Dodaj do ulubionych

Puk,puk...a gdzie gospodarz?

28.07.09, 22:00
nie wita chlebem i solą ?
Obserwuj wątek
    • finka9 Re: Puk,puk...a gdzie gospodarz? 28.07.09, 22:23
      Ponieważ nie zostałam wymieniona jako osoba niepożądana,pozwolicie
      że się rozgoszczę...
      • vidmo76 Re: Puk,puk...a gdzie gospodarz? 30.07.09, 06:39
        Gospodarza, to tu jeszcze nie widziałem!
        Umknął, znikną, po prostu sie rozpłynął.
        Trza będzie, do łotra napisać!

A fajnie Cię zobaczyć finka. :)
        • vidmo76 Re: Puk,puk...a gdzie gospodarz? 07.08.09, 17:03
          No właśnie gdzie on!
          Zamiast zaszczycić swe forum swą obecnością, to się cyferkami zajmuje na innym!
          Dziś wieczorem dam ja mu cyferki takie, jakich najwięksi matematycy nie widzieli! :>
          • finka9 Re: Puk,puk...a gdzie gospodarz? 07.08.09, 21:30
            Oj vidmo,zwolnij.Skaczesz to tu to tam jak szalony,a ja za Tobą ,aż
            zadyszki dostałam.
    • finka9 Acha, jeszcze jedno 07.08.09, 21:33
      Nie ustosunkowałeś się do mojej wypowiedzi na ogrodach samotności,a
      wiedz że ciekawi mnie Twe zdanie.Liczyłam na dyskusję.
      • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 07.08.09, 22:36
        Zadyszki dostałaś?
        Nie wiem co tam pisałaś, tak jak napisałem, wywaliłem je z ulubionych nie po to
        by łazić tam.
        A skacze sobie bo tak - lubię, miejsca nie mam swego widocznie.
        Ale finuś kochana, nie dziś mi dyskusja, jakiegoś doła mam!
        Najchętniej, schlał bym się w samotności! Ale nie mam, za co i do pracy jutro mam!
        Ale jak chcesz to proszę, rzadko mi to się zdarza żebym tak robił, ale tobie
        zrobię wyjątek.
        2264338 GG lub @, ewentualnie możemy se tu pogadać, wybór należy do Ciebie,o
        mamo już spać powinienem !

" Boże zatrzymaj ten świat, ja wysiadam ! "
        • finka9 Re: Acha, jeszcze jedno 08.08.09, 23:11
          To napijmy się razem.Ja stawiam.
          • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 08.08.09, 23:16
            moge sie dolaczyc?
            mam mega dola.
            • finka9 Re: Acha, jeszcze jedno 08.08.09, 23:35
              Mowa...Tylko weż słone orzeszkli albo chipsy.
              • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 08.08.09, 23:48
                najadlam sie ciastek, az mnie mdli, ble!!
                • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 01:22
                  Znów spóźniłem się na przyjęcie, ja to mam zapłon !
                  Ale może kawa z rana, co laseczki?

A, jak tam lipiec, walą drzwiami i oknami na GG ?
                  • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 01:29
                    Jeszcze jak by tego było mało, to mi się świerszcz włamał do domu, i se koncert
                    urządza po nocach!
                    Co se on wyobraża!
                    Kleszcze, świerszcze, co jeszcze?!
                  • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 11:28
                    cale tlumy vidmo, cale tlumy:D
                    a tak na serio to nikt nie chce ze mna gadac. no trudno, niech zaluja:D
                    • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 14:02
                      Oj nie wiedzą co tracą!
                      Albo czają się w pobliżu, i nie wiedzą jak zacząć!

Ale nie martw się, ja do Ciebie napiszę, bo od czego ma się kumpli z forum!
                      • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 16:03
                        hihi!! no wlasnie:) fajnie jest miec kumpli na forum:)
                        caly dzien dzisiaj przespalam:?
                        • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 17:18
                          Powstaje tylko pytanie, to co Ty robiłaś w nocy?!:>
                          Lipiec mów całą prawdę, i tylko prawdę!
                          • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 17:28
                            w nocy spalam, naprawde:) ale niestety sama:/
                            a dzisiaj w dzien spalam, bo nie mialam nic innego do roboty. chyba mam jakas
                            depreche:(
                            jest mi cholernie zle, bardzo zle.
                            nie cierpie wolnych dni.
                            • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 21:50
                              17lipiec1976 napisała:

