Dodaj do ulubionych

Owsiki a nadwaga

24.02.19, 08:32
Witam

Od roku czasu sporo przytylem bo okolo 12 kg i kompletnie nie moglem schudnac , po wielu ,wielu fizytach u lekarza dostalem skierowanie w kierunku pasozytow.No i wyszlo ze mam Owsiki.Jestem juz po pierwszej kuracji 3 dniowej zentelem , po 10 dniach zrobie drug kuracje.

Pytanie do Was czy od owsikow moglem tak przytyc?Czy one maja wplyw na gospodarke hormonalna?Po jakim czasie od odrobaczenia sie organizm sie oczysci i zacznie na nowo normalnie funkcjonowac?
Obserwuj wątek
    • karla792 Re: Owsiki a nadwaga 06.06.19, 11:00
      Oczywiście, że od pasożytów można tyć, nie wiem czy konkretnie od owsików, ale ogólnie pasożyty jak najbardziej. Można tyć, chudnąć, mieć depresje, ciągłe zmęczenie, zapalenie oskrzeli, płuc, tiki nerwowe, łamliwość włosów, paznokci, alergie, osłabienie, chroniczny katar, kaszel, anemia, wzdęcia, biegunki, zaparcia , problemy skórne, podkrążone oczy jest cała masa objawów. Gdzie i tak dobrze trafiłeś na lekarza, bo lekarze często dają antybiotyki, sterydy itd. które i tak nie pomagają, a człowiek się wykańcza.
    • eagles11 Re: Owsiki a nadwaga 14.03.20, 12:40
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka