tropem_misia1 27.01.16, 22:21 mały smuteczku przykryty mgiełką oczu woalem kamień zielony trzymany w dłoni skropiłam szalem............... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: mały 27.01.16, 23:20 no to tfurca odkaszlnie i się wypowie nie popełniono żadnego błędu nie zjedzono żadnej literki dzięki paseczkom ( pieczołowicie zresztą omawianym na Melynie) do wszystkiego dojdziemy drogą dedukcji woal to szal a woal mgły to takie opary to przez ciecz taka na ten przykład rosa na trawie rankiem wczesnym patrzysz i widzisz opary mgły to przez krople wody na tych ździebełkach a oczka kiedy są zamglone? gdy dostają nadmiar cieczy i ta mgła czasem zmienia się w kroplę a ta fajt po policzku na ten przykład tedy umyłam szalem kamyk a jest zielony bo to nefryt a został obmyty bo dzisiaj dotarł do mnie z Nowej Zelandii tam maja takie duuuupne kopalnie tegoż i ten kamyk będzie mi dyndał na szyjce Ryjek wieczny wędrowiec go przysłał w sumie chyba wierszyk jest zrozumiały? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: mały 27.01.16, 23:45 No jakże mogłam nie odczytać tych oczywistości... No jakże... Teraz jasne Odpowiedz Link