> w nocy spalam, naprawde:) ale niestety sama:/

Powiedzmy że Ci wieżę, hahahaha
                              Ale lipcu drogi depresja, no wiesz co!
                              W naszym wieku, nie ma się depresji, i do tego masz na tym forum me wspaniałe
                              towarzystwo :) w moim towarzystwie raczej ludzie nie mają takich stanów. Ale z
                              drugiej strony, jak Wy z finką robiliście imprezkę na forum, to ja się włóczyłem
                              po wirtualnych światach !
                              Zamiast was wspierać, wybrałem swój nałóg komputerowy:?
                              Więc żaden zemnie kolega! Wiec, że cierpię z tego powodu okrutnie!
                              Postaram się, w przyszłości zmienić swe nikczemne postępowanie, obiecuję !!
                              • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 09.08.09, 22:51
                                vidmo czy Ty jestes nałogowym graczem???
                                uzaleznionym od gier komputerowych?
                                • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 10.08.09, 10:09
                                  No nie wiem,kiedyś bywało, a teraz jak coś najdzie dla zabicia czasu.
                                  Wiem moim wieku nie wypada, ale cóż poradzić.
                                  Ale mam też inne przyzwoite nałogi,:) na przykład.... kawa.

A co interesujesz się grami?!
                                  • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 10.08.09, 15:31
                                    nie za bardzo, ale jak czasem mam fazy, przewaznie sa to karty w
                                    najprzerozniejszych odmianach, albo jakies lamigłowki.
                                    np na tej stronie:)
                                    www.naprzerwie.pl/naprzerwie/0,0.html
                                    • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 10.08.09, 17:38
                                      Ja swego czasu próbowałem rozwalić, systemowego pasjansa na najwyższym
                                      poziomie trudności, poniosłem sromotną porażkę!
                                      Czasem lubię pograć w coś gdzie nie trzeba:
                                      Grabić, palić, strzelać, mordować, po raz sam nie wiem który ratować świat przed
                                      zagładą! Bycie wirtualnym herosem bywa czasem nużące.
                                      Ale me gry to nie jakieś tam giereczki, czasami można odnieść wrażenie że się
                                      film ogląda. Ale na to trzeba posiadać magiczne urządzenie zwane Kartą
                                      Graficzną, nie zintegrowaną!
                                      Aj długo bym tak mógł pisać.

Byłem na twej stronce, nawet do zakładek se dodam.
                                      Ale jak zobaczyłem na początku, chciałem zakrzyknąć nieeeeeeee !
                                      Tam są też, znienawidzone prze zemnie tak zwane "ubieranki"
                                      Z początku myślałem, że i Ty w to grasz, ale zaraz odrzuciłem tą absurdalną myśl
                                      ( wiem jestem idiotą ):)
                                      Mój demon chaosu, czerpie chorą przyjemność z grania w to !!!
                                      Pewnie robi mi to na złość, nie wiem czy doczekam się chwili kiedy zobaczę, że
                                      gra ona w coś gdzie trzeba czasem pomyśleć!

Uuuu ale mnie plecy nawalają, idę umierać!
                                      • 17lipiec1976 Re: Acha, jeszcze jedno 10.08.09, 18:23
                                        vidmo, zaczekaj jeszcze chwile, no moze pare lat, twój demon chaosu dobierze sie
                                        do czegos bardziej skomplikowanego, zobaczysz, a na razie niech Ci nie bedzie
                                        spieszno, bo zaraz, za chwile bedzie Cie pytac o rade co założyc na randke:)
                                        ja, tak jak napisalam, lubie lamiglowki i karty pod wszelka postacia. dawno nie
                                        gralam, ale w sumie to przez Ciebie przypomnialam sobie dawne czasy, kiedy ja i
                                        On czasem w coś wspolnie gralismy.....
                                        ech, bylo minelo, nie wroci, teraz najwazniejsze to, co przede mna.

plecy Cie bola? no tak, w naszym wieku wszytsko juz jest mozliwe.
                                        a zreszta te plecy to moze od.....:D
                                        • vidmo76 Re: Acha, jeszcze jedno 11.08.09, 06:39
                                          > a zreszta te plecy to moze od.....:D

Oj szczypta ironii? Cieszy mnie to.
                                          Uśmiechnięty lipiec, widok na pewno bardzo fajny.

A plecy mnie bolą, z przepracowania. Nie dla takich starych ramoli jak ja,
                                          fizyczne szaleństwa.

"za chwile bedzie Cie pytac o rade co założyc na randke:)"
                                          Nie moja Karolina i randka?! Jeszcze chwila ,a poczuje się jak emeryt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka