13.10.09, 20:57
Żeś wsiąkła w serialowanie czy jak? Raportu oczekujemy suspicious.
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:14
      wysiaklam raczejwink mlode chore wiec musialam sie zajac pielegnacja dzieci i
      swoich nerwsmile z naciskiem na nerwbig_grin ale dzis nadrobilam, niestety tylko 1
      odcinek normalnie...odcinek nr 6 jest moim debesciakiem. zaluje tylko ze nie
      pokazali czym byl pierwotnie ten tam...no ten zmiennoksztalntysmile ide sie wykazac
      na stosownym forumie!
      • dlania Re: Pszczoła 13.10.09, 21:18
        A o czym dokładnie gadacie?wink
        • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:20
          ja konkretnie o supernaturalsmile
        • attiya Re: Pszczoła 13.10.09, 21:20
          ja też nie wiem o czym one gadają ale tak lubię sobie czasem wchrzanić się do
          dyskusji smile
      • aniuta75 Re: Pszczoła 13.10.09, 21:18
        No! I żeby mnie to było ostatni raz!
        wink
        • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:22
          powiedz to moim nieusluchanym bachorkom. zeby matke nie wscierwialy. jak cie
          posluchaja bede calowac slady twoich stop! big_grin
          • aniuta75 Re: Pszczoła 13.10.09, 21:28
            Mogę nawrzeszczeć wink. Czy to niepedagogiczne? suspicious
            • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:35
              mam to w odwlokuwink byleby bylo skuteczne...big_grin
              • aniuta75 Re: Pszczoła 13.10.09, 21:40
                Dobra. To od jutra będą grzeczne smile. A jak nie to nie przychodź z reklamacją tongue_out.
        • dlania Re: Pszczoła 13.10.09, 21:23
          I co, dobre? Bo ja z nudów Criminal Minds odgrzebałam.
          • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:29
            jak ktos lubi duchy i ine demony.... ja lubiewink
          • aniuta75 Re: Pszczoła 13.10.09, 21:29
            Dlania Ty się lepiej za Flashforward weź na przykład a nie jakieś starocie
            oglądasz tongue_out.
            • dlania Re: Pszczoła 13.10.09, 21:40
              E, ja tak nie lubie, po odcinku pykac i sie potem denerwowaćwink ja musze miec co
              najmniej pół serii.
              Duchów i wampirów jednak nie lubie - próbowałam True blood, ale raz że odcinki
              za długie, dwa że... no nie wiem, może akurat w trzecim sie rozkręcawink))
              • aniuta75 Re: Pszczoła 13.10.09, 21:47
                Uhhh Tyy. Szkoda, że nie lubisz pykać bo właśnie to oczekiwanie jest najlepsze big_grin.
              • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:51
                no prosze Cie. nie podobal Ci sie true blood?? a eryk...to ciacho? ten wiking?
                ksiazka a razcej seria ksiazek sa znacznie lepsze niz serialwink
                • dlania Re: Pszczoła 13.10.09, 21:59
                  Nie wiem , może by mi sie spodobał, nie dałam mu szansy sie rozkręcićwink
                  Alepłytka gdzies tam czeka, może mi sie zechce, np. w Heloweenwink
              • pszczolaasia Re: Pszczoła 13.10.09, 21:53
                poza tym nie musisz pykac pojedynczych odcinkow. tu masz seriami. na pecetowcu mozna naprawde ciekawe rzeczy znalezc...wink
                supernatural
                • dlania Re: Pszczoła 13.10.09, 22:04
                  To ja wiemwink Ale tego co aniuta pisała to serii raczej nie ściagne, bo jej
                  jeszcze nie ma. Chyba że macie az takie chody u producenta...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka