hellious 07.10.09, 15:29 Dzis znalazlam za cale 6 zlociszy taka spodniczke: Podoba mnie sie bardzo ino nie wiem co do niej na gore by przypasowalo? Bo ze na dol eajstopy i buty to wiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudko1 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 15:35 > Podoba mnie sie bardzo ino nie wiem co do niej na gore by przypasowalo? Bo ze > na dol eajstopy i buty to wiem no a na górę bluzka golfi czarny np. Odpowiedz Link
hellious Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 15:36 Myslisz ze golf? Hmm... posiadam cos takiego nawet.. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 15:43 uważam że czarny golf jest jednym z najbardziej uniwersalnychj strojów Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 15:45 moim zdaniem na górę TYLKO cos czarnego, dopasowsanego rajstopy czarne nawet fajna kiecka w moim stylu Odpowiedz Link
kama_msz Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 16:10 margerytka69 napisała: > moim zdaniem na górę TYLKO cos czarnego, dopasowsanego > rajstopy czarne > > nawet fajna kiecka w moim stylu > > > ale dla czego czarny? ja widzę tą spódnicę z kolorem morskim, turkusem, na upartego ładny, nasycony żółty (ale nie oczojebny). Odpowiedz Link
kama_msz Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 16:10 aaaaa, zielony też się nada - tez taki nasycony ale nie żarówa. do tego ubrałabym na dół kryjące rajtki w kolorze bluzki. Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 17:05 Kama, no nie wiem, tak mi się widzi, że czarny, nie potrafię powiedziec, dlaczego, tak jak nie potrafie powiedzieć, dlaczego lubie zupę pomidorową z makaronem lubię i już poza tym ja nie przepadam za zbyt wieloma kolorami na sobie, no tak mam, i tutaj Helce doradziłam czarną bluzkę, bo nie lubie niepotrzebnie wprowadzać dodatkowych kolorów poza tym ta spódnica ma fajny pasek jasny w talii i przy czarnej bluzce będzie ładnie tą talię podkreslać a w ogóle to jest kwestia gustu, osobistych upodobań i zadając tego typu pytania na forum, trzeba sie liczyć, że oponii i pomysłów może być tyle, co piszących ja doradziłam Hell wg mojego gustu, skoro pytała o zdanie Ty mozesz mysleć inaczej w wątku Marysi44 pisałaś, że zakładasz chusty do wszystkiego, ja chust nie lubię, nie podobają mi się, nie noszę - nie każdy musi byc TAKI SAM, ludzie są różni Odpowiedz Link
kama_msz Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 17:21 margerytka69 napisała: > Kama, no nie wiem, tak mi się widzi, że czarny, nie potrafię > powiedziec, dlaczego, tak jak nie potrafie powiedzieć, dlaczego > lubie zupę pomidorową z makaronem > lubię i już > margerytka, ale to było pytanie retoryczne a nie osobista wycieczka. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 15:46 Czarną obcisłą bluzkę z rękawem 3/4 i dekoltem w łódeczkę . Odpowiedz Link
setia Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 16:08 a kolor to jasny beż z czarnym? no to i czarny i brązowy będzie pasował i najlepiej kryjące rajstopy w takim samym kolorze jak góra. Odpowiedz Link
hellious Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 16:17 kolor to kawa ze spora iloscia mleka i czarny Odpowiedz Link
agik82 Helka 07.10.09, 16:19 sprzedaj mi tą kiecę, co? ja mam pasujęcy do niej czarny golfik Odpowiedz Link
hellious Re: Helka 07.10.09, 16:25 hehe, chcialybyscie to jest moja jedyna spodniczka, ( nie liczac dzinsowej, letniej mini) ktora mi z dupy nie spada A nie latwo mi cos na chudy tylek znalezc. Odpowiedz Link
moofka Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 17:53 ladna do czarnych rajstop i czarnego golfa to wersja najbezpieczniejsza i najnudniejsza kiecka jest tak prosta w sumie ze w bardzo wielu wariantach bedzie fajnie Odpowiedz Link
sebaga Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 18:20 bardzo ładny zakup, baardzo. Tak jak dziewczyny pisały: obcisły golf albo bluzka w łódeczkę i będzie bosko. Odpowiedz Link
doral2 Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 20:23 fajna kiecka teraz to czarny golf lub półgolf, latem kremowa bluzeczka, pod kolor pasków na kiecce i obowiązkowo szpilki!!! w szpilkach od razu lepiej nogi wyglądają Odpowiedz Link
karra-mia Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 20:18 hell przebiję cię wczoraj znalazłam nowy, z metkami skórzany żakiet za całe 8 zł nowy szmateks otwarli u mnie to i promocją rzucili Odpowiedz Link
czarnataka Re: Szmateksowe łowy 07.10.09, 20:38 A ja dzisiaj byłam w szmateksie i extra bluzeczkę widziałam i mierzyłam i taaaaaka super była..Tyle, że ja bez kasy A Hell kieckę kupiła bardzo ładną-lubię takie Odpowiedz Link