Dodaj do ulubionych

Mgła taka.......

20.12.16, 19:58
Mgła taka,że dzwudziestki od sześćdziesiątki by nie odróżnił wink
Obserwuj wątek
    • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:07
      To rzeczywiście musi byc gęsta wink
      • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:12
        Gęsta,zawiesista,jak zwał tak zwał,
        do tego mamy remont drogi przelotowej i jedzie się ......taką niespecjalną drogą wink
        Nie ma dnia,żeby pomoc drogowa kogoś z rowu nie wyciągała
        • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:18
          U mnie we wsi wyłączyli na kilku skrzyżowaniach światełka big_grin ale się ludziska tasowali...
          bez światełek nie potrafią sprawnie przejechać skrzyżowania...
          wprowadzają w życie swój kodeks drogowy wink))
          • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:28
            Oj,nie tylko swój kodeks drogowy wprowadzają wink
            Normy ....moralne też w okresie przedświątecznym ulegają.........."dobrej zmianie"
            Wczoraj podjechałem pod Auchan,zaparkowałem i idę w kierunku wejścia.Pan w moim wieku a może nawet starszy rozpakowuje zakupy z wózka do bagażnika,odpycha wózek ,wsiada do samochodu i daje wsteczny.....Nie zdierżyłem i pokazałem mu stojący bezradnie wózek.....
            "Pan" wyskoczył z samochodu i dowiedziałem się,że jestem penisem big_grin
            Delikatnie zwróciłem mu uwagę : Bier ten wózek i odwieź na miejsce !
            Pan skoczył biegiem do bagażnika coś wyciągać,ale zacząłem głośno rechotać i się zastanowił,czy mu się opłaca......wrócił do kabiny i odjechał,wózek został na środku.....
            • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:29
              Żona mówi,że kiedyś mi ryja rozbiją.......wink
              • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:40
                Może chciał Ci pokazać..klucz do kół? suspicious
                no bo co innego oprócz zakupów mógłby mieć w bagażniku wink
                też myślę podobnie, jak żona....smile) możesz się doigrać, bo ludzie takie jakies nerwowe są wink
                ale nie jesteś ułomkiem...wal po pysku w odwecie suspicious
                • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:47
                  Sam się sobie czasem dziwię....wink
                  Jeżdząc samemu,a tak miałem najczęściej,"rozmawia się" z użytkownikami dróg publicznych,traktując ich...publicznymi słowami wink
                  No i czasem taki cham człowieka wnerwi big_grin
                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:58
                    Czyli wyglada to mniej wiecej tak suspicious
                    gdzieeeeeeeeeeeeee się wp........sz ch...........suspicious
                    albo
                    jedźżeeeeeeeeee k...............a, bo zielone...stoi, jak ci...l i biegów szuka suspicious
                    alboooo
                    zdecyduj się ku.....e, gdzie chcesz skręcać suspicious
                    i
                    t
                    p
                    wink)
                    zgadłam? wink))
                    w babskim wykonaniu:
                    aleś pi...o zaparkowała suspicious szkoda, że nie na trzech miejscach
                    suspicious
                    i takie tam z folklorem w tle big_grin
                    • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:05
                      No w takich właśnie kolorkach wink
                      Dlatego jak ktoś jechał ze mną,to był delikatnie mówiąc,zdziwiony wink
                      • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:10
                        Soczyście było big_grin
                        a to trzeba było wysadzić na najbliższym przystanku, jak takie zdziwione wink
                        • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:12
                          Nie będę wysadzał,jeszcze po drodze może być pożytek wink
                          • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:17
                            Nooo, w sumie masz rację...
                            bedzie miał kto lecieć z bańka po paliwo, gdy zabraknie big_grin
                            suspicious
                            • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:18
                              No wiesz ! ! !
                              40 lat a nigdy mi paliwa nie zabrakło !
                              • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:24
                                Kiedyś musi być ten pierwszy raz wink)
                                ahoj, przygodooo wink)
                                • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:25
                                  Tez nie jeżdzę na oparach - nigdy...
                                  nie lubię niespodzianek wink
                                  ale znam takich, co to do ostatniej kropli doją, a potem...."powinnam dojechać' wink)
                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:27
                                    Moje pierwsze kontakty z motoryzacją na dwóch kółkach

