to gorąc jak diabli na nowo. Ale ja lubię jak przypieka. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Wiatr goni 08.07.15, 23:18 Lubię ciepło, ale kiedy już przegną, to wole chłodek Jakiś umiar niech tam ktoś zachowa, a nie na full piec ) Odpowiedz Link