olimka1 27.04.10, 20:42 Co dokładnie powinna zawierać tzw. nota autorska, którą umieszcza się pod artykułem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dala.tata Re: nota autorska 27.04.10, 20:49 najprosciej zagladnac do innych not autorskich w czasopismie, nie? ale mozesz napisac: Olimka, PhD Krakow, is assistant profesroat the Univerity of Olsztyn. Her publications concern neurscintific aspect of premotions. Currently she work on on neuroscience of telekinesis. jesli nie jestes neuronaukowcem i nie zajmujesz sie przeczuciami, to zamien to na swoja specjalnosc. ja jestem zwolennikiem krotkich notek.... Odpowiedz Link
dala.tata Re: nota autorska 27.04.10, 20:49 mialo byc aspects....i jest pare literowek. Odpowiedz Link
charioteer1 Re: nota autorska 27.04.10, 20:54 Zalezy, o jakiej nocie autorskiej mowimy. Moze chodzic o bio, jak pisze dalatata, moze chodzic o cos takiego: zrodlo finansowania (the study was partially financed by grant Nr ... from ... ), podziekowania dla Kazia, ktory zbieral dane, podziekowania dla osob, ktore czytaly manuskrypt i zasugerowaly poprawki. Odpowiedz Link