https://galeria.vespaclub.org.pl/albums/userpics/10031/osa_3.JPG
                                    • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:30
                                      I z czterema kółkami........o Prawie Jazdy jeszcze mi się nie śniło....fajne były ...chwile big_grin

https://img1.garnek.pl/a.garnek.pl/016/972/16972760_800.0.jpg/moskwicz-407.jpg
                                      • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:36
                                        https://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/f1/2a/fc/rower-skladak-romet-wigry-3-swietokrzyskie-skarzysko-kamienna-115735462.jpg

byłam szczęśliwa posiadaczka takiego egzemplarza wink
                                        a w 88r jeżdziłam maluchem - kolor biały wink
                                        • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:42
                                          To ja już byłem po okresie Syreny 105 żółciutkiej jak jajeczniczka i miałem Fiata 127 ale nie P

https://legendy-prl.pl/fiat_127-01.jpg
                                          • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:46
                                            Po kilku maluchach przyszedł czas na coś 'poważniejszego' smile
                                            była to żółta Skoda 105 smile tłukłam nia dosyc długo...
                                            i w końcu następne cudo...Skoda 120L

https://isthat.info/uploads/skoda/skoda-105-s/skoda-105-s-06.jpg
                                            • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:51
                                              Też byłem posiadaczem malucha i to był ostatni mój samochód "z drugiej ręki"
                                              wink
                                              • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:54
                                                Rekordzistą byłby mój syn,miał więcej samochodów niż ja......
                                                Ja za nie płaciłem wink,bo jeszcze nie pracował i muszę przyznać,że nimi też jeździłem,chociaż zawsze uważałem,że nie należy używać czyjejś własności wink
                                                • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:59
                                                  zegor napisał:

> Rekordzistą byłby mój syn,miał więcej samochodów niż ja......
                                                  > Ja za nie płaciłem wink,bo jeszcze nie pracował i muszę przyznać,że nimi też jeź
                                                  > dziłem,chociaż zawsze uważałem,że nie należy używać czyjejś własności wink

Głupio tak trochę kupić i sie nie przejechać wink))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:03
                                                    I powiem Ci,wygodne były wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:06
                                                    A kto tam wtedy na wygodę patrzył wink wink
                                              • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:54
                                                Jednego malucha miałam tylko spod igły wink
                                                granatowy był smile
                                                nie kupuję w salonach, ale ma być z małym przebiegiem, w idealnym stanie i silnikiem, który trzyma sie ramy big_grin
                                                wink)
                                                • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:01
                                                  Nigdy nie miałem drogich samochodów,
                                                  z salonu kupiłem Cienkiego,jak wyszły w 95 z katalizatorem,
                                                  potem we wrześniu 98 pokazano Peugeota 206,zapisałem się i dostałem w grudniu a teraz mam Koreańca wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:13
                                                    No, jakos tak bez samochodu niewygodnie trochę wink
                                                    lubię się szybko przemieszczać...spacerować, to mogę w wolnej chwili wink)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:16
                                                    Jakoś nigdy nie miałem czasu na spacery,pewnie kiedyś będzie mi to policzone na minus.....brak czasu dla rodziny i teraz już tego nie nadrobię !
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:18
                                                    Mam tyle szczęścia,że dzieci nie poczytały mi tego za złe i jesteśmy w dobrych stosunkach a nawet w lepszych wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:21
                                                    Zawsze coś jest kosztem czegoś...
                                                    Wiele sytuacji przepadło bezpowrotnie...
                                                    ale można teraz cieszyć się chociażby chwilą...smile))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:30
                                                    Myślę,że za kilka dni będziemy się wspólnie cieszyć wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:33
                                                    O, na pewno smile i to przy choince, dobrym śledziu i kompociku wink
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:36
                                                    Powiem po cichu że choinki już stają wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:38
                                                    U mnie jeszcze gdzieś..na zapleczu magazynu wink)
                                                    aleee...w odpowiednim czasie bedzie na swoim miejscu wink)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:42
                                                    U mnie też była na zapleczu.....dzięki temu odnowiło mi się uszkodzenie żebrawink
                                                    a dziś doprawiłem je na "amen" i ledwo oddycham.
                                                    Uprzedzając wszelkie uwagi : przejdzie wink
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:44
                                                    Może tylko uwaga,żeby żaden pijany na mnie nie nadepnął big_grin
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:45
                                                    > Uprzedzając wszelkie uwagi : przejdzie wink

