analice 02.07.09, 11:56 czy jezeli przelew zrobiłam dzisiaj i jeszcze nie przyszło mi potwierdzenie, a termin wpłat mija jutro, to czy będę brana pod uwagę przy rekrutacji? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nomanslave Re: opłata rekrutacyjna 02.07.09, 12:02 Chyba prosciej zadzwoic do komisji rekrutacujnej i dowiedziec sie co sie dzieje niz rzucac posta no forum, na ktorego i tak nikt ci w pełni nie odpowie Odpowiedz Link
niewyspany77 Re: opłata rekrutacyjna 02.07.09, 12:21 wychowany na sakramentalnym 'decyduje data stepla' stwierdzam na moj rozum, ze liczyc sie bedzie data przelewu. aczkolwiek, jesli komisja bedzie miala przed soba dane wplat z kwestury, to moze byc goraco. Odpowiedz Link
nomanslave Re: opłata rekrutacyjna 02.07.09, 12:37 A swoja droga to zmien nicka bo mozna go roznie rozumiec Odpowiedz Link
megaborsuk2000 Re: opłata rekrutacyjna 02.07.09, 14:57 nomanslave napisał: > A swoja droga to zmien nicka bo mozna go roznie rozumiec Który nick można różnie rozumieć? I różnie - to znaczy jak? I wreszcie: jaki jest sens takich komentarzy??? Odpowiedz Link
nomanslave Re: opłata rekrutacyjna 02.07.09, 15:11 Ano taki ze jak widze anal ice (pisane razem czy osobno) to mi sie srednio przyjemnie robi Odpowiedz Link
analice Re: opłata rekrutacyjna 07.07.09, 18:08 nomanslave napisał: > Ano taki ze jak widze anal ice (pisane razem czy osobno) to > mi sie srednio przyjemnie robi nie będę zmieniac nicka tylko dlatego, ze ktoś ma chore skojarzenia.. w życiu nie wpadłabym na to że można to tak przeczytać; żeby wyjasnić wszelkie watpliwości - mój nick to połączenie dwóch imion - ana (od anna) i alice (ang. wersja alicji)i nie ma tu żadnych ukrytych aluzji do seksu ( jak zdaje się sądzą niekórzy) Odpowiedz Link
analice Re: opłata rekrutacyjna 07.07.09, 18:10 A z opłatą rekrutacyjną wszytsko już się wyjaśniło :-); nie na wsyztkich liczą od dnia przelewu - na ug liczy się data zaksięgowania Odpowiedz Link
nomanslave Re: opłata rekrutacyjna 07.07.09, 18:11 No to kamien z serca mi spadl. A moze z innej czesci ciala. :-DD na marginesie Wszystko nosi znamiona aluzji do seksu. Odpowiedz Link
analice Re: opłata rekrutacyjna 07.07.09, 18:17 Tak sądzi ta męska część ludzkości :-) Odpowiedz Link