surreal_d 14.10.09, 10:28 po kilkunastu dniach podczytywania, chciałam się przywitać zwyczajowo, stawiam ogromne pół litra, tak z samego rana, na tę okropną pogodę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bernimy Re: hej 14.10.09, 10:30 A wiesz, że normalnie bym się napiła tak na rozgrzanie Witaj i CV wypełniaj, zarza podrzucą A coś więcej o sobie? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 CV 14.10.09, 11:21 1. czy masz bidet? 2. czy masz kochanka/ów? 3. czy golisz grażynkę? 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? 6. jak często zmieniasz majtki? 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? 12. jak często zmieniasz pościel? 13. jak często zmieniasz ręczniki? 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? 20. czy będziesz często stawiać wódkę? Witaj, Odpowiedz Link
amoreska Re: CV 14.10.09, 11:28 Ze szczególnym zwróceniem uwagi na punkt 11. Takie to teraz aktualne... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: CV 14.10.09, 11:32 faktycznie Najpierw się o to pytamy, a potem mamy pretensję, że ktoś tak robi. Świnie z nas i tyle Odpowiedz Link
surreal_d Re: CV 14.10.09, 11:33 na pierwsze i jedenaste zdecydowane nie, czwarte- każda, która mi nie przeszkadza, szóste- codziennie, czasami częściej, 12, 13, 14, zależy, 15- w drugą stronę, 16- chyba nie miałam okazji zobaczyć, 17- zdecydowanie pierdolnik i wcale mi to nie przeszkadza, a na pozostałe - tak mam prawie 30 lat, trzyletniego syna, jestem prawnikiem i żyje w konkubinacie Odpowiedz Link
smallcloud Re: CV 14.10.09, 11:36 Podczepie sie pod twoj powitalny watek, bo nie jestem zwolennikiem mnozenie podobnych postow Lat 30, zamezna, dzieci brak, zawodowo - rynek okołoprawny. Odpowiedz Link
bernimy Surreal, Smallcloud 14.10.09, 21:10 Surreal witaj Natomiast Smallcloud to tak jakoś cichaczem chcesz się zakraść bez wypełnienia CV??? Odpowiedz Link