..ale dorzucic swoje musze wink)
                                                    trza Ci na dwa światy? czy w tym domu...znacy sie Twoim nie ma nikogo, kto by Cię trochę..przystopował?
                                                    smile)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:47
                                                    Raz chciałem przystopować to prawie futrynę urwałem big_grin
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:49
                                                    Aaa, to musze zadać to pytanie suspicious
                                                    jakim cudem jeszcze żyjesz?
                                                    smile)))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:51
                                                    To jest pytanie...........
                                                    Właściwie......statystycznie,czy jak to tam do tego podchodzą,
                                                    to powinno mnie nie być wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:52
                                                    Czyli..stary, dobry materiał wink nie do zaj...echania big_grin
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:54
                                                    Ba,zobaczymy ile pociągnie wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:58
                                                    Dobrze utrzymany, zakonserwowany, to myslę, że jeszcze długo smile)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:00
                                                    Oliwię na okrągło wink
                                                    Nie wiem,co na to powie wątroba wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:01
                                                    Z korzyścia by było, gdyby się..nie odezwała wink)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:03
                                                    To tak nie jest wink
                                                    Nikomu się pyska nie zatka,jak ma coś zaszczekać,to zaszczeka wink
                                                    Byleby karawana szła dalej......big_grin
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:11
                                                    Podeślij jej czasem może jakiegoś cukiereczka..typu Essentiale forte wink
                                                    i bedzie wilk syty..i wilk syty smile)))))))))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:14
                                                    Jeszcze nie próbowałem,może już czas ??????
                                                    Zawsze się wydaje,że to jeszcze nie ten czas wink
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:15
                                                    A potem juz tego czasu nie ma, albo jest go za mało smile
                                                    Spróbuj......nie zaszkodzi wink)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:17
                                                    Teraz spróbuję przespać kilka godzin.......na siedząco wink
                                                    Ewciu,miłych snów big_grin
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:20
                                                    Mimo niedomagania....dobrej nocki smile))..Grześ smile
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:21
                                                    Nie poddaję się wink
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:21
                                                    Dziękuję big_grin
                                                  • raneczek Re: Mgła taka....... 21.12.16, 15:26
                                                    A dzisiaj...jak tam żeberka? wink))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 21.12.16, 19:41
                                                    Wiem........że mam wink)
                                                  • rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:03
                                                    To nie jest tak źle wink do wesela się zagoi wink)
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:26
                                                    Wnuczki ????????????
                                                    Ło matko !
                                                  • rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:29
                                                    Faktycznie...teraz juz sie tak nie spieszą z zamążpójściem wink
                                                    ale to i dobrze....ponad 20 życia pewne wink))
                                                  • zegor Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:32
                                                    Ludzie tak długo nie żyją wink
                                                  • rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:36
                                                    Weź nie zabijaj we mnie nadziei wink
                                                    żyją!....
                                                    przecie śpiewa się - STO LAT! wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka