aska80
30.03.11, 00:38
Witam!
W naszej rodzinie wykryto lamblie i owsiki. Syn chodził do przedszkola. Mamy 6-miesięczną córeczkę. Karmię piersią i jestem na diecie eliminacyjnej z powodu podejrzenia skazy. Córka miała obturację z powodu jakiegoś wirusa. Już po chorobie obecnie czasem kaszlnie i często kicha. Nie umiem znaleźć lekarza, który zna się na leczeniu pasożytów na Śląsku. Niby najlepsza pani doktor nie wierzy w nasze wyniki badań, chce żeby jej przynieść pozytywny wynik Elisa. Jestem z Żor na Śląsku. Czy warto jechać do doktora Ozimka do Warszawy? Proszę o opinie osób leczących się u niego. Chodzi mi o to, czy uzna całą rodzinę chorą, mimo że córeczce nie zbadaliśmy kału, bo nie umiemy złapać (wsiąka w pieluchę), a owsiki wyszły tylko synowi. Czy zna się na leczeniu karmiącej małego alergika? Wiem już jakimi lekami trzeba by się leczyć, jakie serie. Zaczęłam już sprzątać (wynoszę czyste rzeczy w workach do piwnicy). Chciałabym nas wyleczyć skutecznie, nawet jakiś czas nie karmić małej jeśli to będzie konieczne. Proszę o opinie i namiary na doktora (aska80@gazeta.pl).