dobrycy 22.02.14, 22:45 polska nauka dla reklamy potrzebuje dobrego klipu np: www.youtube.com/watch?v=SXT3YFjRJ_E Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flamengista to musi być pozytywny przekaz 23.02.14, 09:14 musimy pokazać, że praca naukowca jest ciekawa i użyteczna społecznie, np.: www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw Odpowiedz Link
dobrycy Re: to musi być pozytywny przekaz 23.02.14, 11:10 a tak to bedzie wyglądać gdy humaniści zaczną publikować po angielsku www.youtube.com/watch?v=MNyG-xu-7SQ flamengista napisał: > musimy pokazać, że praca naukowca jest ciekawa i użyteczna społecznie, np.: > www.youtube.com/watch?v=rVY4CK8ciJw Odpowiedz Link
trzy.14 Re: to musi być pozytywny przekaz 23.02.14, 13:31 Jak na razie to proponuję klip z kluczem: www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU tylko trzeba jeszcze klucz znaleźć. Np. "ona" to humanistyka/elektronika a obleśny szansonista to kolega Adama J. Dyskoteka to metafora środków unijnych, na saksofonach przygrywają kolejne ministry. Bardzo popularna piosenka! Odpowiedz Link
pan.toranaga Re: to musi być pozytywny przekaz 23.02.14, 22:31 > Jak na razie to proponuję klip z kluczem: > www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU to samo w żargonie ścisłowców www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_2474283271&feature=iv&src_vid=JvxG3zl_WhU&v=fkUZ-0LHTUY Swoją drogą prawdziwie pozytywny przekaz to chór uczonych intonujących Ministra tańczy dla mnie. Odpowiedz Link
trzy.14 Re: to musi być pozytywny przekaz 24.02.14, 20:21 A może zanucimy ministrze ten oto hymn profestytutek? www.youtube.com/watch?v=qTI-OniHrOk Niemal 12 milionów odsłon. Ile z nich wygenerowali absolwenci wyższych uczelni? Odpowiedz Link
dobrycy I coś na koniec 23.02.14, 00:49 www.youtube.com/results?search_query=proclamation%20of%20te%20end&sm=3 dobrycy napisał: > polska nauka dla reklamy potrzebuje dobrego klipu np: > www.youtube.com/watch?v=SXT3YFjRJ_E Odpowiedz Link
karogaw2012 Re: Moim zdaniem 24.02.14, 10:39 Ludzie, drodzy naukowcy skąd w ty bierzecie.. wiem, wiem z youtube ;-) Odpowiedz Link
nullified Re: Moim zdaniem 24.02.14, 22:12 www.youtube.com/watch?v=OMFYpBfEOb8 (o reformach ;) ) niebezpieczeństwa kariery (naukowej też) www.youtube.com/watch?v=j1U2cMAmnz4 a kiedy już dostaniesz grant: www.youtube.com/watch?v=N1aSB2X8bJI Odpowiedz Link
dobrycy Re: Moim zdaniem 24.02.14, 22:30 nullified napisał: > a kiedy już dostaniesz grant: www.youtube.com/watch?v=N1aSB2X8bJI > A jak wszytsko sie nie ułozy tak dobrze to zawsze pozostaje www.youtube.com/watch?v=HWdl5CBN7bE Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: Moim zdaniem 24.02.14, 22:41 ostatecznie w wersji słit... www.youtube.com/watch?v=PjpvpQ9c8IE Odpowiedz Link
dobrycy Re: Moim zdaniem 24.02.14, 22:56 adept44_ltd napisał: > ostatecznie w wersji słit... > > www.youtube.com/watch?v=PjpvpQ9c8IE Przypominając sobie o The Clash od razu sobie przypomniałem The Exploited - z dedykacją dla Sendiego www.youtube.com/watch?v=3bZzM4s0Hgs Odpowiedz Link
nullified Re: Moim zdaniem 24.02.14, 22:56 (wszystko w wersji optymistycznej) www.youtube.com/watch?v=5bYbk8QZhjQ www.youtube.com/watch?v=5m4Z6sKIglE (take care of a stork!) // i znowu zrobiło się sentymentalnie... .>.>. Odpowiedz Link
adept44_ltd Re: Moim zdaniem 24.02.14, 23:05 tak czy siak... www.youtube.com/watch?v=-kNlRBglBdE Odpowiedz Link
nullified Re: Moim zdaniem 24.02.14, 23:47 oj tam ;p www.youtube.com/watch?v=nFfs-PREcL4 (na czym polega miłość humanisty do Akademii) www.youtube.com/watch?v=nVNuPyOBHI8 (piosenka genderowa) www.youtube.com/watch?v=vCxZFNX_lxM (z dedykacją dla komplexa w kwestii dziewczyny podatnej na równania Maxwella ;) ) chyba mamy w tych rocznikach jakąś fadę fabryczną wbudowaną :D hmmm... i gdzie ja teraz kupię sporty, albo choć mocne bez filtra i "Złotą Renetę" skoro już plajlistę mam hmpf -.- Odpowiedz Link
nullified Re: Moim zdaniem 24.02.14, 23:50 "fadę" indeed ... kurcze może naprawdę istnieje pamięć na poziomie dendtrytów i reneta ne będzie potrzebna :D Odpowiedz Link
komplexzbrojeniowy Re: Moim zdaniem 24.02.14, 23:56 Nie bede wiecej czytal tego forum bo wlasnie sam sie znalazlem w dolku i z wasza pomoca sie z niego nigdy nie wygrzebie. Odpowiedz Link