Dodaj do ulubionych

czy zioła bittnera wygoniły lamblie

05.01.11, 14:55
Gdzieś wyczytałam ze te zioła pomogły w walce z lambliami?czy dużo osób wyleczyło w taki sposób dziecko?czy mozliwe wogóle jest wyleczenie poprzez same okłady?Pytam zanim je zdecydujemy sie zakupić.Szukam w miare delikatnej metody w walce z tymi lambliami a nie chemii.Moze cos doradzicie?
Obserwuj wątek
    • anet01 Re: czy zioła bittnera wygoniły lamblie 06.01.11, 13:49
      trochę to naiwne cosmile
    • eiven264 Re: czy zioła bittnera wygoniły lamblie 07.01.11, 20:04
      też jestem ciekawa czy ktoś jeszcze próbował tej metody i z jakim skutkiem?
      • mammajowa Re: czy zioła bittnera wygoniły lamblie 07.01.11, 21:55
        hmmm... w akcie desperacji próbowałam, chyba były na tym forum albo na alergiach moje zdjęcia (mało wyraźne) lambliowej wysypki słynnej. czy pomogło właściwe trudno powiedzieć, bo chwilę po tym (3 dni okładów) dr o zapisał tinidazol i nie wiem co pomogło.
        • antyka ekhem :) 07.01.11, 22:14
          Ja nigdy nie stosowalam takich wynalazkow, ale od siebie dodam, ze idac ta droga, mozna przypuszczac, ze goracy kompres tez tlucze lamblie smile
          Ostatnio zastosowalam go wlasnie na bolacy brzuch i po kilkunastu minutach mialam czerwone plamy na podbrzuszu - cos a la pokrzywka smile

• mammajowa Re: ekhem :) 07.01.11, 22:33
            nie no aniu... do mnie przemawia metoda choć brzmi jak czary mary. jednakże skóra wchłania to co na nią się przyłoży/wyleje/wsmaruje itp. pokrzywka lambliowa wiesz sama jak wygląda i że jest charakterystyczna. i że występuje po zastosowaniu ziół p/pasożytniczych od wewnątrz także. wg mnie ma szanse działać, choć osobiście nie sprawdziłam w kale np. czy pomogło. btw taką sama wysypkę miał po verm-x4u doustnie...
            • kaamea Re: ekhem :) 07.01.11, 22:39
              Moj mlodszy synek mial tez wysypke "lambliową" po tych okladach. Ale jestem na 100% pewna ze wysypka ta byla nie z powodu rozdraznionych lamblii tylko z powodu podraznienia skóry ziolami bitnera. Efekt kuracji oceniam na zerowy, zaprzestalam po 6 dniach.
              Takie jest moje zdanie.
            • antyka Re: ekhem :) 07.01.11, 23:01
              A wlasnie, mialam sie podpytac, skad zamawiasz ten verm-x4u?
              Wysylaja do Polski?
              • mammajowa Re: ekhem :) 08.01.11, 08:20
                wysyłają. tutaj zamawiałam:
                verm-x4u.com/buy/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka