zegor 20.12.16, 19:58 Mgła taka,że dzwudziestki od sześćdziesiątki by nie odróżnił Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:12 Gęsta,zawiesista,jak zwał tak zwał, do tego mamy remont drogi przelotowej i jedzie się ......taką niespecjalną drogą Nie ma dnia,żeby pomoc drogowa kogoś z rowu nie wyciągała Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:18 U mnie we wsi wyłączyli na kilku skrzyżowaniach światełka ale się ludziska tasowali... bez światełek nie potrafią sprawnie przejechać skrzyżowania... wprowadzają w życie swój kodeks drogowy )) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:28 Oj,nie tylko swój kodeks drogowy wprowadzają Normy ....moralne też w okresie przedświątecznym ulegają.........."dobrej zmianie" Wczoraj podjechałem pod Auchan,zaparkowałem i idę w kierunku wejścia.Pan w moim wieku a może nawet starszy rozpakowuje zakupy z wózka do bagażnika,odpycha wózek ,wsiada do samochodu i daje wsteczny.....Nie zdierżyłem i pokazałem mu stojący bezradnie wózek..... "Pan" wyskoczył z samochodu i dowiedziałem się,że jestem penisem Delikatnie zwróciłem mu uwagę : Bier ten wózek i odwieź na miejsce ! Pan skoczył biegiem do bagażnika coś wyciągać,ale zacząłem głośno rechotać i się zastanowił,czy mu się opłaca......wrócił do kabiny i odjechał,wózek został na środku..... Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:40 Może chciał Ci pokazać..klucz do kół? no bo co innego oprócz zakupów mógłby mieć w bagażniku też myślę podobnie, jak żona....) możesz się doigrać, bo ludzie takie jakies nerwowe są ale nie jesteś ułomkiem...wal po pysku w odwecie Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:47 Sam się sobie czasem dziwię.... Jeżdząc samemu,a tak miałem najczęściej,"rozmawia się" z użytkownikami dróg publicznych,traktując ich...publicznymi słowami No i czasem taki cham człowieka wnerwi Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 20:58 Czyli wyglada to mniej wiecej tak gdzieeeeeeeeeeeeee się wp........sz ch........... albo jedźżeeeeeeeeee k...............a, bo zielone...stoi, jak ci...l i biegów szuka alboooo zdecyduj się ku.....e, gdzie chcesz skręcać i t p ) zgadłam? )) w babskim wykonaniu: aleś pi...o zaparkowała szkoda, że nie na trzech miejscach i takie tam z folklorem w tle Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:05 No w takich właśnie kolorkach Dlatego jak ktoś jechał ze mną,to był delikatnie mówiąc,zdziwiony Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:10 Soczyście było a to trzeba było wysadzić na najbliższym przystanku, jak takie zdziwione Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:12 Nie będę wysadzał,jeszcze po drodze może być pożytek Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:17 Nooo, w sumie masz rację... bedzie miał kto lecieć z bańka po paliwo, gdy zabraknie Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:18 No wiesz ! ! ! 40 lat a nigdy mi paliwa nie zabrakło ! Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:24 Kiedyś musi być ten pierwszy raz ) ahoj, przygodooo ) Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:25 Tez nie jeżdzę na oparach - nigdy... nie lubię niespodzianek ale znam takich, co to do ostatniej kropli doją, a potem...."powinnam dojechać' ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:27 Moje pierwsze kontakty z motoryzacją na dwóch kółkach Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:30 I z czterema kółkami........o Prawie Jazdy jeszcze mi się nie śniło....fajne były ...chwile Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:36 byłam szczęśliwa posiadaczka takiego egzemplarza a w 88r jeżdziłam maluchem - kolor biały Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:42 To ja już byłem po okresie Syreny 105 żółciutkiej jak jajeczniczka i miałem Fiata 127 ale nie P Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:46 Po kilku maluchach przyszedł czas na coś 'poważniejszego' była to żółta Skoda 105 tłukłam nia dosyc długo... i w końcu następne cudo...Skoda 120L Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:51 Też byłem posiadaczem malucha i to był ostatni mój samochód "z drugiej ręki" Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:54 Rekordzistą byłby mój syn,miał więcej samochodów niż ja...... Ja za nie płaciłem ,bo jeszcze nie pracował i muszę przyznać,że nimi też jeździłem,chociaż zawsze uważałem,że nie należy używać czyjejś własności Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:59 zegor napisał: > Rekordzistą byłby mój syn,miał więcej samochodów niż ja...... > Ja za nie płaciłem ,bo jeszcze nie pracował i muszę przyznać,że nimi też jeź > dziłem,chociaż zawsze uważałem,że nie należy używać czyjejś własności Głupio tak trochę kupić i sie nie przejechać )) Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 21:54 Jednego malucha miałam tylko spod igły granatowy był nie kupuję w salonach, ale ma być z małym przebiegiem, w idealnym stanie i silnikiem, który trzyma sie ramy ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:01 Nigdy nie miałem drogich samochodów, z salonu kupiłem Cienkiego,jak wyszły w 95 z katalizatorem, potem we wrześniu 98 pokazano Peugeota 206,zapisałem się i dostałem w grudniu a teraz mam Koreańca Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:13 No, jakos tak bez samochodu niewygodnie trochę lubię się szybko przemieszczać...spacerować, to mogę w wolnej chwili ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:16 Jakoś nigdy nie miałem czasu na spacery,pewnie kiedyś będzie mi to policzone na minus.....brak czasu dla rodziny i teraz już tego nie nadrobię ! Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:18 Mam tyle szczęścia,że dzieci nie poczytały mi tego za złe i jesteśmy w dobrych stosunkach a nawet w lepszych Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:21 Zawsze coś jest kosztem czegoś... Wiele sytuacji przepadło bezpowrotnie... ale można teraz cieszyć się chociażby chwilą...)) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:30 Myślę,że za kilka dni będziemy się wspólnie cieszyć Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:33 O, na pewno i to przy choince, dobrym śledziu i kompociku Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:38 U mnie jeszcze gdzieś..na zapleczu magazynu ) aleee...w odpowiednim czasie bedzie na swoim miejscu ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:42 U mnie też była na zapleczu.....dzięki temu odnowiło mi się uszkodzenie żebra a dziś doprawiłem je na "amen" i ledwo oddycham. Uprzedzając wszelkie uwagi : przejdzie Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:44 Może tylko uwaga,żeby żaden pijany na mnie nie nadepnął Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:45 > Uprzedzając wszelkie uwagi : przejdzie ..ale dorzucic swoje musze ) trza Ci na dwa światy? czy w tym domu...znacy sie Twoim nie ma nikogo, kto by Cię trochę..przystopował? ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:47 Raz chciałem przystopować to prawie futrynę urwałem Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:49 Aaa, to musze zadać to pytanie jakim cudem jeszcze żyjesz? ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:51 To jest pytanie........... Właściwie......statystycznie,czy jak to tam do tego podchodzą, to powinno mnie nie być Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:52 Czyli..stary, dobry materiał nie do zaj...echania Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 22:58 Dobrze utrzymany, zakonserwowany, to myslę, że jeszcze długo ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:00 Oliwię na okrągło Nie wiem,co na to powie wątroba Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:01 Z korzyścia by było, gdyby się..nie odezwała ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:03 To tak nie jest Nikomu się pyska nie zatka,jak ma coś zaszczekać,to zaszczeka Byleby karawana szła dalej...... Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:11 Podeślij jej czasem może jakiegoś cukiereczka..typu Essentiale forte i bedzie wilk syty..i wilk syty ))))))))) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:14 Jeszcze nie próbowałem,może już czas ?????? Zawsze się wydaje,że to jeszcze nie ten czas Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:15 A potem juz tego czasu nie ma, albo jest go za mało Spróbuj......nie zaszkodzi ) Odpowiedz Link
zegor Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:17 Teraz spróbuję przespać kilka godzin.......na siedząco Ewciu,miłych snów Odpowiedz Link
raneczek Re: Mgła taka....... 20.12.16, 23:20 Mimo niedomagania....dobrej nocki ))..Grześ Odpowiedz Link
rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:03 To nie jest tak źle do wesela się zagoi ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:29 Faktycznie...teraz juz sie tak nie spieszą z zamążpójściem ale to i dobrze....ponad 20 życia pewne )) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Mgła taka....... 21.12.16, 21:36 Weź nie zabijaj we mnie nadziei żyją!.... przecie śpiewa się - STO LAT! ) Odpowiedz Link