mariolkka Re: mariolkka - mail 17.09.09, 15:45 Nie ma problemu juz odebralam i odpisalam Pozdrawiam Odpowiedz Link
mariolkka Re: mariolkka - mail 17.09.09, 16:00 Na pewno wezme te dwie bluzy z kapturem, ten komplet czerwona bluzeczka plus spodnie i ta pomaranczowa bluzeczka No i oczywiscie tamte dwie pary body i bluzeczke z kaczorkami Jak bedziesz mogla to podlicz ile to razem bedzie i wyslij mi maila Dolicz oczywiscie koszty wysylki Dzieki bardzo Odpowiedz Link
mariolkka Re: mariolkka - mail 18.09.09, 07:04 Dzieki juz przeczytalam Niestety nie wygralam spodenek buuuuuuuuuuuuuu, a tak mi sie podobaly te jeansowe Mam niestety problemy z internetem w domu i niestety, jeden plus jest taki ze podbilam troche cene 30 wrzesnia zrobie przelew za ubranka Pozdrawiam Odpowiedz Link
kama_msz Re: mariolkka - mail 18.09.09, 09:28 no szkoda, ale poluj na innych aukcjach - one się dosyć często pojawiają za jakiś rok, no, może 2 lata, ale sądząc po tempie wzrostu mojego syna to raczej rok będę miała takie do sprzedania www.allegro.pl/item733659970_next_ogrodniczki_toto_3_4_l_jesien_09.html Odpowiedz Link