yoma 11.04.14, 21:44 na stronie hospicjum: hospicjumpromyczek.pl/jaremka/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzedlajga Re: Jaremka 11.04.14, 22:18 Kobieto, ostrzegaj jakoś! Ty wiesz co ja poczułam jak zobaczyłam, że Jarema w hospicjum??? Całe szczęście, że wszystko ok. Co za ulga... Odpowiedz Link
esimona Re: Jaremka 11.04.14, 22:27 Bardzo mnie przestraszyłaś. Uspokoiła mnie buźka Jaremki - bystry chłopczyk, taki sympatyczny Odpowiedz Link
yoma Re: Jaremka 11.04.14, 22:37 Sorry, ale nie mówiłam? Hospicjum, czyli opieka dla dzieciaków, które wymagają fachowca, ale nie szpitala. Dają sprzęt, trochę osprzętu, wizyty pielęgniarskie i lekarskie, można dzwonić 24/7 jakby co i załatwiają różne rzeczy - ostatnio, żeby to szczepionka przyjechała do małego, nie mały do szczepionki. Nie chciałam nikogo przestraszyć, lecz się pochwalić stroną Odpowiedz Link
barba50 Re: Jaremka 11.04.14, 22:38 Byłam. Widziałam. Polubiłam. Ogromniaste kciuki od całej naszej ludzkiej i kociej familii. Odpowiedz Link
mitta Re: Jaremka 12.04.14, 07:05 Dzielny Jaremka, walcz dalej. Wam też życzę sił i fizycznych i psychicznych. Też mam dziecko z problemami i wiem, jakie to trudne. Pozdrowienia od nas. Odpowiedz Link