littlebx33 26.06.10, 20:48 Jak wam sie podoba 'Kolorowy Wiatr' w wykonaniu tej dziewczyny ? www.youtube.com/user/LittleBx33#p/u/1/eFMOZiP8-n0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagas95 tak, tak. ładnie śpiewasz! xD 26.06.10, 22:14 czemu od razu się nie prezyznasz że to ty? xd tylko tak wymyślasz całkiem, całkiem tylko filmik trochę słabej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: tak, tak. ładnie śpiewasz! xD 26.06.10, 22:16 dagas95 napisał(a): > > czemu od razu się nie prezyznasz że to ty? xd > tylko tak wymyślasz > całkiem, całkiem tylko filmik trochę słabej jakości haah . xd no bo nie chcialam sie przyznac . no trudno co poradzic . ale tez sprzet byl zły . bo gosciu co mial kabel od głścnikow gdzies pojechał i nie było jak ale jakos dałam rade i wygrałam xd Odpowiedz Link Zgłoś
justynamatula Re: tak, tak. ładnie śpiewasz! xD 26.06.10, 22:35 ślicznie śpiewasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Sprawdźcie to . 26.06.10, 22:25 To ty? Słaba jakość nagrania, trudno mi ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkovva. Bardzo ważne. 26.06.10, 22:32 Ale ty jesteś dziwna, Dodajesz swój filmik jak śpiewasz i myślisz, że ktoś inny to jest, ;/. Po nicku widać. Myślisz, że ludzie tacy naiwni są. ? Najpierw ogar, potem krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: Bardzo ważne. 26.06.10, 22:36 bieberkovva. napisał(a): > Ale ty jesteś dziwna, > > Dodajesz swój filmik jak śpiewasz i myślisz, że ktoś inny to jest, ;/. > Po nicku widać. > > Myślisz, że ludzie tacy naiwni są. ? > > Najpierw ogar, potem krzycz. jeny , nie chcialam tak od razu mowic ze to ja , a ty od razu oczerniasz . ale zobacz na to z innej strony kilka osob sie nabrało . xdd Odpowiedz Link Zgłoś
littlebx33 Re: Bardzo ważne. 26.06.10, 22:39 bieberkovva. napisał(a): > Ale ty jesteś dziwna, > > Dodajesz swój filmik jak śpiewasz i myślisz, że ktoś inny to jest, ;/. > Po nicku widać. > > Myślisz, że ludzie tacy naiwni są. ? > > Najpierw ogar, potem krzycz. wiesz co ? nie musisz od razu oczerniać . nie chciałam od razu powiedzieć że to ja .. ale spójrz na to z innej strony .. kilka osob sie nabrało . ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynek_smak Re: Sprawdźcie to . 26.06.10, 22:53 ehh : d. nawet z moim sprytem od razu widziałam /po nicku xd / że to ty ;D .e, zła jakosc, więc nie wiem czy mi sie podoba czy też nie. =D lecz po tym co udało się usłyszec , stwierdzam że tak średnio xddd.` Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Sprawdźcie to . 26.06.10, 23:03 Wiadomo, że to ty. Jak dla mnie za bardzo przeciągasz końcówki. Wgl. jakoś mi się nie podoba. Sorry, że tak w prost. ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Sprawdźcie to . 27.06.10, 10:38 mi się niezbyt podoba. może gdyby to była inna piosenka. aha, no i jakość jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Sprawdźcie to . 27.06.10, 11:41 Sczerze mówiąc średnio. Głównie nie podoba mi się fakt, że wyraźnie powstrzymywała się od wybuchnięcia śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
dream Sprawdźcie to . 27.06.10, 17:07 Po pierwszym 'dusieeeee' .. mnie zemdliło.. irytujący sposób śpiewania.. Odpowiedz Link Zgłoś